nokia n8 web tv problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mceclor

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 web tv problemi
merhaba arkadaşlar,

yaklaşık 2 aydır nokia n8 kullanıyorum, öncesinde nokia 5800 kullanmıştım, n8 den düne kadar çok memnundum, telefon yazılım güncellemesini yaptım (PR1.1) yapmasına fakat web tv de yer alan programlar (nat geo web tv, digiturk web tv, E! ) çalışmaz oldu, çalıştırmak istediğimde siyah bir ekran geliyor. öncesinde gayet güzel çalışıyorlardı.

bu sorunu yaşayanlarınız var mı ?

unutmadan youtube ye girdiğimde bi sorun yok, izleniyor. SPB TV yi yükledim OVI den onda da bi sorun yok çalışıyor.

yardımlarınızı, cevaplarınızı bekliyorum.

ensarb

Üye
Merhaba telefonunuzun servis garantisi var mı? yada son yüklediğiniz programlar nedir?

mceclor

Üye
    Konu Sahibi
telefonu alalı 2 ay oldu, garantide. en son store.ovi.com sitesinden CNN Türk ve NTVMSNBC uygulamalarını indirdim. web tv uygulamalarından E! olanı çalıştırdığımda ekrana ReferenceError: Can't find variable:device mesajı geldi.

Fabrika ayarlarına geri dönme ya da format atma sorunu çözebilir mi ?

Yardımlarınızı bekliyorum.

mceclor

Üye
    Konu Sahibi
soruma çözüm bulabilmek için öncelikle nokia destek hattını aradım, şebekeyle görüşmemi istediler, binbir güçlükle şebekede bir muhatap bulabildim, sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını nokia ile tekrardan görüşmemi istediler. Neyse tekrar nokia destek hattını aradım, WEB TV uygulaması 3.parti yazılım olduğundan dolayı destek veremeyeceklerini ifade ettiler, telefona dünya kadar para öde sonra bi sorunla karşılar ve 3.parti yazılımmış diye destek alma. olmaz böyle bi şey, yıllardır nokia kullanıyorum bundan sonrası için kullanmamaya karar verdim.

bu konuda teknik anlamda yardımcı olabilecek arkadaşların bilgilerini rica ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt