Nokia N8 işimi görürmü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
ulan iphone luk kizi napcan :dry:

PriZm

PriZm

Üye
İphone4 para vereceğime Galaxy 2,HTC Desire,N8 alırdım çok daha iyi.Çok eksikli telefon

cardanadam

cardanadam

Üye
şimdi müşteri hizmetlerinden arandım anna yarından itibaren çıkması bekleniyormuş

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
mcnpl4

mcnpl4

Üye
n8 hem kizlari hem erkekleri topluyo etrafina:D bizzat yasadim bu olayi:ehe cok cekici:naughty: araba anahtarina flnda gerek yok.

PriZm

PriZm

Üye
N8 bana biraz kütük geliyo:D çok büyük gibi:D

C6-01 nasıl çeker acaba mıknatıs gibi:D

_ardaa

_ardaa

Üye

sana şunu diyem bir mekana gittiqin zaman parliament+iphone4+zippo+araba anahtarı=kız
şunu diyem parliament+nokia 5800+zippo+araba anahtarı=kız yok buradan çıkarılan matematik dersi iphonenin marka olduqu :)

Evet haklısın Iphone'un alınma amacı bu zaten %80'i bunun için alıyor, zaten hiç cepte yada kılıfta taşınan Iphone görmedim hep eldedir o elde sürekli havadadır nedense bakın benim Iphone'um var der gibi:)

PriZm

PriZm

Üye
şimdi müşteri hizmetlerinden arandım anna yarından itibaren çıkması bekleniyormuş

valla helal olsun kardanadam senin yerine bir başkası olsaydı yeni konu açıp etrafı kirletirdi
sen ise güncel konuları teker teker dolaşıp yazıyorsun helal valla:oke:

• Beğen
Tepkiler: emreipekci
mcnpl4

mcnpl4

Üye
bazi kisiler telefinlarin temel ozelliklerini bilmiyoor. N8 de kamerasiyla un yapmis zaten ilgi uyandiriyo. Bi de spb vardi bi ara cok etkileeyici geliyodu o da. C6-01 guzel tasarim.bidr n8 takozsa htc desire hd yi veya benzer telefonlari gor cebine sigacagindan suphe edersin,

PriZm

PriZm

Üye
Daha doğrusu tartışma olmadan söyleyeyim o zaman:)

N8 in benim tarzıma uygun tasarımı yok:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:ehe zevkler ve renkler..

PriZm

PriZm

Üye
lanet olası zevkler ve renkler:ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye
n8 olmasa aypon alcaktim haci. N8 SUgar telefon. Zevkime uygun ama rengi mavi:dry: ben siyah alcaktim ayirtildi ama serefsizlik yaptilar maviye kaldik.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bi arkadas oyle diyo:ehe

PriZm

PriZm

Üye
:ehe

iphone da zevkime uygun değil:ehe

iphone 4 alacak kadar param olsaydı galaxy 2 veya N8 alırdım çok daha iyidir:oke:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sende de ne zevk varmis ya:D hic biseye uymuyo:ehe

----------Eklendi @ 11:36:49 ---------- Yazıldı @ 11:36:07 ----------

ayponn la aypon nerene uygun degil

----------Eklendi @ 11:37:09 ---------- Yazıldı @ 11:36:49 ----------

artist telefonu

PriZm

PriZm

Üye
:ehe

daha bluetooth ile arkadaşlarımdan müzik alamıyacaksam/yollayamayacaksam ben bu telefonu napayım:ehe

cardanadam

cardanadam

Üye
valla helal olsun kardanadam senin yerine bir başkası olsaydı yeni konu açıp etrafı kirletirdi
sen ise güncel konuları teker teker dolaşıp yazıyorsun helal valla:oke:

ne gerek var konu açmaya zaten bütün konularda aynı sorunlar

AYNA

AYNA

Üye
Haklısınız sanırım beklesem daha iyi olacak zaten bu nokia ya hiç güven olmuyor yorumlarınız için teşekkürler :P:

bence bekleme ben 5 aydır bekliyorum galaxy s2 için bekledim keske beklemeseydim n8 alıcam ben mesela.. bide fotograf diyorsun bak ozaman n8 alacaksın xenon flash bile var yani..

Utku

Utku

Üye
Aypon :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...