Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokıa n8 hoparlörü için çözüm ??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GaGo_VII
Üye
Konu Sahibi
Nokıa n8 hoparlörü için çözüm ??
merhabalar nokia n8 var bende telefonun hoparlörünü çok köü yere koymuşlar telefonu masaya falan koyunca çalınca sesi çok az çıkıyor ama ters koyduğumda şahane onun için yapılacak bişey varmı ? illa ekran alta gelecek şekildemi koyacağız
Zaten kapatmaması gerekiyor . Bi nevzede olsa telefonu hoparlörün üstüne bırakınca yukarda durmuş gibi oluyor . hoparlör tarafı kapanmadığından hoparlör üstü bıraksanda yanlardan sesi verir .
fatihkul
Üye
zaten bende kapatmıyor dedim delikli kılıf çözüm ama delikli kılıfım ynalardan kırıldı hemde hiçbir çarpma olmadan ufak ufak çatlayıp kırıldı bende iple diktim
matanist
Üye
Evet delikli kılıf kullanan ve deneyince öyle olduğunu gören biri olarak delikli kılıf çözümüne katılıyorum İyi ki yapmışlar şu kılıfı çok işe yarıyor inan
merhabalar nokia n8 var bende telefonun hoparlörünü çok köü yere koymuşlar telefonu masaya falan koyunca çalınca sesi çok az çıkıyor ama ters koyduğumda şahane onun için yapılacak bişey varmı ? illa ekran alta gelecek şekildemi koyacağız