Nokia N8 Gibi fotoğraf çeken başka ceptelfonu varmı...

Sponsorlu Bağlantılar

the.yunus

the.yunus

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Gibi fotoğraf çeken başka ceptelfonu varmı...
1 - 2 hafatadır araştırıyorum öyle bir şey yok gibi
Ben daha üstününü duymadım.

:aman2:

• Beğen
Tepkiler: orcusss

ali601

ali601

Üye
Senin Tam olarak ne demek istedin ? Bende N73 var öok güzel çekiyor valla :D Almadan önce bilmiyordum bu kadar güzel çektiğini :)

gcakay

Üye
yooooookk

stumax

stumax

Üye
12 mpikselin üstünde kamerası olan telefon varsa, onunla çekilir. :aha:

dwarwendwarfy

dwarwendwarfy

Üye
Motorolanın var arkadaşımda güzel çekiyor.
ama N8'imi değişmem..
bak yakın çekim modundan:

gogolag

gogolag

Üye
var tabiki 3 senelik samsung m8910

pRime.

pRime.

Üye
N8 ile bu konuda bir tek sony ericson yarışabilir. Çözünürlük farkı var ama.

gogolag

gogolag

Üye
m8910 pixon 12 mp bizzat fotoğraf çektim n8i katlar acı ama gerçek....

--------------- Ekleme ---------------

ve o telefonda tüm yarı pro foto makinelerinde olan ayarlar mevcut objektif ayarı lens açısı falan.

pRime.

pRime.

Üye
Doğrudur. Samsungun tek kamera odaklı modeli ne de olsa...

intoman

intoman

Üye
carl zeiss en kaliteli kompakt lenstir başka bir carl zeiss lensli telefon varsa 12 mp olabilir başkada olamaz .

gogolag

gogolag

Üye
sen pixon lens duymadın mı hiç

intoman

intoman

Üye
sen pixon lens duymadın mı hiç

dostum pixon yada başkası n8 kamerası kadar iyi değil birzat nikon fotoğraf makinasıyla karşılaştırdım fotoğraf çekimleri başabaş videoda n8 daha üstün
bi kamera hem video hemde fotoğrafı iyi çekemez birisine öncelik tanımak zorundalar.

erkara_64

bu cihazın tam oturması için güncellemelerin gelmesi lazım ondan sonra kamera hakkında kesin neticemi burada belirtirim:)

Uruloki

Uruloki

Üye
evet intoman arkadaşımızın dedikleri doğru değil telefefon çoğu kompakt makineden iyi çekmektedir foto ve videoları profesyonel görüşlerde bunu söylüyor hatta bugün gsmarenada optimus 2x ile karşılaştırdılar optimus 1080plik video çekmesine karşın noise problemleri nedeniyle yine N8 tarafından geçilmiştir ne yazıkki gerçek ve fotoların kalitesi telefon ekranından belli olmaz pc ye atmak lazım

gogolag

gogolag

Üye
dostum pixon yada başkası n8 kamerası kadar iyi değil birzat nikon fotoğraf makinasıyla karşılaştırdım fotoğraf çekimleri başabaş videoda n8 daha üstün
bi kamera hem video hemde fotoğrafı iyi çekemez birisine öncelik tanımak zorundalar.

sen nasıl karar veriyorsun n8in pixondan daha iyi olduğunu ben elime alıp fotoğraf çektim. sen hiç kullandın mı peki m8910? ve sen kullanmadan kağıt üstünde özelliklerle karşılaştırma yapamazsın. kağıt üstünde en iyi ışık sensörüne n8 sahip ama kulağına dayadığında ekran kapanmıyor. tam bir facia . 350 liralık telefonlar bile hata yapmıyor sensör konusunda. yani carl zeiss optik daha iyi diyemezsin. ben de bir n8 sahibiyim. mesela yakından yazıları çrkrmiyor telefon. o yüzden m8910 kullanmdan bueada konuşamazsın. ben kullandımikisini de pcde resimler de var ekleyeceğim siteye...

Uruloki

Uruloki

Üye
ya arkadaş demişin ki yakından yazılar gözükmüyor diye sen hangi modda çekiyosun ya öyle bişe demişin ki pixon daha iyi diye ama hiç bir dergi internet sitesi öyle demiyor ve ben satio daha iyi dicektim ama fotoları görünce SE böyleyse tamam nokia işi halletmiş

gogolag

gogolag

Üye
ya arkadaş demişin ki yakından yazılar gözükmüyor diye sen hangi modda çekiyosun ya öyle bişe demişin ki pixon daha iyi diye ama hiç bir dergi internet sitesi öyle demiyor ve ben satio daha iyi dicektim ama fotoları görünce SE böyleyse tamam nokia işi halletmiş

arkadaşım sen n8le nikonu kıyaslamışsın. n8 galip doğrudur. ben sana bu konuda bir şey diyemem. ama ben de n8 ile m8910u kullandım. ve çok net ikisiylede pcde fotolarım var birazdan ekleyeceğim. yani senin de bana bu konuda bir şeydemeye hakkın yok. herkes kendi gördüğü şeyi yazıyor. bu arada bir yanılgı daha var ki bir şeyin kağıt üstünde özellikleri hiçbirşeydir. senin dediğin aynen şu demek bak. nokianın en ucuz telefonu samsungun en pahalı telefonundan daha iyidir. parayı segment olarak düşündüğünde nokia alt segment tel samsung üst segmentten daha iyidir. böyle bir şey mantıklı mı sence. evet nokia daha kaliteli bir üretici ama bu karşılaştırma yanlış. zeiss da dalında en iyi şirket ama sadece n8de kullanılan lens hangi segment ve kalitede, ve m8910daki pixon lens hangi segment ve kalitede bunu ancak kullanarak öğrenebilirsin. herkesi biraz daha objektif ve mantıklı olmaya davet ediyorum.

Uruloki

Uruloki

Üye
gogolag demişin ki mantığa davet ediyorum diye ben de diyorum ki tüm dergiler tüm siteler N8 i seçiyor şimdi baktı sony hx5 kamerada dahil olmak üzere N8 açık ara birinci olmuş o adamların eline günde kaç tane pixon geçiyo ya

gogolag

gogolag

Üye
gogolag demişin ki mantığa davet ediyorum diye ben de diyorum ki tüm dergiler tüm siteler N8 i seçiyor şimdi baktı sony hx5 kamerada dahil olmak üzere N8 açık ara birinci olmuş o adamların eline günde kaç tane pixon geçiyo ya

kağıt üstünde konuşuyoruz hala arkadaşım ben anlatacağımı anattım. sen orada yazan orada anlatılanra göre yazıyorsun. ben ise kendi deneyimimi. boşuna tartışmayalım bence bu şekilde bir sonuç çıkmaz. sen de haklısın ben de tamam kardeşim...

pRime.

pRime.

Üye
gerçek ve fotoların kalitesi telefon ekranından belli olmaz pc ye atmak lazım

Doğru bak bilgisayara atınca acayip fark ediyor. Şu kıçı kırık n85in fotoları bile rakiplerinin bilgisayarda önüne geçiyor.

Üst Alt