işlemci hızı ve ram oranı düşük , video sundan parlama sorunu var , cihazın menü geçişleri yavaş ,fiyatını hak etmiyor ,interneti yavaş bana göre tek artısı kamerası kamerası , sadece kamera içinde bu kadar para vermeye degmez

klavyede multitouch da sorunlar olduğu yazılmış kesnlikle öyle bir sorun yok ama ben biraz fazla hızlı yazdığım için arada harf hataları olabiliyor
Ayriyetten Kamerası MAAŞALLAH Müthiş Nazar Değmesin İNŞALLAH
Ayriyetten Nokianın Symbian İçin yaptığı kamera uygulamasını beğenmezsen tonlarca foto çekim uygulaması var ve gerçekten hepsi süper ve ayriyetten Hdr foto çkmek içinde programlar var
Son olarak şunu söylemek istiyorum ki Telefon Süper Ama Nokia üzerinde durmuyor gibi geliyor bana .s yani alabilecek durumun varsa iPhone almanı tavsiye ederim. Ama Yinede Sana Sadece Kamerası için bile önerebileceğim bir telefon. Mesela bugün Akrabada Profesyonel Bir Canon Fotoğraf Makinası Vardı ve Müthiş Çekiyordu ama Ftoğrafını çekilmesini isteyenler benim telefonla çektirdi hatta benim telden çektiğim fotoyu facede prof. Resmi bile yaptı. Yani o kadar iyi çeken bir kamerası var ki Canon gibi bir markanın Profesyonwl makinası bile yanında fos kaldı. İster inanın ister inanmayın sizin bileceğiniz iş.Şu android fanları android'i mükemmel sanmıyo mu.çok hosslar vallahi.
![]()

N8-01i bekle, çıkarsa n8-00 aldığına üzülebilirsin
telefonu ne için kullanacağına bağlı kamera için kullanacaksan tartışmasız n8 al.
ama işlemcisi yavaş neden dersen içinde 8 tane oyun olan klasöre 20 saniyede açıyor.
rami yetersiz. nokia tamamen saçmalamış ve böyle bir telefona 256 mb gibi komik bir ram koymuş. çektiğim fotoğraflara programlarla efekt verirken sürekli ram dolu uyarısı alıyorum.
internette gezerken bile ram dolu uyarısı aldım telefonu o an fırlatmak istedim. rami yetersiz olduğu içinde adam gibi photoshop uygulaması yok her program tek bir işe yarıyor kimisi 3d yapıyor kimisi aydınlatıyor vs hepsini bir arada yapan uygulama yok.
yazılım konusu ki bence en önemli konu symbian kesinlikle çok kötü zaten nokia da wp 7 ye geçerek bunu anladı. kaç aydır bir tane adam gibi hd oyun çıkmadı. Diğer programlarda yetersiz. ovi ye giriyorum yeni bölümüne bakıyorum 1 hafta önce ne ise hala o 0 değişiklik.
eğer hdmı ve usb on the go ilgini çektiyse haklısın güzel özellikler ancak bence samsung galaxy s2 yi bekle hdmı usb on the go hepsini destekliyor. android kullanıyor yani uygulama bakımından sıkıntın olmaz. Ram ve işlemci konusunda ise zaten n8 i 5 e katlayacak düzeyde yapılan testlerde en yakın rakiplerini bile 2 ye 3 e katlamış 2 çekirdekli 1.2 ghz işlemci kullanıyor ve önce kamerasıda 1.3 değil 2 megapixel n8 den geri kalan tek yanı kamerası oda bence telefondaki en önemsiz nokta sonuçta telefon alıyoruz fotoğraf makinası değil. en önemli farklarından biride ekranı super amoled plus kullanıyor yani n8 den daha parlak ve canlı bir ekranı var. Bana sorarsan samsung galaxy s2 yi bekle yaza doğru çıkacak ama beklediğine değecek diye düşünüyorum aceleye getirip hemen alma sonra pişman olabilirsin.
n8ime kızıp (daha doğrusu nokiaya) htc desire hd aldım . Yarın ne yapacağım biliyormusun satıp n8 alacağım . Başka da birşey söylemiyorum . Eksileri eksikliklerine rağmen her yönü ile harika bir alet benim de bunu kabul etmem için uzak kalmam gerekiyormuş![]()
hemde bu kadar çok Nokia N8 kötüleyenler aslında diğer marka telefonlarında kusurlarını görmüş olurlar.. o kadar yere göğe sığdıramıyorlarki Htc Desire larını merak ettim doğrusu.. sen hem eski N8 kullanıcısısın hemde şuan Htc Desire Hd kullanıp onu satmaya karar verip tekrardan N8 almayı düşünüyorsun..
Htc Desire la olan sorunlarını yazda nokia N8 i kötüleyenler bakalım daha ne itirazlarda bulunacaklar...
hepsi boş arkadaşım alacaksan N8 al gerisi hikaye ömür boyu kullan anassını bile sat banamısın demez bu nebiçim telefon yav anlat anlat insanın daha anlatası geliyor arkadaş allah allah yavv
nede olsa sonradan görmeler.. valla arkadaşım herkesin zevkine göre telefon var ve telefonlar sürpriz yumurta gibi değil.. sonuçta alırken tüm özelliklerini bilerek alıyoruz..sana hangi özellikler hitap ediyorsa o telefonu al.. ben N8 imden gayet memnunum.. kullanmasını biliyorum özellikleride yetiyor bana.. telefonu kötüleyenlerde doyumsuz şımarık insanlar bence , o paraya mükemmelliğ satın almak istiyorlar ama şu bi gerçekki mükemmel diye birşey yok!!!..