Nokıa n8 hoparlörü için çözüm ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GaGo_VII

GaGo_VII

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa n8 hoparlörü için çözüm ??
merhabalar nokia n8 var bende telefonun hoparlörünü çok köü yere koymuşlar telefonu masaya falan koyunca çalınca sesi çok az çıkıyor ama ters koyduğumda şahane onun için yapılacak bişey varmı ? illa ekran alta gelecek şekildemi koyacağız

• Beğen
Tepkiler: yyoruge

ozggurr

ozggurr

Üye
Dik ve yan da koyabilirsin...

Uruloki

Uruloki

Üye
ayakta takılıyo kendi halinde ama ya duruyomu ya hiç denemedim dur bi deniyim

fatihkul

Üye
delikli kılıf alırsan farketmiyo arada boşluk bırakıyo ses sehpadan geçmediği için yanlara dağılıyo ve aynı tonda duyabiliyosun sesi

Lizard King

Lizard King

Üye
delikli kılıf alırsan farketmiyo arada boşluk bırakıyo ses sehpadan geçmediği için yanlara dağılıyo ve aynı tonda duyabiliyosun sesi
Delikli kılıf kapatmıyor hoparlörü.

SilentOne

SilentOne

Üye
delikli klıfı çözümüne katılıyorum

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Delikli kılıf kapatmıyor hoparlörü.
Zaten kapatmaması gerekiyor . Bi nevzede olsa telefonu hoparlörün üstüne bırakınca yukarda durmuş gibi oluyor . hoparlör tarafı kapanmadığından hoparlör üstü bıraksanda yanlardan sesi verir .

fatihkul

Üye
zaten bende kapatmıyor dedim delikli kılıf çözüm ama delikli kılıfım ynalardan kırıldı hemde hiçbir çarpma olmadan ufak ufak çatlayıp kırıldı bende iple diktim :D

matanist

matanist

Üye
Evet delikli kılıf kullanan ve deneyince öyle olduğunu gören biri olarak delikli kılıf çözümüne katılıyorum :D İyi ki yapmışlar şu kılıfı çok işe yarıyor inan :D

suat1111

suat1111

Üye
bencede ters koymak en iyisi

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
doğru söylüyorlar ters koy ne olacak ki dersinki msj geldi belki göremedim zaten ters koydun ses baya çıkacak :D :D

omerynd

omerynd

Üye
ekranda jelatin olduktan sonra çizilme korkun da olmaz ters koy birşey olmaz :)

one2one2

one2one2

Üye
merhabalar nokia n8 var bende telefonun hoparlörünü çok köü yere koymuşlar telefonu masaya falan koyunca çalınca sesi çok az çıkıyor ama ters koyduğumda şahane onun için yapılacak bişey varmı ? illa ekran alta gelecek şekildemi koyacağız

katiliyorum bence N8 in en kotu yanlarindan birisi bu :off:

SPLNTR

SPLNTR

Üye
kılıfta ses o kadar da iyi değil (yeterince geliyo) sesin tamamı gelmiyo ama ses için değil telefonu korumak için değil sırf şekli için alabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt