Nokia N8 İnternetten Dizi Film İzleme (istek)

Sponsorlu Bağlantılar

23palulu23

23palulu23

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 İnternetten Dizi Film İzleme (istek)
birçok arkadaşın verdiği sitelerden girdim ama izleyemedim.Eğer internetten film dizi izleyen varsa lütfen linki ve hangi tarayıcıdan izlediğini yazarsa birçok arkadaşa faydalı olacaktır.

CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

23palulu23

23palulu23

Üye
    Konu Sahibi
hayır izlenmiyor flash player hatası veriyor malesef.

legend5858

legend5858

Üye
burda istediğin diziyi izle.Film içinse henüz bilmiyorum.

İncİnat

İncİnat

Üye
opera 12 ile dan her türlü diziyi izliyorum ancak html5 modunda çünkü opera 12 de muazzam bir html5 destegi var..

legend5858

legend5858

Üye
ben opera ile dizi maga giremiyorum sayfa birbirine geçmiş oluyor kendi tarayıcısında sorun yok:)

yurdaer86

yurdaer86

Üye
opera 12 ile dan her türlü diziyi izliyorum ancak html5 modunda çünkü opera 12 de muazzam bir html5 destegi var..
Html5 modu nasıl oluyor ?

benighted

benighted

Üye
dizimag.com da mp4 olarak verildiğinden sanırım rahat izliyorum tavsiye ederim

SilentOne

SilentOne

Üye
diziportanda izleniyor

rlxhkn

Üye
Dizi ya da sinema indirmek isteyenler icin bunu deneyebilirsiniz. dizimag.com ve direkizle.net icin gecerlidir. Asagidaki linkte ne yapacaginiz anlatiliyor. Opera da denendi. Siz de hangi cihaz ve tarayicilarda calistirabildiginizi yazarsaniz diger arkadaslar icin kolaylik olur

----------Eklendi @ 14:33:16 ---------- Yazıldı @ 14:27:15 ----------

oradaki anlatim iphone ve ipad icin ama farketmez sistem ayni. Baska siteler isterseniz de yazin

slant1111

slant1111

Üye
Partlıları izleyn beyler daha iyi oluyor :)

rlxhkn

Üye
benim sistem de direkizle.net ve dizimag.com un partlarini buluyor zaten. link isminden dolayi ilgilenmeyenler icin olayi burda anlatiyim. tarayicinizin yer imlerine asagidakini sanki bir url ymis gibi ekleyin. bu sitelerden bir dizi ya da film acin(ismine tiklayin) sonra da eklemis oldugunuz yer imine tiklayin hepsi bu.

Kod:
javascript:(function(bm)%7Bif(!window.bmlet)window.bmlet%3D%7B%7D%3Bif(!window.bmlet%5Bbm%5D)%7Bwindow.bmlet%5Bbm%5D%3Dtrue%3Bs%3Ddocument.createElement(%27script%27)%3Bs.onerror%3Dfunction()%7Bwindow.bmlet%5Bbm%5D%3Dfalse%3B%7D%3Bs.src%3Dbm%3Bdocument.getElementsByTagName(%27head%27)%5B0%5D.appendChild(s)%3B%7D%7D(%27http%3A%2F%2Fhakanzn.comule.com%2Fhakan%2Fdizifilm.js%27))%3B

rlxhkn

Üye
ustteki kod guncel

rlxhkn

Üye
yapamayanlar için en basit yontem bu aşağıdaki linke tıklayın.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
abi böyle yeni şeyler ile telefonu kullanabilmek güzel bişey de... Abi bu altı üstü cep telefonu yaa abartmayın lütfen

rlxhkn

Üye
Niye kardesim biz senin imzana bisey diyor muyuz zevkler ve renkler tartisilmaz

rlxhkn

Üye
yukarıdaki kodla artık ligtv.com.tr deki golleri de indirebilirsiniz. (videolig sekmesinden tüm golleri seçip, sayfa yüklendikten sonda yer imine tıklıycaksınız. sayfadaki değişikliği zaten göreceksiniz

Dumbledore

Dumbledore

Üye
abi böyle yeni şeyler ile telefonu kullanabilmek güzel bişey de... Abi bu altı üstü cep telefonu yaa abartmayın lütfen

Bu telefonlar sence sadece görüşme yapabilmek için mi yapıldı sanıyorsun ? O zaman hepimiz basit bir telefonla günü kurtarırdık.Gelen uygulamalar zaten bu yönde.Abartmak ile alakası yok yani.

mcalisir

Üye
bu linki acaba başka sitelere de uyarlama imkanın var mi?

rlxhkn

Üye
bikac tane istekte bulunabilirsin. musait bi zamanda ayarlarim.

rlxhkn

Üye
aslinda dizi ya da film olunca indirmek daha mantikli tabi ama kisa videolarda hatta filmlerde onizleme icin indirmeden izlemek de onemli. kendi actigim konuda bi link verdim. orda bir arkadas denemis, acamamis. Ama Opera 12 de HTML 5 destegi varmis bu yuzden Opera12 de acmasi lazim bence. Kaldi ki netten iPhone u olan birine denettim ayni linki ve acti. Bikez de buraya ekliycem. Bunu Opera 12 ile denerseniz ve acarsa istediginiz sitelerin Flash Playerlarini HTML 5 ile degistirtebilirim.

Üst Alt