Nokia N8 Gibi fotoğraf çeken başka ceptelfonu varmı...

Sponsorlu Bağlantılar

the.yunus

the.yunus

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten harikaymış kendimi orda zannettim bir anda

SilentOne

SilentOne

Üye
bide samsung un var 14 mp lik kamerası

emre_6795

emre_6795

Üye
5800 da kaliteli çekimler yapıyor

the.yunus

the.yunus

Üye
    Konu Sahibi
c7 lerede flash bellek takılabiliyor...benim kanka da c7 var denedik kesinlikle flash bellek çalıştırıyor...

iyi biliyormusun Flash bellek mause takıldığını
Bu arada arkadaşlar takılıyor mu takılmıyor mu yanıt verin yaw

venusutarit

venusutarit

Üye
iyi biliyormusun Flash bellek mause takıldığını
Bu arada arkadaşlar takılıyor mu takılmıyor mu yanıt verin yaw

arkadaş cevap vermiş ama tatmin etmemiş incele burdan kendin gör

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
evet c7'de de n8 lerde bulunan usb on the go özelliği var. internette mouse, klavye, usb flash, usb hdd hatta usbden gücünü alan hoparlör çalıştıranların videoları var.

bu arada bir kaç yorum üstte fotoğraf örneği linkini verdiğim sony ericsson c905 iki sene önce piyasaya çıkan bir alet. umarım SE daha iyi bir cihaz yapmaz da bizim n8 lerin karizması çizilmez fotoğraf olayında :)

the.yunus

the.yunus

Üye
    Konu Sahibi
usb on the go özelliği var ama
öyle bir girişi yok, normal usb grişi var, yoksa oraya uygun usb portumu geliştirdiler.
madem takılıyor görüntüleri yokmu bunların, elinde görüntüsü olan varsa bir eklesin bakayım arkadaşlar.
Herkese selamlar.

one2one2

one2one2

Üye
N8 ile bu konuda bir tek sony ericson yarışabilir. Çözünürlük farkı var ama.

yok kardes ne alaka bende SE-C905 Cyber-Shot var 8mp kamerasi var bi halta yaramaz. adamlar zannediyoki pixeli buyuk olunca hersey ok! ya birazda cozunurluk kalitesi lazim. bunuda N8 basarmis ;)

pRime.

pRime.

Üye
yok kardes ne alaka bende SE-C905 Cyber-Shot var 8mp kamerasi var bi halta yaramaz. adamlar zannediyoki pixeli buyuk olunca hersey ok! ya birazda cozunurluk kalitesi lazim. bunuda N8 basarmis ;)

Ben zaten kaliteden bahsediyorum. O yüzden SE dedim. Başka rakip yok.

--------------- Ekleme ---------------

Ama senin dediğin de doğrudur. :)

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
kameranın iyi olması tek başına yetmiyor, fotoğrafları nasıl çekeceğini bilmek ve kameranın ayarlarını doğru olarak ayarlamak da önemli. benim k790i ve c905 ile çektiğim fotoğraflar var. inanılmaz netlikte. ama o fotoğrafları çekmeden önce fotoğraf nasıl çekilmeli, ayarlar nasıl yapılmalı hakkında epeyce yayın okudum ve tecrübe kazanabilmek için de çok fazla fotoğraf çektim. k790i ile çektiğin son fotoğrafın adı DSC05212.JPG :) yani numaratörü sıfırlamadığımdan 2.5 senede çektiğim fotoğraf sayısı 5212. yaptığım deneme sayısını siz düşünün doğru çekimi öğrenmek için. özet olarak söylemek gerekirse otomatik ayarlar ile fotoğraf çekerek bir cihazın fotoğraf kalitesi için düşünceye sahip olmak bir yere kadar doğru.

Uruloki

Uruloki

Üye
kameranın iyi olması tek başına yetmiyor, fotoğrafları nasıl çekeceğini bilmek ve kameranın ayarlarını doğru olarak ayarlamak da önemli. benim k790i ve c905 ile çektiğim fotoğraflar var. inanılmaz netlikte. ama o fotoğrafları çekmeden önce fotoğraf nasıl çekilmeli, ayarlar nasıl yapılmalı hakkında epeyce yayın okudum ve tecrübe kazanabilmek için de çok fazla fotoğraf çektim. k790i ile çektiğin son fotoğrafın adı DSC05212.JPG :) yani numaratörü sıfırlamadığımdan 2.5 senede çektiğim fotoğraf sayısı 5212. yaptığım deneme sayısını siz düşünün doğru çekimi öğrenmek için. özet olarak söylemek gerekirse otomatik ayarlar ile fotoğraf çekerek bir cihazın fotoğraf kalitesi için düşünceye sahip olmak bir yere kadar doğru.

Evet katılıyorum nasıl çekiceğini öğrenmek çok önemli bende de K810i vardı bir yılda buldum 5000foto sayısını ama SE nin kamerada ki eksiklerini giderememesi çok kötü durum mesela yakından bir here odaklayın makineyi xenon flaş varsa görüntü gidiyor ama ben bunu N8 de yaşamadım odakladığım nesne gayet netti

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
evet o durum kötüydü ama sanırım çok yakın makrolar için de flaş kullanmak bizim hatamız. başka bir ışık kaynağı ile aydınlatarak çekmek güzel sonuçlar veriyor. n8'de olmamasının sebebi çok aydınlık ortamlarda devreye giren bir filtresinin olması. o filtre se'de yok ama tabi 2-3 sene öncesinin teknolojisinden bahsediyoruz. o zamanların se makinaları harika fotoğraf çekerken aynı zamanların nokia ve samsung marka telefonları fotoğraf kalitesinde yerlerde sürünüyordu. yeni alınan haberlerde se'nin 16.4 mp sensorler ile donanmış telefonlar piyasaya süreceği konusu var. bekleyip görelim. her ne kadar se daha çok sevsem de şu anda n8'in rakibi yok.

Uruloki

Uruloki

Üye
merak etme aynı durum satio içinde geçerli birde N8 o devreye giren lensle alaksı yok mesela iso yu yüksek tut birde öyle dene birde yeni aldığım bilgilere göre nokia N8 de kodak ile çalışmış belki ondandır ve o filtre çok hoş bir özellik geçen video çekiyordum lambaya döndürdüm bi ses geldi telefondan arkasına bir baktım kameranın önünde bir şey var sonfa çaktım durumu

--------------- Ekleme ---------------

şimdi fark ettim evet o filtreninde etkisi var çok yakından değil tüm flaşlı çekimlerde deklanşöre basınca otomatikman geliyor kamera önüne

expovieve

Üye
Can help you, these covers are definitely fashion industry so now. Her dedign are excellent. The us geese to be of completion to the swimsuit stash, in the varieties and pictures definitely a lot expansion your environment. You will find to completely different apparel to aide Canada geese arrived in the of assorted options. Self pensions inside a ability from the wardrobe, and the way to satisfy the authentic which has just been without delay. a739292e1aa17a461130

avianca

Üye
ya arkadasla sızıntı belle yükledikten sonra kamera kalitesi düştü.downgrade ile annaya döndüm kamera update ini de yükledim.ayarlarda problem yok istediğim gibi yani eskisi gibi değil. Tek iyi tarafını kullanamıorum telefonun nedenini bilmiyorum.sizce neden servise göndermeli miyim?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bence sızıntı belle yerine forumdaki kurtuluş40 belle yi yükle
orjinalinden daha iyi ve kullanışlı olduğunu söylüyorlar

Üst Alt