Nokia N8 Yazılımı Yeniden Yükleme Resimli Anlatımı !! Sorun Yaşayanlar Buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

by_oguz

by_oguz

Üye
yazılımı yüklerken cihazın baglantısı kesildi deyip duruyor. bir türlü yapamadım güncellemeyi yeniden kurmayı. nasıl yapacağım ?
n8 den önce 5800 kullanıyordum. ondada pc suite den güncelleme yaparken cihazın baglantısı kesildi diyordu. güncellemeyi telefondan yapıyordum.
güncelleme yaparken neden kesilir baglantı? lütfen bir yardım edin arkadaşlar.

speedyx1

speedyx1

Üye
slm o kaybolan guncellemeleri nivirim yeni versiyonun kullanarak indirin eski versiyonda 6 doaya gorunuyo yeni versiyonda 19 dosya o 19 dosya ile birlikte flaslayinca uygulamalar geri geliyo

romantik

romantik

Üye
arkadaşlar n8 03.016 yı flaşladım bilginize blu navifirmde çıkıyor ama product codu farklı ama *#0000# yapınca orjinali duruyor değişmiyor yani ovi filan hepsi geri geldi hard format atınca ovi ile ilgili hiç bir şey kalmamıştı ama şimdi cillop gibi naviden 03.16 da çıkan dosyaları hepsini seçip dowload yapın en son kalana cancel değin sonra arkadaşın resimde anlattığı gibi yaparsak hiç bir sorun yok 5 dakikada tamamdır. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER......:oke:

delidolu6

Üye
bende seninle aynı dertteym nerden attım şu formatı bütıün dosylar gitti napcam şimdi yardım ederseniz sevinirim:evet:

melo372

Üye
bu yazılımı başka telefona yükleyebilir miyiz?mesela 5800 a n8 yazılımı yğklenebilir mi?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
valla ne yaparsanız yapın.isterseniz agzınızla kuş bile tutsanız qt sorununu çözemezsiniz öylede böylede hep aynı sorunu qt yazılımını yazanlardan başkasıda çözemez kötü haber için üzgünüm ama dost acı söylermiş.

akyazılı54

Üye
ben denedim ovi yine çalışmıyor birde telefonum ingilizce oldu türkçe yapmak mümkünmü

radar65

Üye
ovi suitenin bu sürümünde geri yükleme yapabiliyoruz ama (2.2.1.23) şu andaki sürümde böyle bir olanağımız yok..

bana yardımcı olabilirmsiniz tekrar aynı sürümü yeniden yüklemek istiyorum ama başaramıyorum..

2.2.1.23 sürümünü araştırdım ama bulamadım..elinde arşivinde bulunan varsa lütfen bana yardımcı olsun..saygılarımla..

benighted

benighted

Üye
qt sorunu kalmadı ki zaten şu anda!

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
yenı nokıa suıtede bu secenek yok oyuzden tekrar yukleyemıyoruz telefon kafayı yedı tekrar yuklemem gerek :/

Ömerfroist

Ömerfroist

Üye
Hard format sonrası n8 de ki resim düzenleyiciyi ve video düzenleyiciyi geri getiriyor mu ?

---------- Eklendi @ 20:59:23 ---------- Yazıldı @ 20:54:52 ----------

Bu arada hard format sonrası oviyi ve haritaları kurmak için bu programı kurup tekrardan oviyi kurmayı denerseniz kurulduğunu görüceksiniz : CWRT-Core-1.00(11124)

ihsanxx

ihsanxx

Üye
arkadaşlar bendede n8 siyah var 2 ay önce servisten geldi orjinal belle refresh yüklemişlerdi çok güzel çalışıyotrdu telefona virüs bulaşınca hard format attım atmaz olaydım 5800 gibi herşey yerli yerinde kalır sandım ama nafile birkaç programım gitti oviyi ve haritaları bi şekilde yükledim ama resim ve video düzenleyici sizlere ömür.telefonu bisüre kullandım sorun yoktu son bi haftadır kafayı yedi kendi kendine reset atıyor şebeke varken internete girmek istediğimde şebeke tamamen gidiyor v.s... Tekrar hard format soft format fabrika ayarlaını denedim ama sonuç nafile yazılımı tekrar yüklemek istiyorum suite de bu seçenek yok navifirmde telefona ait product code yok product code değiştirmek istedim ama maalesef n8 de değişmiyor servise göndermek istemiyorum zaten bazı arkadaşlar hard formatın servis dışı bıraktığını söylüyor bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımınıza muhtacım...

numbbuz

Üye
:birak: yav brak ya format attım orjinal yazılımlar gitti yazılımı güncelliyorum yinede yüklenmiyor orjinal programlar

ULUYAYLAM

Üye
arkadaşlar bn nokia n8 kulanı yorum bazı yüklemelerde sertifika hatası veriyor bir türlü çözemedim

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ellerine sağlık

Üst Alt