Nokia N8 vs Samsung Wave

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 vs Samsung Wave
Kendi açımdan çok önemli bir soru bu. Yakında ya N8 ya da Wave alacam. Tabi bu Wave 2 de olabilir. HANGISINI ALMAMI TAVSIYE EDERSINIZ ??? Ekran olarak wave iyi. Hdmi ve otg gibi özellikler N8 de olduğu için görüntüyü göz ardı edebilirim. Tabi bu benim düşüncem. Neyse benim için en önemli noktalar dan biri de bu telefonların .avi vs açıp açamaması. Bir de Facebook'tan video indirdiğim zaman convert yapmadan telefona atacağım videolar bu telefonlarda oynar mı ? Kolay gelsin...

erkara_64

arkadaşım bu film formatlarında insanlar neden bu kadar takıntılıdır yada ben mi özensizim bilemiyorum..kardeşim cd den pc kopyalıyorum filmi sonra pc den de cebe atıyorum zaten atarken kendisi cihaza uygun dönüştürüyor..gayette güzel görüntü elde edip izliyorum...ikinci olarak sadece ekran görselliği olsun istiyorsan ne n8 ne wave samsung galaxy s 2 yi bekle derim süper amoled 2 olarak çıkacak..gözüne hitap eder....

venusutarit

venusutarit

Üye
avi - flv - 3gp - Mp4 - asf - swf - mkv - rm
ve bilmediğimde olabilir bu video dosyalarının tamamını açar çok nadiren codec probleminden dolayı sorun olabilir ama binde bir

--------------- Ekleme ---------------

N8 demek istedim ekleyeyim

emincik46

emincik46

Üye
n8den şaşma dostum

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bu film formatlarında insanlar neden bu kadar takıntılıdır yada ben mi özensizim bilemiyorum..kardeşim cd den pc kopyalıyorum filmi sonra pc den de cebe atıyorum zaten atarken kendisi cihaza uygun dönüştürüyor..gayette güzel görüntü elde edip izliyorum...ikinci olarak sadece ekran görselliği olsun istiyorsan ne n8 ne wave samsung galaxy s 2 yi bekle derim süper amoled 2 olarak çıkacak..gözüne hitap eder....

cihaza ugyun dönüştürme diye bir şey yok. demek istediğini anladım ama tabiri böyle olmaz. her neyse. ben şu anda 5800 kullanıyorum, bir video atıyorum ses var. görüntü yok. bundan bahsediyorum.

avi - flv - 3gp - Mp4 - asf - swf - mkv - rm
ve bilmediğimde olabilir bu video dosyalarının tamamını açar çok nadiren codec probleminden dolayı sorun olabilir ama binde bir

N8 demek istedim ekleyeyim

çok teşekkür ederim...

n8den şaşma dostum

kendin kullanıyorsan telefon hakkında biraz yorum yapar mısın ?

sh0ck

sh0ck

Üye
O Kadar yorum yapıldı, o kadar knu açıldı, tartışmalar çıktı..

Hala körüklüyorsunuz. Kardeşim adam niye anlatsın kullandığı telefonu ? 2., 3. sayfalara bir bak forumun..

Bizim bu S^3 forumu şu telefon, bu telefon karşılaştırma forumu oldu valla..

venusutarit

venusutarit

Üye
Ben anlatayım 4 aydır kullanıyorum
İnsan bir süre sonra acaba N8 imle yapamayacağın ne var diye bir arayışa giriyor:d:

tasarimx

Üye
kardeş bu mevzu n8 mi samsung wave mi , geçmiş forumlara bak ne olduğunu görürsün , üşenirsen ben sana anlatayım , öncelikle n8 ciler doğal olarak n8 al diyecektir, waveciler de wave al diyecektir, senin kafan iyice karışacaktır ha bu arada n8 cilerle wave ciler kıyasıya tartışmaya girecekler yok benim tel daha iyi diye .... sana tavsiyem git alışveriş maazalarına ikisinide iyice incele öyle karar ver ...:oke::oke::oke:

böylelikle de forum kirlenmez .... ben insanlarla tartışmaktan bıktım ... ben de senin gibi bir seçim yapmam gerekiyordu . samsung wave , htc desire , n8 arasında ... iyice araştırdım özelliklerini sana tavsiyem önce gsmarena sitesinden özelliklere bak , sonra telleri eline al kurcala biraz ... herkesin ihtiyacı farklı oluyor malum ..

kısacası benim tercihim n8 oldu. kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda .. ama sana bu daha iyidir diyemem kararını kendin vereceksin ....:oke:

Starsley

Samsung wave üretimden kalkmış bir telefon bu bile başlı başına herşeyi açıklıyor artık son parti de biter yakında

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kesin gene tartışma çıkacak ROUND 4537 FIGHT :ehe

13eta

Üye
Neden üretimden kalkı wave ?

Starsley

Satılmayan telefon üretimden kalkar

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
En güzeli git mediamarkt vb yerlere iki telefonu da eline al incele kararını öyle ver derim.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye

kardeş bu mevzu n8 mi samsung wave mi , geçmiş forumlara bak ne olduğunu görürsün , üşenirsen ben sana anlatayım , öncelikle n8 ciler doğal olarak n8 al diyecektir, waveciler de wave al diyecektir, senin kafan iyice karışacaktır ha bu arada n8 cilerle wave ciler kıyasıya tartışmaya girecekler yok benim tel daha iyi diye .... sana tavsiyem git alışveriş maazalarına ikisinide iyice incele öyle karar ver ...:oke::oke::oke:

böylelikle de forum kirlenmez .... ben insanlarla tartışmaktan bıktım ... ben de senin gibi bir seçim yapmam gerekiyordu . samsung wave , htc desire , n8 arasında ... iyice araştırdım özelliklerini sana tavsiyem önce gsmarena sitesinden özelliklere bak , sonra telleri eline al kurcala biraz ... herkesin ihtiyacı farklı oluyor malum ..

kısacası benim tercihim n8 oldu. kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda .. ama sana bu daha iyidir diyemem kararını kendin vereceksin ....:oke:

DOĞRU SÖZÜN ÜSTÜNE SÖZ SÖYLENMEZ HAKLISINN :oke:

mavrick

mavrick

Üye
Satılmayan telefon üretimden kalkar

gene karalama çalışmalarına başlamışın satılmadıgı için değil samsungun stratejisi samoled muhabbetinden dolayı ayrıca wave 8.7 milyonn sattı bumu satmayan tel.senc7 yi arastırırkenn catırcatır wave satılıyodu

Starsley

Arkadaşım aldın cevabını sus artık wave üretimden kalktı bırak bu strateji ayaklarını biz biliyoruz ne olduğunu yorma kafanı :oke:

mavrick

mavrick

Üye
Arkadaşım aldın cevabını sus artık wave üretimden kalktı bırak bu strateji ayaklarını biz biliyoruz ne olduğunu yorma kafanı :oke:

yalan yanlış bilgilerle milleti yönlendirmene izin vermem bildiğin konnuda konuş bilmediğin konuda değil,sen kimsin bana cevap verecen

Starsley

Sakin ol önce kimin yanlış bilgi verdiği açıkça ortada tartışmadığın kimse yok burda cevaba gelince benim yazıma yorum yaparsan her türlü cevap veririm :oke:

clarsa

clarsa

Üye
ne olur kilitlensin konu tartışma çıkacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt