[alikan]
Üye
benım ürün kodu ile nokia dan gözükmuyor wireless ile telefondan gözüktü ve güncelledim 059D954 kod
[alikan];3183939' Alıntı:Adamım benim cihazda bu kod ama bende de görünmüyor pc ye bağlamadım da telefondan iki türlü de denedim görmüyor, sen nasıl yükledin ki acaba.? Bu arada benim cihaz silver.
Benim Dark Grey, Wifiden yükledim Telden direk.
dostum benimkide aynı son edinilen bilgiye göre bugün kesin çıkacakmışProduck kodum 059D576 çıkmadı mı dha haberi olan yok mu !!!
dostum benimkide aynı son edinilen bilgiye göre bugün kesin çıkacakmış
arkadaslar guncelleme 4-5 gune ancak cikar cunku bizim product code 059D576 ya ovi magaza guncellemesi bu sabah geldi isterseniz kontrol edin 4.7 mb bu bile normalden 5-6 gun sonra geldiyse 1.1 5gune ancak gelir bravo nokia yaptigin isin ... allah belani versin millet sirf heyecandan aksam 2ye kadar bekledi hem parasini verip yuksek bir mebla buna karsi cektigi cileye bak alkisliyorum...
dostum simdi baktımda yazılım güncellemeden yok gözüküyo nasıl buldum yardımcı olurmusun?
arkadaslar ben zaten n8i elestirmiyorum aklimizdan gecmezdi bu ozellikte bir telefon bence guncelleme ihtiyacida yoktu internet sunucusu olarak opera kullaniyorum 4 4luk bana gore benim elestirim gizlilik verileri ve adaletsiz dagitim nokia disi cihazlar 3 gun kullan at bi kenara iphone haric androide gecmesii de gereksiz symbian gayet guzel ve surekli guncel uygulama nokia nin iphone harici rakibi de yokhakkat ya ne kadar kastınız bu güncellemeyi adamlar server kilitlenmesin diye yavaş veriyo ya birde öyle bir şey ki sanki telefon N9 olcak vu güncelleme ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?