Telefon Tavsiyesi Nokia N8 mi ? Samsung Wave mi?

Lacoste

Üye
HDMI ÇIKIŞ VAR LAN OHA tabiki N8 çokçok gelişmiş bir cihaz N8
N8 al

kardes saydiklarinin hepsi wavede var kamera haric
super amoled+islemci+ekran piksel bunlarda wavein artilari

--------------- Ekleme ---------------

ayrice samsung wave suanda benchmark test lideri n8 gelsin onuda goruruz))))

Şu videoyu izlersen , sırf video çekim kalitesinden N8 dersin."İzlemenizi öneririm. "

özelliklere bakack olursak n8 tabki üstelik nokia n8 i yeni amiral gemisi ilan etti bu tlfon çok ses getirr samsung nokiaya göre kalte yönündn düşük bu güne kadar samsung alıpta nokiada aklı kalmyan bi arkadşmı görmdm çok hassas oluyolar yinede en dogru karar senin ya yaptıgından pişmn olma yada pişmn olacagın şeyi yapma

çok biliyormuş gibi yanına bile gelemez bırakın yahu demişsin buraya tekrar tekrar yazmaya gerek yok n8 ile wave teknik özelliklerini kendin bir kıyasla internette ondan sonra buraya yaz.. Allah aşkına bırakın şu nokia bağımlılığını nokin8 değil ıphone 4 e ye kafa tutuyor bu cihaz

tek farkla n8 neden dersen kamerası biraz daha iyi

kardes saydiklarinin hepsi wavede var kamera haric
super amoled+islemci+ekran piksel bunlarda wavein artilari

--------------- Ekleme ---------------

ayrice samsung wave suanda benchmark test lideri n8 gelsin onuda goruruz))))
ekranı neden hesaba katmadın N8 de ekran daha büyük ve ovide samsung appsden daha çok uygulama var

Telefondan biraz anlayan birisi asla Nokia N8 almaz. Wave ile kıyaslamak gibi bir hata yapmaz. İşlemci, RAM, Grafik, Ekran, İşletim sistemi, Kalite.... her konuda Wave üstün.

sırf kamera için alacaksan gidip N8 al ama genel özellikler için N8 dersen hayatının hatasını yaparsın

4MaGuS

Üye
tamamda işlemci ram falan diyorsunuz da çok aşırı fark yokdur n8 in hem işlemcisi yükseltilir belki hem n8 de wawede olmayan 3d grafik işlemci ekli artı symbian 3 etkili olacakdır bence n8 her türlü daha iyi

ekranı neden hesaba katmadın N8 de ekran daha büyük ve ovide samsung appsden daha çok uygulama var

0.2 inçlik fark az oldugu için hesaba katmadım heralde ,ovideki uygulamalar çokta ne olmus hepsi indiriliyomu badada daha fazla ücretsiz uygulama ,ben indiremedikten sonra ne yapıyım ovinin uygulamalarını

N8 almassan çok üzülürsün...

EleSti

Üye
Günaydın Arkadaşlar Kavga Etmeyin hem n8 Kullanırız hem wave hahahaha sıkıntı yapmayın

oxeman

Üye
nokia dan adam olmaz n97 yapıyolar taklılıyor problem dolu n900 yapıyolar kapasitif bile değil ve hep yan kullanılıyor telefon c6 yapıyolar dandik sonunda n8 yaptılar bişeye benzeyen onunda ne dandik tasarımı var anlamadım 5110un şekli daha güzel insan tasarımada önem verir biraz bu benim görüşüm tabi ayrıca super amoledin altında kalmaması lazım nokianın nokia bitti bence alıcaksan paran varsa i9000 galaxy s alyada motorola droid x htc hd2 falan al biraz daha ucuz makina istersen wave de onlar kadar iyi wave al