nokia n8 vs iphone 3gs???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BeratShark

BeratShark

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 vs iphone 3gs???
bir süredir telefon almayı düşünüyorum bu konuda çok araştırma yaptım ancak hala bir karar veremedim.ben telefonu arada fotoğraf,video çekmek oyun oynamak ve müzik dinlemek için alıcam ama n8 için çok ısınıyor kendi kendine donuyor falan diyorlar bu tür şeyler kullanım yanlışlığından mı olur yoksa telefonun genel kötülüğü mü?ve birde iphone 3gs de bu tür şeylerle karşılaşır mıyım?(iphone 4 almayı düşünmüyorum fiyat biraz uçuk geliyor o yüzden nokia n8 yada iphone 3gs ikisinden biri) ilginiz için şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
iphone 3gs alabiliyosan bu yorumu okuyup zaman kaybettiğin hata....

trecool

trecool

Üye
ben olsam iphone 3gs alırdım hem ios 5 ile tel baya hızlandı diyo kullanıcıları oyun içinde iyidir bence iphone

BeratShark

BeratShark

Üye
    Konu Sahibi
bilemiyorum zaten iphone 3gs e biraz uzaktım ön kamera ve arttırılabilir bellek olmadığı için ve şimdi bir yazı okudum ve iphonedan nerdeyse tamamen uzaklaştım.neyse öğrenciyim harçlıktan biriktirerek alıcam yani düşünmek için baya zamanım olucak :) ama kararımın değişeceğini sanmıyorum.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
nokia n8 al (bence). 4 ve 4s çıktı ve 5te çıkıcak yani iphone 3 eskicek. symbian belle ile n8 süper oluyor diyorlar~ :ehe n8in kamerası daha iyi 12mp , iphone 3 ile 9mp fark var :ehe

BeratShark

BeratShark

Üye
    Konu Sahibi
bende onu düşündüm saol.kardeşimde benden sonra alıcak onun alıcağı telefon daha çok bana bağlı eğer n8i beğenirse oda n8 alcak ama beğenmesse iphone 3gs alcak.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
kardeşim bir iphone kullanıcısı olarak bile n8 diyorum çünkü iphone 4 desen sana onca şey sayardım ama iphone 3gs ile kıyaslayınca ve aradığın özelliklere bakınca n8 i almalısın tamam ios 5 sonrası daha da hızlandı yeni özellikler geldi ve 370 000 den fazla ve herşey yerli yerinde çok hızlı bir işletim sistemi kullanan iphone 3gs ama göz ardı edilmeyecek eksiklikleri birincisi kamera çekiminde n8 den çok geri bir telefon iphone 3gs
ikincisi ekran netliği ve canlılığında n8 e göre geride kalıyor
üçüncüsü yazdıklarında sürekli oyun oynarım uygulama yüklerim vs.. yazmamışsın müzik dinlerim çekim yaparım oyun oynarım yazmışsn
müzik dinleme ve çekimde n8 çok daha üstün oyunda da çok meraklısı değilsen n8 içinde kaliteli oyunlar var
sadece telefonda uygulama vs yapabileceklerinde ve stabillkte 3gs önde
ayrıca şarj durumunda da n8 daha iyi 3gs ye göre

HERAXIS

Üye
bu saatten sonra simbianlı n8 alınırmı hic tabiki iphone bence :)

cihan3454

cihan3454

Üye
kardeşim bir iphone kullanıcısı olarak bile n8 diyorum çünkü iphone 4 desen sana onca şey sayardım ama iphone 3gs ile kıyaslayınca ve aradığın özelliklere bakınca n8 i almalısın tamam ios 5 sonrası daha da hızlandı yeni özellikler geldi ve 370 000 den fazla ve herşey yerli yerinde çok hızlı bir işletim sistemi kullanan iphone 3gs ama göz ardı edilmeyecek eksiklikleri birincisi kamera çekiminde n8 den çok geri bir telefon iphone 3gs
ikincisi ekran netliği ve canlılığında n8 e göre geride kalıyor
üçüncüsü yazdıklarında sürekli oyun oynarım uygulama yüklerim vs.. yazmamışsın müzik dinlerim çekim yaparım oyun oynarım yazmışsn
müzik dinleme ve çekimde n8 çok daha üstün oyunda da çok meraklısı değilsen n8 içinde kaliteli oyunlar var
sadece telefonda uygulama vs yapabileceklerinde ve stabillkte 3gs önde
ayrıca şarj durumunda da n8 daha iyi 3gs ye göre

Arkadaşa tamamen katılıyorum. Belirttiğin amaca göre n8 cok daha uygun. 3gs nin ekran kalitesi n8 cok cok geriinde. Diğer farkları symaya bile gerek yok zaten.

anılbaran

anılbaran

Üye
n8 olabılır karar senın dostum

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bir süredir telefon almayı düşünüyorum bu konuda çok araştırma yaptım ancak hala bir karar veremedim.ben telefonu arada fotoğraf,video çekmek oyun oynamak ve müzik dinlemek için alıcam ama n8 için çok ısınıyor kendi kendine donuyor falan diyorlar bu tür şeyler kullanım yanlışlığından mı olur yoksa telefonun genel kötülüğü mü?ve birde iphone 3gs de bu tür şeylerle karşılaşır mıyım?(iphone 4 almayı düşünmüyorum fiyat biraz uçuk geliyor o yüzden nokia n8 yada iphone 3gs ikisinden biri) ilginiz için şimdiden teşekkürler.

konuyla alakasız ama avatarın cok tatlı :ehe

Consul9

Consul9

Üye
Androide yönel galaxy s2 iyi
Senin istediğin özelliklere göre
Foto video >>>N8
Oyun uygulama >>>3GS
Müzik dinleme kulaklıktan=3GS hoparlör=N8
Dogrusu bu 2si arasındaki secim senin ihtiyaclarına bağlı ama galiba n8e daha yakın duruyosun...
Bak karar senin ama çok acil ihtiyacın yoksa galaxy s3 çıkana kadar bekle sonra 4S yle kıyasla hangisi uygun geliyorsa onu al

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Androide yönel galaxy s2 iyi
Senin istediğin özelliklere göre
Foto video >>>N8
Oyun uygulama >>>3GS
Müzik dinleme kulaklıktan=3GS hoparlör=N8
Dogrusu bu 2si arasındaki secim senin ihtiyaclarına bağlı ama galiba n8e daha yakın duruyosun...
Bak karar senin ama çok acil ihtiyacın yoksa galaxy s3 çıkana kadar bekle sonra 4S yle kıyasla hangisi uygun geliyorsa onu al

telefonu almayı düşünen arkadaş daha fazla rakamları gözden çıkartsa zaten daha üst modelleri yazardı kıyaslamak için yanlış anlamadıysam 1000 tl civarı bir telefon alcak 4s galaxy s3 biraz abartılı olur gibi geliyor

y n s c n

y n s c n

Üye
3G'ste ne adam akıllı gpu nede ram var.. Hiç değilse n8'in kamerası var..

BeratShark

BeratShark

Üye
    Konu Sahibi
^^ sağolasın.

----------Eklendi @ 09:27:15 ---------- Yazıldı @ 09:19:59 ----------

belirttiğim gibi.ben oyun oyniycağım zaman telefonu elimden düşürmem.ve oynadığım oyundan zevk almam gerekir.abim n8 alacak,ben iphone alacağım büyük ihtimal

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bu saatten sonra 3gs alınmaz kardeşim iphone 4 ve 5 çıktı bence n8 al 12 mp kamera ile ak hayata :alkis

BeratShark

BeratShark

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler n8 e karar verdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt