Nokia N8 Hata Acil YARDIM !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre817

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Hata Acil YARDIM !
arkadaşlar telefonuma ingilizce pr 1.1 yükledim ancak memnun kalmadım kullanamadım zaten çokta hoşuma gitmedi bende eski sürüme dönmeye çalıştım phoenix hata verdi ve telefonu görmüyor eğer görse yine 1.1 sürümünü atayım ki açılsın bari ama oda yok nasıl halledebilirim elbet vardır çözümü

maktama

maktama

Üye
arkadaşlar telefonuma ingilizce pr 1.1 yükledim ancak memnun kalmadım kullanamadım zaten çokta hoşuma gitmedi bende eski sürüme dönmeye çalıştım phoenix hata verdi ve telefonu görmüyor eğer görse yine 1.1 sürümünü atayım ki açılsın bari ama oda yok nasıl halledebilirim elbet vardır çözümü
Arkadaşım, güncelleme yaptıktan sonra eski sürüme dönemezsiniz, doğrudürüst araştırmadan niye o işlere giriştiniz. Tekrar pr1.1 yükleyin, jaf ya da phoenix ile dead flash yapın. jaf ve phoenix kullanımı forumda var, gerçi hiç n8 için kullanmadım, genelde 5800xm için kullandım ama matık aynı.
Phoenix telefonu görmüyor derken pr1.1 ile dead flash atmaya çalışıyorsunuz da mı görmüyor?!? Eğer öyleyse benim diyeceğim çok birşey yok, işin daha ustaları belki bir öneri sunabilir.

erkara_64

arkadaşım neden bilmediğin işlere kalkışırsın gecmiş olsun...inşallah flashı pert etmemişsindir...bence sen hiç birşey yapma telefonu aldığın yere git deki bu açılmıyor yazılım atsınlar garanti filan gerek yok garantiye göndersen onlarda yazılım atacaktır..yani 1 ay gibi cihazından ayrı kalma diye diyorum kendinde sakın deneme cihazı tamamen çöpe atarsın..eğer satıcı bilmiyoruz abi derse bence o dükkanı ve mesleği bıraksın:)en fazla sana 30 tl ye patlar ama garantizede durumuna düşmezsin...

maktama

maktama

Üye
arkadaşım neden bilmediğin işlere kalkışırsın gecmiş olsun...inşallah flashı pert etmemişsindir...bence sen hiç birşey yapma telefonu aldığın yere git deki bu açılmıyor yazılım atsınlar garanti filan gerek yok garantiye göndersen onlarda yazılım atacaktır..yani 1 ay gibi cihazından ayrı kalma diye diyorum kendinde sakın deneme cihazı tamamen çöpe atarsın..eğer satıcı bilmiyoruz abi derse bence o dükkanı ve mesleği bıraksın:)
onlar da yazılım atamazlar ki, onların atacağı yazılım da eski yazılım oalcaktır(pr1.1 yok şu anda piyasada) ve bir işe yaramayacaktır. Ellerinde yazılım atmak için(bu durumda downgrade yapmak için) donanım(jaf box falan) falan varsa bilemem tabiiki, ama o da öyle her yerde olmuyor, olsa da işe yarar mı onu da bilmiyorum.
İsterse öyle denesin bir de...

suat1111

suat1111

Üye
arkadas ist bulda imiş sorununu kadıköyde çözerler sanırım

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
istanbuldasın teleservice ver sabah akşam üzeri alırsın neyi dert ediyosun....bunda korkacak bişi yok kendinde yaparsın phoenix le jafla derim bende kendim N86 8MP 4 kez bu şekilde yaptım..kütahya dan gönderdiğim de 28 günde geldii.bence kendinde yaparsın..

erkara_64

bende 5800 vardı aynı senin duruma düşmüştüm tabi bende bilmiyordum..aldığım telefoncuya gitti adam zaten direk kendisi dedi yazılım atarken cihazı iptal ettin demi dedi..2 saat sonra gel dedi ve gittiğimde cihazın ilk fabrika çıkışlı sürümü yüklenmiş şekilde yani v40 çıktığında adam bana v31 i yüklemişti..gerçekten uzman biriyse yapıyor adamlar..yani 300000 nüfuslu uşak gibi yerde yapılıyorsa istanbul gibi yerde yapılır kesinlikle:)

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
bende 5800 vardı aynı senin duruma düşmüştüm tabi bende bilmiyordum..aldığım telefoncuya gitti adam zaten direk kendisi dedi yazılım atarken cihazı iptal ettin demi dedi..2 saat sonra gel dedi ve gittiğimde cihazın ilk fabrika çıkışlı sürümü yüklenmiş şekilde yani v40 çıktığında adam bana v31 i yüklemişti..gerçekten uzman biriyse yapıyor adamlar..yani 300000 nüfuslu uşak gibi yerde yapılıyorsa istanbul gibi yerde yapılır kesinlikle:)

kanka bunda korkacak bişi yok ki teleservice kvk.genpa ücretsiz yapıyor ve aynı gün...servis merkezlerinde...uşakta kütahyada bunların servisi yokki?..kendi çabalarımızla yapıyoruz.

erkara_64

kanka bunda korkacak bişi yok ki teleservice kvk.genpa ücretsiz yapıyor ve aynı gün...servis merkezlerinde...uşakta kütahyada bunların servisi yokki?..kendi çabalarımızla yapıyoruz.

