Nokia N8 İnternetten Dizi Film İzleme (istek)

Sponsorlu Bağlantılar

rlxhkn

Üye
bir kisi mi cikmaz sunu deneyecek

Dumbledore

Dumbledore

Üye
c6-01 wifi ile dizimag,diziport vs denedim ama izleyemedim.

dogukan59

dogukan59

Üye
ben dizimag'ı opera mobile 12den az önce denedim ve html5 modunda kendi video oynatıcısına yönlendirip açıyor telefonum nokia e7-00 belle yüklü

Dumbledore

Dumbledore

Üye
ben dizimag'ı opera mobile 12den az önce denedim ve html5 modunda kendi video oynatıcısına yönlendirip açıyor telefonum nokia e7-00 belle yüklü

Wifi ile mi yoksa GSM üzerinden mi bağlandın ?

rlxhkn

Üye
dizimag videolarini indirebilirsiniz diyorum, baska siteler icinde indirme isleminin yaninda izlemeniz icin de bisey yapmak istiyorum bunun icin kucuk bi test yapmanizi istiyorum.. diyorum ama galiba hic gerek yok ugrasmama onu anladim biraz gec de olsa

varmet

Üye
dan c6-01 izliyorum

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ve gibi sitelerden orjinal tarayıcı ile rahatlıkla dizi ve film izleyebiliyorum ;) kırık flash işareti görürseniz sayfayı yenileyip video yu önce tek sonra çift tıklayın tam ekran izleyin ;) Dün The big bang theory 5. sezon 20. bölüm ü izledim hatta :) gayet güzel bölümdü :)

---------- Eklendi @ 18:53:18 ---------- Yazıldı @ 18:51:43 ----------

bu arada cfw kullanıyorum

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Video ayarı falan mı yapmak lazım anlamadım,dizimagdan geçersiz video gibi şeylerle karşılaşıyorum.Birde şu Cankartal arkadaşımızın verdiği siteleri deneyeyim.

dogukan59

dogukan59

Üye
ben herhangi bir ayar yapmadım dizi seçtim otomatik biraz bekledikten sonra kendi playerına yönlendirip açtı sen şunu bi kontrol et istersen belki alakası vardır kendi oynatıcısının internet ayarlarına bi bak belki kullanmadığın bi şebeke falan seçilidir

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
dizimag dan how i met your mother 7. sezon 20. bölümü izlemeye çalıştım ama izletmiyor. Pc de açınca başta hata verip sonra izletiyor. Sanırım siteyle ilgili bir sıkıntı var.

apof1s

Üye
Webteizle.com dan hem izleyeblir hem indireblirsnz partlar halnde indirlyo

nonofthem

Üye

Son düzenleme:

Üst Alt