nokia n8 kılıf yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 kılıf yardım

buradaki kılıfı sizce almalımıyım benim n8 de ki ekran kılıfı çözüldü de arkadaşlar sizce bu iyimi yada takmazsam ekranım çizilirmi yani nokia n8 ekranı çizilmelere karşı dayanaklımıdır yoksa alsam daha mı iyi ederim lütfen bi yardım edin boştan yere de 30tl vermeyelim şimdi

Tepkiler: orcusss

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
yok yani 30 sinde değilim de gerçekden işe yararmı burda dedikleri gibi yoksa eikği gün sonra o da pertlemesin

ipkry

Üye

İzle bakalım sonrada alıp almamaya karar wer sonrada

yok yani 30 sinde değilim de gerçekden işe yararmı burda dedikleri gibi yoksa eikği gün sonra o da pertlemesin

zagg tercih ederim banada maxicepten bi arkadaş tavsiye etti buradan videoyu izle

benm de kilf war silikon cok iyi hmde elnden de kymaz

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
İzle bakalım sonrada alıp almamaya karar wer sonrada

bu videodan anladığım kadarı ile çizilmiyor sanırım adam o kadar çey yaptı hiç bişey olmadı siliyor çizik yok yine acaba ben mi yanlış görüyorum bu videoya göre almaa diyorsunuz sanırm

suat1111

Üye
yinede işi sansa bırakmamak lazım bence

Ben invisible shield kullandım ama uzun sürmedi Yapıştırırken çok temiz ortam lazım, toz tutmamalı yoksa daha kötü oluyor. Benimki tozlanmıştı bende çıkardım attım ama gerçekten işe yarıyor haberin olsun Yalnız yapıştırdaktan sonra ilk açtığımda denk mi geldi bilmiyorum ama pin kodunu girerken tuşlara basmamıştı çok korkmuştum kapatıp açınca düzelmişti onu da ekleyim tabi neden bilmiyorum

mc_mfi

Üye
benimki yere düşmüş tü hemde baya iyi sadece şu alt kısım olastığınde çizik var oda görünmüyo

aman beyler teli yere dusurmeyin bzm teller hassas

orhaan48

Üye
arakadaşım şöle anlatayım amacım ukalalık değil benim şuana kadar nokıanın her model telefonu oldu bu dokunmatık ekran cihazlara ilk 5800 ile geçmiştim ve diğer tüm modellerıde aldım şuan ise N8 var ilk etapta korkularım vardı sonra boşverdim gitti N8 cihazımı bnm yiğen halının üstüne düşürdü ama hiç bişey olmadı ben cebe koydumda cihazı sonradan aklıma geli cepte bozuk paralar ve motorumun anahtarı vardı telefonu cebimden çıkarıp ekranına baktım çizik var gibi oluyodu ama bez ile silince geçti yani etkilenmıo hiç bişeyden böle şeyleride kafanıza takmayın o kadarda takılcak şey deil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...