Nokia N8 Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

repredon

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Uygulamalar
Selam arkadaslar 6 gündür n8 kullaniyorum ve menü>uygulamalara girdigim zaman tel kasilmadan dolayi kilitleniyordu. bugün uygulamalara yeni klasör acarak bazi kullanmadigim ve ovi den indirdigim programlari bu dosyanin icine attim ve su an itibari ile hic bir problemm yok ve süper calisiyor...
pratik bir cözüm belki yapmak istersiniz...

hotboy_ist

Üye
ilk defa symbian kullanıyorsun galiba hocam :)

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0
suat1111

suat1111

Üye
aynısı ilk aldığım zaman basıma gelmişti formatladım düzel

aras248

aras248

Üye
bende hala kasılma mevcut hatta uygulamalara giriyorum sonra oyunlar klasörüne girdiğim zaman 5sn gecikme oluyor.hala çözümünü bulamadım

matanist

matanist

Üye
Benimki de ilk aldığım gün çok fena kasılıyordu hatta dediğiniz gibi kilitleniyordu. Ben uygulamaları bir güncelledim sonra tıkır tıkır çalışmaya başladı :D Ama arkadaşın dediğini de yapacağım bakalım neler değişecek...
Teşekkürler tavsiye için...

venusutarit

venusutarit

Üye
teli açtığınızda ilk girişte kasar sonra kasmaması lazım

webgezgin

Üye
telefonu depolama modunda pc ye bağlayın antvirüs taraması yaptırın donmaların çoğu sebebi virüstür arkadaşlar
eğer mümkünse panda internet security 2011 ile taratın panda virüsler konusunda çok başarılıdır.

venusutarit

venusutarit

Üye
telefonu depolama modunda pc ye bağlayın antvirüs taraması yaptırın donmaların çoğu sebebi virüstür arkadaşlar
eğer mümkünse panda internet security 2011 ile taratın panda virüsler konusunda çok başarılıdır.
bilgisayarın virüs tarayıcısı symbian için yazılan virüsleri algılayamaz boşa uğraşmayın

mad-x

mad-x

Üye
Bazı uygulamalar yüzünden klasörler geç açılıyor. Tek tak uygulamalarınızı ayrı bi klasöre alarak bunu bulabilirsiniz ancak. Mesela benim internet isimli klasörümde kral radyo uygulaması yüzünden klasöre girişim 10 saniye sürüyomuş sonra farkettim. Uygulamayı silince klasöre rahat giriyorum şimdi

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Symbian'ın tüm modelleri kasıyor

repredon

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar öncelikle konuya cevap ve düşüncelerinizi yazdığınız için teşekkürler. Ben sorunumu bir nebzede olsa klasör açarak halletmeye çalıştım ve idare eder en azından tel.kitlenmiyor. Daha öhce n95 8gb kullandım ve şimdide n8 kullanıyorum. Saygılarımla.....

Takipçi Satın Al

Üst Alt