Rich4arD
Üye
Haklısıngüncellemeye hasret gibi olmamıza gelince N8 in hatalarla dolu olduğunu değilde şöyle düşünelim
O kadar güven verdi ki her şeyi kusursuz yapabileceğini biliyoruz ama bekleyemiyoruz =)

Haklısıngüncellemeye hasret gibi olmamıza gelince N8 in hatalarla dolu olduğunu değilde şöyle düşünelim
O kadar güven verdi ki her şeyi kusursuz yapabileceğini biliyoruz ama bekleyemiyoruz =)

güncelleme aklına gelen bütün teknolojik cihazlara gelir ve bunu istemekte n8 in hatalı olduğu anlamına gelmez..web tarayıcı hızlansa-mesajlarda dik konumda qwert klavye olsa-tüm videoları sorunsuz oynatsa-12 mp kamera gercek değerini verse...daha bir çok mevzu neden kötü olsun ki bunu beklemek yada istemek...herkes gibi bende sabırsızlıkla beklemedeyim ama cihaz kesinlikle hatasız...
Kesinlikle kamera iyileştirilmeli. Telefonu hacklemek istemiyorum, madem aletin imkanı var, Nokia bizi mod kurmakla falan uğraştırmasın. foto ve video modları için yenilikler gelmeli. modda olanlardan ekstra olarak touch focus gelse fena olmaz hani, yazılımsal olduğunu düşünüyorum gelebilir bence o yüzden, tabi nokia yapar mı bilinmez yapacağını sanmıyorum üst modele koyar o özelliği de...
Link verir misin ya bakim bi
ya su kamerada mod var ama imzasiz unsigned yani.. 3o fps cekiyor kamera hem otofoks devamli video cekrken..fotograflarda 1o-11 mb cekiyor o modla smdi 1-2 mb cekiyor nedeni ise skistiriliyor o yzden az boytta oluoyor

ben yükledim ama mem nun kalmadım
(1o-11 mb)nden dostum memnun kalmadin ? fotograflarda gozle grulur seklde duzelme oldu mu ? cok yer kapladigi icin mi memnun kalmadn(1o-11 mb)
bi kere güneşli hava larda nerdeyse 20 megebayt çekiyor ve çok işiklı kötü bence orjinalı daha iyi
o kdar yukset boytu yani..1oo tane ceksen 2 gb 3o fps videolari solemiorum bile 
bi kere güneşli hava larda nerdeyse 20 megebayt çekiyor ve çok işiklı kötü bence orjinalı daha iyi
al bakalimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hack tarzı gibi bir şey değil bu değil mi ? Kuruyorum, geri kaldırabilir miyim? Uyg. yöneticisinden??![]()
bende yklemedgim icin blmiorum