c7 lerede flash bellek takılabiliyor...benim kanka da c7 var denedik kesinlikle flash bellek çalıştırıyor...
iyi biliyormusun Flash bellek mause takıldığını
Bu arada arkadaşlar takılıyor mu takılmıyor mu yanıt verin yaw

N8 ile bu konuda bir tek sony ericson yarışabilir. Çözünürlük farkı var ama.
yok kardes ne alaka bende SE-C905 Cyber-Shot var 8mp kamerasi var bi halta yaramaz. adamlar zannediyoki pixeli buyuk olunca hersey ok! ya birazda cozunurluk kalitesi lazim. bunuda N8 basarmis

yani numaratörü sıfırlamadığımdan 2.5 senede çektiğim fotoğraf sayısı 5212. yaptığım deneme sayısını siz düşünün doğru çekimi öğrenmek için. özet olarak söylemek gerekirse otomatik ayarlar ile fotoğraf çekerek bir cihazın fotoğraf kalitesi için düşünceye sahip olmak bir yere kadar doğru.kameranın iyi olması tek başına yetmiyor, fotoğrafları nasıl çekeceğini bilmek ve kameranın ayarlarını doğru olarak ayarlamak da önemli. benim k790i ve c905 ile çektiğim fotoğraflar var. inanılmaz netlikte. ama o fotoğrafları çekmeden önce fotoğraf nasıl çekilmeli, ayarlar nasıl yapılmalı hakkında epeyce yayın okudum ve tecrübe kazanabilmek için de çok fazla fotoğraf çektim. k790i ile çektiğin son fotoğrafın adı DSC05212.JPGyani numaratörü sıfırlamadığımdan 2.5 senede çektiğim fotoğraf sayısı 5212. yaptığım deneme sayısını siz düşünün doğru çekimi öğrenmek için. özet olarak söylemek gerekirse otomatik ayarlar ile fotoğraf çekerek bir cihazın fotoğraf kalitesi için düşünceye sahip olmak bir yere kadar doğru.