Nokia N8 (PR 1.1 & PR 2.0) sevindirici haberler

Sponsorlu Bağlantılar

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
anlamadik dostm Turkce meali ne bunun :D

Uruloki

Uruloki

Üye
valla mynokiablog öyle demiyor italya kullanıyormuş galiba

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
NOKİA bizle dalgamı geçiyor anlamadım gitti yha tik oldu NOKİA hergün güncellemeye bakmaktan :) bu kadar da bekletilmezki yha nokia yı beklediğim kadar kız arkadaşımı bekleseydim 3 çocuk babasıydım :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
wlla ben hic bakmiorm bile elinde sonnda ckcak :D

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
noldu şimdi son durum ne :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
ckmadi dostm beklemedeyz :D

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
tarayıcıyı görmüyosun herhalde

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
nasl abi anlamadm :D

suat1111

suat1111

Üye
o çıksa arkadan baska yokmu deriz boş verin yaa

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
duzelir dzelirr beylerr bnce guncelleme cok iyi olcak :D

teknopat

teknopat

Üye
Günaydın arkadaşlar daha haber gelmedi güncelleme konusunda ....

calis84

calis84

Üye
benim anlamadigim neden bazi arkadaslar bu kadar güncellemeye odaklandi. Sanki bütün isi gücü biraktik, güncelleme bekliyoruz. Tabiki gelse iyi olur, ama o kadar da acil degil. N8 kullanmayan biri bu Konuyu görse, n8'in hata dolu ve kullanilamaz bir telefon zannedecek.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
benim anlamadigim neden bazi arkadaslar bu kadar güncellemeye odaklandi. Sanki bütün isi gücü biraktik, güncelleme bekliyoruz. Tabiki gelse iyi olur, ama o kadar da acil degil. N8 kullanmayan biri bu Konuyu görse, n8'in hata dolu ve kullanilamaz bir telefon zannedecek.

Haklısın aslında :) Türk insanıyız ama napalım :naughty::naughty:

erkara_64

güncelleme aklına gelen bütün teknolojik cihazlara gelir ve bunu istemekte n8 in hatalı olduğu anlamına gelmez..web tarayıcı hızlansa-mesajlarda dik konumda qwert klavye olsa-tüm videoları sorunsuz oynatsa-12 mp kamera gercek değerini verse...daha bir çok mevzu neden kötü olsun ki bunu beklemek yada istemek...herkes gibi bende sabırsızlıkla beklemedeyim ama cihaz kesinlikle hatasız...

karasahinemre

Üye
bir de gelse şu güncelleme :)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Önerilen yazılım güncellemesi var dedi telefon; göster dedim, açtı, sunucu bağlantı hatası verdi? :allalla:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Hadi bakalım hayırlısı . Şubata girdik .

zoniengi

zoniengi

Üye
şu klavye bütün ekranı kapatmasa süper olacak
mesela whatsapp da mesaj yazarken gelen mesajları görmek istiyorum bunun sıkıntısı çok oluyor..
bide şu resim ve video çekerken ekrana dokunup odaklama yapabilmek istiyorum o da olsa çok iyi olur..

güncellemeye hasret gibi olmamıza gelince N8 in hatalarla dolu olduğunu değilde şöyle düşünelim
O kadar güven verdi ki her şeyi kusursuz yapabileceğini biliyoruz ama bekleyemiyoruz =)

Üst Alt