duran28
Üye
güncelleme ile değişenlerden göze batanlar;
- bataryanın çok çabuk bitmesi
- yatay konumda arama ekranı
- wi-fi simgesinin değişmesi
bence güncelleme yapmayan arkadaşlar boşuna güncelleme yapıpta şarz süresini kısaltmasınlar çünkü buna değmez değişiklikler.
tavsiyem servise götürmendir zaten yazılımsal bir sorunsa 3-4 saat ıcınde gerı verıyorlar ama donanımsalsa cozum surecı uzayabılır , gecmıs olsun ...yaaa arkadaşlar çok önemli bi sorunla karşı karşıyayım N8 cihazım gittikce daha sık restart etmeye başladı kendini bu sorun yeni yazılımla halloluyomu merak ediyorum eğer halloluyosa yazılım yükleme işine giricem merak ettiğim konu yazılımsal mı yoksa nokia kelek mi yaptı montaj sırasında donanımda sorun mu var ? acil cevap bekliyorum bu konuda usta arkdaşlardan şimdiden teşekkürler ilgi ve alaka gösteren üstadlara ...
servise göndermek iş değilde istanbulda ikamet etmiyorum bi servise gönder bizde 2 hafta sürüyo abartısız oyüzden n8 kullanıpta başına bu tür şeyler gelen arkadaşlar ne yaptılar daha çok onu merak ediyorum ilgilendiğiniz için teşekkürler ama daha çok bu sorunla karşılaşanlar ne yaptılar ? eğer donanımsalsa cihazı değiştirmeyi düşünüyorum ama yazılımla hallolucaksa kendim işin içinden çıkarım diye umuyorumtavsiyem servise götürmendir zaten yazılımsal bir sorunsa 3-4 saat ıcınde gerı verıyorlar ama donanımsalsa cozum surecı uzayabılır , gecmıs olsun ...
servise göndermek iş değilde istanbulda ikamet etmiyorum bi servise gönder bizde 2 hafta sürüyo abartısız oyüzden n8 kullanıpta başına bu tür şeyler gelen arkadaşlar ne yaptılar daha çok onu merak ediyorum ilgilendiğiniz için teşekkürler ama daha çok bu sorunla karşılaşanlar ne yaptılar ? eğer donanımsalsa cihazı değiştirmeyi düşünüyorum ama yazılımla hallolucaksa kendim işin içinden çıkarım diye umuyorum
teşekkürler muratcan1905 yazılımla alakalı değil ozaman telefonu elime alıyorum msj yazıcam yada arama yapıcam hoppa kapanıyo tekrar açılıyo senin sorununda bu şekildemiydi yoksa kapanıp bi süre açılmama durumuda okumuştum bi yerlerde 5800 kullandım 1 yıl kadar onda hiçbi sorun yaşamadım ki devamlı yazılım yükledim güncelledim programlar kurdum kaldırdım bi tek hafıza kartı bozuldu okadar N8 benim canımı baya bi sıktı güzel hoş çok memnunnum telefondan ama gelelim şu reset müzik çalarda bul olmaması birkaç bişi daha var ama sorun değil asıl sorun RESTARTbenimde başıma geldi reset sorunu servise gönderdim istanbuldayım ancak yine de 15 gün sürdü servise göndermeni tavsiye ederim aldığım günden beri hiç reset olmadı yeni güncellemeyi de yapmadım ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?