Esendağlı
Üye
1269 tl civarında olacak diye tahmin ediyorum
gösterme bunları bak gidip N8 alcam
Adam resmen N8 ile maç izliyor(hemde kendi tarayıcısından)müthiş bişiy.Tartışma bitmiştir
Doğubanka nasıl olduda düşmedi vallahi hayret yaniNecmati™;2827011' Alıntı:gösterme bunları bak gidip N8 alcam
nasıl hiç mi yokkDoğubanka nasıl olduda düşmedi vallahi hayret yani
Olsa kesin haberi gelirdi,yada alanlar olurduNecmati™;2827016' Alıntı:nasıl hiç mi yokk
Forumda ozgurr adlı üyeden başka N8 kullanan var mı?Olsa kesin haberi gelirdi,yada alanlar olurdu
Bildiğim kadarı ile yok,birde ben varım...ama ben hayali kullanıcıyımNecmati™;2827024' Alıntı:Forumda ozgurr adlı üyeden başka N8 kullanan var mı?
eee bende öyle sayılrım onla yatıp onla kalkıyorum onun remini görünce içim kıpraşıyoBildiğim kadarı ile yok,birde ben varım...ama ben hayali kullanıcıyım
Necmati™;2827036' Alıntı:eee bende öyle sayılrım onla yatıp onla kalkıyorum onun remini görünce içim kıpraşıyo
Video kaydi, fotograf kalitesinde.
benim telefonumda 8mp ama video çekerken 4mp netlikte çekiyor yani N8 sadece 12Mp olarak kullanıyor yani..
bizimki hd ama diğer konuda eski televizyonlarda desteklemiyor demişssin bzimki 2009 model desteklermi1280x720 cozunurlugunde video kaydi yapiyor. Fotograflari gibi canli demek istedim orda.
Video cektikten sonra bilgisayariniza atarsaniz cok guclu bir bilgisayariniz yoksa takila takila oynatir. Bilgisayarlarin cogu kaldiramiyor o kadar yuksek cozunurlukte videolari.
O yuzden izlemek icin, Nokia N8'i HD televizyona baglamakta fayda var.
bizimki hd ama diğer konuda eski televizyonlarda desteklemiyor demişssin bzimki 2009 model desteklermi
sağolasın alınca deneriz o zamanNokia 5800'deki televizyon cikisi N8'de olsa butun televizyonlara baglanabilse cok iyi olurdu.
{Sizinki destekler mi bilmiyorum.}
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?