Nokia n8 kasa degisimi ve ekran cami degisimi...

Sponsorlu Bağlantılar

bluee_06

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n8 kasa degisimi ve ekran cami degisimi...
Arkadaslar abim finlandiyadan geldi gelirken nokia n8 getirmis ama kasasi ve ekran caminin degismesi gerekiyo nekadar tutar? Ona gore hareket edecegim

bluee_06

Üye
    Konu Sahibi
Bilen yokmu??

blackcemre

Üye

Burada n8 için kasalar var ama orjinal olup olmadığını bilmiyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
orjinal kasa+ekran=130tl degiştirmeişçiligi=40tl istersen pm at adresini vereyim kendinde görüşebilirsin

serhatoktar

serhatoktar

Üye
DOSTUM BEN BU KONU İŞE İLGİLİ BAŞLIK AÇMIŞTIM... 130 TLYE orjinal kasa ve ekran bulman yan sanayi ürün alıcaksın anlamına gelir...nokia shoplarda 300 tlye hem kasa hem dokunmatik veriliyor.. gidipte sakın 130 tlye bir sey alma yazık günah parana

legend5858

legend5858

Üye
250 300 e orjinal hepsini yaptırırsın.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
DOSTUM BEN BU KONU İŞE İLGİLİ BAŞLIK AÇMIŞTIM... 130 TLYE orjinal kasa ve ekran bulman yan sanayi ürün alıcaksın anlamına gelir...nokia shoplarda 300 tlye hem kasa hem dokunmatik veriliyor.. gidipte sakın 130 tlye bir sey alma yazık günah parana

dostum gümrüklerden imei nosu kopyalanmış yüzlerxe telefon giriyo ülkeye adamlar bu işi meslek edinmiş orjinal parça ve hiç kullanılmamış sıfır cihazlardan sökülüyo hepsi sadece nokia degil ellerine geçirdikleri imeisiz ne marka varsa getiriyolar evet servisten alır gibi verbitane kasa diyemiyorsun ama bir ayda bekletmiyor bikaçgüne eline ulaşıyor parça yoksa serviste ekran ve dokunmatik lensin 400tl oldugunu bende biliyorum

hakan_710

hakan_710

Üye
kasa değişimi yaptıracaksan servis dışında yaptırma 50-100 lira fark için yan sanayiye gerek yok. emin ol şuan üzerinde takılı değişmesi gerek dediğin orjinal kasa alacağın yan sanayi kasadan bin kat üstündür. telefonculara gidip orjinal taktiricam da deme. Servis dışında orjinal bulamazsın. Yine de son karar senin tabi ki

MrUlutaş

MrUlutaş

Üye
Arkadaşlar bende telefonu düşürdüm kulaklık girişi yanındaki köşe ezildi az ve hdmi kapağının kulaklık tarafındaki plastik kırıldı acaba sadece o plastiği değiştiriyorlar mı yoksa o plastik kasanın üst kısmına dahil mi fiyat ne olur bilgisi olan varmı ?

fikret3968

fikret3968

Üye
Arkadaşlar bende telefonu düşürdüm kulaklık girişi yanındaki köşe ezildi az ve hdmi kapağının kulaklık tarafındaki plastik kırıldı acaba sadece o plastiği değiştiriyorlar mı yoksa o plastik kasanın üst kısmına dahil mi fiyat ne olur bilgisi olan varmı ?

üst kısmına dahil fiyatı 40 lira civarında benimde kulaklık girişinde plastik kırılıp düşmüştü serviste 40 tl dediler yapılmasını istemedim sadece titreşim sorunu için verdim servise alırken birde ne göreyim üst plastiği komple değiştirmişler para falanda istemediler kvk

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım servise ver servıs fişi verirken ıncelıyor bişey görmezse genel görünümü iyi yazar sorununu bildirırsen onuda ekler servis fişine

one2one2

one2one2

Üye
300 400 liraya tel alinir ucuk fiyatlar

Üst Alt