yani benim mesleğim telefonculuk değil burada ki siz değerli arkadaşlarımız sayesinde öğrendik bazı şeyleri...ama adam cep telefonu dükkanı açıyor n8 in çıktığından haberi yok..:) ama harbiden bu işi bilenlerde zaten istediğin kadar kıvır adamlar işi biliyor...aslında çok basit ama çok riskli bir olay...çoğu arkadaş phoenix ve jaf ne işe yarar onu bile bilmiyor sonra sonuçlar maalesef böyle oluyor..
telefoncuya diyorum ki n8 dış kılıfı geldimi diyorum adamın dünyadan haberi yok öyle bir cihaz mı çıktı diyor...ee mubarek hiçmi nete girmez tv izlemezsin:)

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
yani benim mesleğim telefonculuk değil burada ki siz değerli arkadaşlarımız sayesinde öğrendik bazı şeyleri...ama adam cep telefonu dükkanı açıyor n8 in çıktığından haberi yok..:) ama harbiden bu işi bilenlerde zaten istediğin kadar kıvır adamlar işi biliyor...aslında çok basit ama çok riskli bir olay...çoğu arkadaş phoenix ve jaf ne işe yarar onu bile bilmiyor sonra sonuçlar maalesef böyle oluyor..
telefoncuya diyorum ki n8 dış kılıfı geldimi diyorum adamın dünyadan haberi yok öyle bir cihaz mı çıktı diyor...ee mubarek hiçmi nete girmez tv izlemezsin:)

çok haklısın hemşo...bizde dilimizin döndğünce klawyemizin yazdığınca anlatmaya çalışıyoruz napalım..

emre817

Üye
    Konu Sahibi
arkadşlar sorunu çözdüm dead phone seçeneği ile telefonu düzeltmeyi başardım çok teşekkür ederim konu kilitlenebilir

erkara_64

çok basitmiş demi arkadaşım..boşu boşuna 1 ay bekleyecektin...neyse sevimdim gelmiş geçmiş olsun...:)

sh0ck

sh0ck

Üye
Geçmiş olsun kardeş. Keşke araştırıp yapsaydın işlemlerini.

Downgrade işlemi bambaşka bi olay.

Ama halledebildiysen ne mutlu sana.. :)

Pekala, bu işi kendimiz yaptığımzıda veya yetkili servis dışında farklı bir yere yaptırdığımızda Garanti dışı kalıyor diye biliyorum ben ? Öyle değilmi ? Yani anlaşılabiliyor diye okumuştum bi yerde.

+
Dead USB Flashing yaptığında PR 1.0'i mi geri yükledin ?

emre817

Üye
    Konu Sahibi
evet garantinin devre dışı olma ihtimali var

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
Geçmiş olsun kardeş. Keşke araştırıp yapsaydın işlemlerini.

Downgrade işlemi bambaşka bi olay.

Ama halledebildiysen ne mutlu sana.. :)

Pekala, bu işi kendimiz yaptığımzıda veya yetkili servis dışında farklı bir yere yaptırdığımızda Garanti dışı kalıyor diye biliyorum ben ? Öyle değilmi ? Yani anlaşılabiliyor diye okumuştum bi yerde.

yok kanka yazılımsal olayda garanti dışı kalmıyor ben flash yaktım kvk gene tamir etti?

maktama

maktama

Üye
arkadşlar sorunu çözdüm dead phone seçeneği ile telefonu düzeltmeyi başardım çok teşekkür ederim konu kilitlenebilir
Ben de tam yazıcaktım" herkes bi yorum yapmış, konu sahibinden çıt yok " diye:D:D
Düzeldiğine ssevindim, merak ettim, tekrar pr 1.1 mi attın yoksa orjinal eski fw'imi attın da çalıştı?!?

blackbird48

blackbird48

Üye
bekliyceksin orjınal pr 1.1 çıkınca orjınale döncen başka yol yok

erkara_64

başka bir platformdan aldığım bilgiler!!!

13. Eğer telefonumu Nokia Servis noktasına götürürsem güncelleme farklı olur mu?

Hayır,, bu Nokia Servis noktasında alacağınız güncellemenin aynısıdır,, güncellemeyi şebeke kapsamındaki ya da İnternet bağlantısı olan herhangi bir yerden gerçekleştirilebileceğiniz için ek olarak kolaylık avantajına sahiptir.

14. Hangi ürünleri güncelleyebilirim?
Şu anda desteklenen ürünler ana sayfada liste halinde verilmiştir. Bazı ürünler yalnızca bir yöntemi desteklerken,, diğerleri her iki yöntemi de desteklemektedir. Eğer telefonunuz listede yoksa,, düzenli olarak yeni ürünler eklendiği için daha sonra yeniden kontrol ediniz.

15. Eğer telefon yazılımımı Nokia Yazılım Güncelleyici kullanarak güncellersem garanti geçersiz mi olur?
Hayır,, olmaz.

16. Nokia Yazılım Güncelleyici’yi kullandıktan sonra,, Alternatif Hat Servisi (ALS) çalışacak mı?
Nokia Yazılım Güncelleyiciyi kullanmak telefonunuzun ALS’sini etkilemez.

en basidinden nokia güncelleme var diye uyarıyor ve sende de masaüstü var herkeste laptop olacak diye birşeyde yok..o zaman nokia tedaşı uyarsın kardeşim elektriği kesinlikle kesme diye:)

emre817

Üye
    Konu Sahibi
mecburen 1.1 attım tekrar ingilizce olarak yayınlanmasını bekliyorum tükçe yükleyip devam edicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt