nokia n8 ithal

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 ithal
arkadaşlar bu zamana kadar normal olarak kullanıyordum telefonumu hiç bir sorun yapmadı ancak şimdi oviyi açamıyorum bilgisayardan bağlanıp yükle dediğim zaman yabancı öğeleri yüklüyor ama ntv kanal d felan olsun yükleyemiyorum uyarı veriyor şu şekilde bu öğe cihazınıza yüklenemiyor veye ülkenizde mevcut deyil diyor anlamadım ithal aldım ama kayıtlı telefonum herşeyine baktım gayette iyi kullandım oviyi felan şimdi niye yaptı anlamadım bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı teşekkürler ...

catdog136

catdog136

Üye
anna yaklaştığı için olabilir diye düşünüyorum. Ama tam bir bilgim yok.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaşlar bu zamana kadar normal olarak kullanıyordum telefonumu hiç bir sorun yapmadı ancak şimdi oviyi açamıyorum bilgisayardan bağlanıp yükle dediğim zaman yabancı öğeleri yüklüyor ama ntv kanal d felan olsun yükleyemiyorum uyarı veriyor şu şekilde bu öğe cihazınıza yüklenemiyor veye ülkenizde mevcut deyil diyor anlamadım ithal aldım ama kayıtlı telefonum herşeyine baktım gayette iyi kullandım oviyi felan şimdi niye yaptı anlamadım bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı teşekkürler ...
yok arkadasim ben belcikadayim cin versiyonu oldugu icin programlarin veri tabaninda ulkelere gore ayird ettigi icin yuklenmiyor.kafayi yemene gerek yok.gecici bir problem.:rica::turkiye:

meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım ama telefon normal orjinal tel yazılımı felanda aldığım gibi değiştirmedim .. ne olduysa aslında o son ovi güncellemesini yaptıktan sonra oldu zor açtı 1 2 kere indirdim sonra açamadım daha türkiye uygulamalarını niye yüklemiyor ki şuan

----------Eklendi @ 23:55:19 ---------- Yazıldı @ 23:50:11 ----------

şu da var buda bügün sorun yapmaya başladı wlan bağlantısını kullanamıyorum geçersiz sunucu ismi diyor nete girnce modemi resetledim düzelmişti şimdi gine yaptı belki o sorunlarla bağlantısı olabilir telefon kafayı yedi bu zamanlar hard format felan atsam yararı olurmu acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt