Nokia N8 (PR 1.1 & PR 2.0) sevindirici haberler

Sponsorlu Bağlantılar

Rich4arD

Rich4arD

Üye
güncellemeye hasret gibi olmamıza gelince N8 in hatalarla dolu olduğunu değilde şöyle düşünelim
O kadar güven verdi ki her şeyi kusursuz yapabileceğini biliyoruz ama bekleyemiyoruz =)
Haklısın :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
aynen ole walla cok guven verdi guvenide sarsilmicak :)

webplayer

webplayer

Üye
güncelleme aklına gelen bütün teknolojik cihazlara gelir ve bunu istemekte n8 in hatalı olduğu anlamına gelmez..web tarayıcı hızlansa-mesajlarda dik konumda qwert klavye olsa-tüm videoları sorunsuz oynatsa-12 mp kamera gercek değerini verse...daha bir çok mevzu neden kötü olsun ki bunu beklemek yada istemek...herkes gibi bende sabırsızlıkla beklemedeyim ama cihaz kesinlikle hatasız...

Kesinlikle kamera iyileştirilmeli. Telefonu hacklemek istemiyorum, madem aletin imkanı var, Nokia bizi mod kurmakla falan uğraştırmasın. foto ve video modları için yenilikler gelmeli. modda olanlardan ekstra olarak touch focus gelse fena olmaz hani, yazılımsal olduğunu düşünüyorum gelebilir bence o yüzden, tabi nokia yapar mı bilinmez yapacağını sanmıyorum üst modele koyar o özelliği de...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle kamera iyileştirilmeli. Telefonu hacklemek istemiyorum, madem aletin imkanı var, Nokia bizi mod kurmakla falan uğraştırmasın. foto ve video modları için yenilikler gelmeli. modda olanlardan ekstra olarak touch focus gelse fena olmaz hani, yazılımsal olduğunu düşünüyorum gelebilir bence o yüzden, tabi nokia yapar mı bilinmez yapacağını sanmıyorum üst modele koyar o özelliği de...

ya su kamerada mod var ama imzasiz unsigned yani.. 3o fps cekiyor kamera hem otofoks devamli video cekrken..fotograflarda 1o-11 mb cekiyor o modla smdi 1-2 mb cekiyor nedeni ise skistiriliyor o yzden az boytta oluoyor

TheORCUN

TheORCUN

Üye

ya su kamerada mod var ama imzasiz unsigned yani.. 3o fps cekiyor kamera hem otofoks devamli video cekrken..fotograflarda 1o-11 mb cekiyor o modla smdi 1-2 mb cekiyor nedeni ise skistiriliyor o yzden az boytta oluoyor
Link verir misin ya bakim bi :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
al bakalim

suat1111

suat1111

Üye
ben yükledim ama mem nun kalmadım

erollcelik

erollcelik

Üye
bence ay sonunu bulur

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
suat1111

suat1111

Üye
nden dostum memnun kalmadin ? fotograflarda gozle grulur seklde duzelme oldu mu ? cok yer kapladigi icin mi memnun kalmadn :) (1o-11 mb)

bi kere güneşli hava larda nerdeyse 20 megebayt çekiyor ve çok işiklı kötü bence orjinalı daha iyi

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
bi kere güneşli hava larda nerdeyse 20 megebayt çekiyor ve çok işiklı kötü bence orjinalı daha iyi

hadi ya :D o kdar yukset boytu yani..1oo tane ceksen 2 gb 3o fps videolari solemiorum bile :)

webplayer

webplayer

Üye

İyi fotoğraf isteyen için boyut sorun değil de, "çok ışıklı kötü bence"den kastın nedir?

Kubde

Kubde

Üye
Çok ışıklı yerlerde cihaz hata veriyor mod u yükleyince. ben o yüzden kaldırdım ...

Uruloki

Uruloki

Üye
bence hata vermesinin nedeni aşırı büyük boyut modu yüklerken sadece 95 i seçerseniz bayağı iyi oluyor

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
Uruloki

Uruloki

Üye
vll silince kalkıyo merak etme ama sende nasıl tepki verir bilemem

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi