Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kronik bir sorun olsaydı şu ana kadar bilinirdi zaten. Kimsede böyle bir sorun olduğunu duymadım.
serkan719
Üye
Konu Sahibi
peki ercan kardeşim birşey danışayım
iphone 3g mi N8 mi
telefonu kamera ve multimedia olarakda kullanıyorum.
Cezzbedici3
Üye
N8 ilk çıktığı zamanlarda evet vardı ama yeni üretilenlerde öyle bi sorun pr1.2 de çok yüklenirsen telefona ram dolarsa bazen telefon donup reset atabiliyor ama malum anna gelecek annada bu donma sorunları komple yokedildi.... Bellede ise telefon artık bir ios bir android kadar stabil ve görsel olacak...
Donanım forumlarında geçen symbian belle söylentilerinden bir alıntı yapayım sana "Aslında symbianda sorun yokmuş sorun yazılımın stabilize edilememesiymiş belle ile symbian gerçek gücüne kavuşmuş"....
Bence artık Belle ile N8 karşıtlarının cevabı verilmiş oldu....
Bu karşılaştırmayı yaparak N8'e küfretmişsin demem yeterli sanırım
Oz'
Üye
'sen 10unla ne yapmak ıstıyorsun'...
birmot
Üye
hayır yok
Lenneth
Üye
Eğer ihtiyacınız İnternet ve Uygulama ise N8 sizi mutlu etmez. Ihtiyaclarınız Kamera, Usb otg ve fm transmitter üzerine kurulu ise mutlu eder.
İhtiyaçlarınızı iyice düşünün, ona göre karar verin.
fatih_123
Üye
valla n8 her türlü.. sonuçta iphonenin uygulaması çok tamam da 100bine yakın uygulamadan bahsediliyor hanginiz kaç tanesini kullandı. doğru düzgün pc ye bile bağlanmayan mal bir telefon iphone . kuzenim almanyadan almış. bluetoothla benim n8e bişi atmaya çalışırken gördü güldü ve şöyle ddi. onun bluetooth özelliği sadece iphonelar arasında oluyor dedi başka markaya olmuyormuş böyle bir saçmalık olabilir mi. gerçektende atamadım
WebStyle
Üye
İlk gelen part cihazlar da bu tür sorunlar vardı. Bende 7-8 ay önce kadar 2.part gelen cihazlardan aldım. Herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.. Bir de işletim sistemi olarak belle kullanıldımı telefon bilgisayar dan farksız oluyor.