Nokia N8 Gibi fotoğraf çeken başka ceptelfonu varmı...

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum gogolag kağıt üzerinde karşılaşyırma değil o resim çekip koymuş adamlar ben makineyi geçmesini beklemiyordum açıkca ama geçmiş işte sen yaz pixon vs n8 diye google gsmarenaya gir bak sonuçlara ki pixon pixon dedğin telefon satio yaya geçiliyor fotorafta nasıl iş samsung un kamerasına o kadar güvenme bence

Rap3g

Üye
Bence N8 in en başarılı yönü kamerası gerçekten mükemmel ayrıca xenon lensi sayesinde zifiri karanlıkta dahi harika resimler yakalanıyor.

intoman

intoman

Üye
pixon nedir dostum ya nikon diyorum carl zeiss diyorum sen orda daha pixon diyorsun samsungun en iyi kamerası neki telefonu n8den daha iyi çeksin ekran konusunda samsungde tamam derim süper amoled var hiçbir ekran daha net olamaz ama bikere teknik olarak 12 mp ile 8 mp karşılaştırılamaz(pixel daha yüksek demek herzamn daha iyidir demek olmadığını biliyorum .) , tamam ben pixon kullanmadım ama ondan daha iyi çektiğini bildiğim onlarca kamera kullandım ve onlarıda n8 ile karşılaştırdım bende son derece objektif yaklaşıyorum ...

franzliszt

franzliszt

Üye
bu pixonla n8 in karşılaştırması olmaz n8 sahibi hack programı yükler kayıpsız 20mb fotoyu çeker ağzı açık bakarsınız zaten geniş açılı zeiss lensi var ayar yapıp çekmek şartıyla zaten kendini gösteriyor , neden bahsediyorsunuz , bazı yabancı sitelerde sony g lens ile karşılaştırmış okadarda çoşmayın ama n8 en iyisi şuan , gerek bu fotoları işleyen işlemcisi dslr makinalarda kullanılıyor.kapak çekimleri bile yapıldı bu cihazla .

intoman

intoman

Üye
720p dizi bile çekiliyor n8 ile arkadaşın dediği gibi açısı ve işlemcisi yeter
yeni versiyonda kalite artacaktır ozamanda büyük bi lcd ekranda n8 fotosu inceleyin ..

the.yunus

the.yunus

Üye
    Konu Sahibi
aynen arkadaşa katılıyorum
n8 yakından küçük yazıları yani bir romanın içindeki yazıları net çekmiyor bugün deneme fırsatım oldu.
nokia c7 de öyle bir tek c6 01
denemeye fırsatım olmadı.

arkadaşlar
700tl var elimde üzerinde koyabilirim ama deyermi
hangisi sizce

n8 - c7 - c6 01

Yardımcı olun şimdiden teşekkürler

ozggurr

ozggurr

Üye
ben de bir n8 sahibiyim. mesela yakından yazıları çrkrmiyor telefon. o yüzden m8910 kullanmdan bueada konuşamazsın. ben kullandımikisini de pcde resimler de var ekleyeceğim siteye...

gogolag arkadasim, N8 ile fotograf cekerken, yakinlik, uzaklik ve hareketlilik ile ilgili ayarlar var. Ayrica flash ve isik ile ilgili/sertlik ve keskinlik ile ilgili de ayarlar var..

Dogru ayarlarda N8 10-60 cm arasindaki yazilari cok net cekiyor.

#

Senin yakindan yazilari cikarmiyor derken ne kadar yakini kastettigini anlayamadim o yuzden...

Bir yerde bir yanlislik var gibi geliyor bana...

the.yunus

the.yunus

Üye
    Konu Sahibi
kitap içi yazıları resmi çektikten sonra yakınlaştırmadan okuyabilmek için çektim ama bulanık oluyor, bende 5800 vardı onun yakın fotosu daha net çekiyor sanki.
Sonyericsson k750i daha net süper net çekiyor yakından
oda 2mp lik resim çektiği halde.
ben kötülemiyorum yanlış anlama arkadaşım
ben nokia kullanıcısıyım nokianin 1 eksiği varsa 10 artısı olur.
başka tel doyurmaz

n8 c7 c601 hangisi?

sefili

sefili

Üye
Şu fotoğraf işine aklım bir türlü yatmadı arkadaşlar. Önceden n95 kullanıyordum. 5mp kamerası müthişti. şimdi samsung i8910 hd kullanıyorum 8 mp kamerası berbat. ışık ortamını iyi yakalasam çift simli çin telefonlarında bile yakalanır o görüntü. Benim için kamera ve gps çok önemli. birde n8i deniyecem. Umarım hüsrana uğramam

intoman

intoman

Üye
aynen arkadaşa katılıyorum
n8 yakından küçük yazıları yani bir romanın içindeki yazıları net çekmiyor bugün deneme fırsatım oldu.
nokia c7 de öyle bir tek c6 01
denemeye fırsatım olmadı.

arkadaşlar
700tl var elimde üzerinde koyabilirim ama deyermi
hangisi sizce

n8 - c7 - c6 01

Yardımcı olun şimdiden teşekkürler

kesinlikle n8 diğer telefonlar zaten c serisi ekonomik modeller ülkemizde zaten fazla ekonomik olduğu söylenemez ama n8 üst düzey donanımlar kullanılarak üretilmiştir ..

gogolag

gogolag

Üye
pixon nedir dostum ya nikon diyorum carl zeiss diyorum sen orda daha pixon diyorsun samsungun en iyi kamerası neki telefonu n8den daha iyi çeksin ekran konusunda samsungde tamam derim süper amoled var hiçbir ekran daha net olamaz ama bikere teknik olarak 12 mp ile 8 mp karşılaştırılamaz(pixel daha yüksek demek herzamn daha iyidir demek olmadığını biliyorum .) , tamam ben pixon kullanmadım ama ondan daha iyi çektiğini bildiğim onlarca kamera kullandım ve onlarıda n8 ile karşılaştırdım bende son derece objektif yaklaşıyorum ...

dostum ne 8mp ya sen iyi misin bahsedilen iki telefon da 12 mp

the.yunus

the.yunus

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle n8 diğer telefonlar zaten c serisi ekonomik modeller ülkemizde zaten fazla ekonomik olduğu söylenemez ama n8 üst düzey donanımlar kullanılarak üretilmiştir ..

evet doğru söylüyorsun arkadaşım, ben biraz daha bekleyip n8 alayım diyorum ama sonra ya bu kadar parayı verdim deyip üzülürmuyum onun için kararsız kalıyorum.
çoğu özellik c601 ve c7de de aynı işlemcisi, rami,
aynı hem c ler sanki daha kibar ama
n8in en çok beğendiğim yanı flaşh bellek takabilmek,
acaba c lerde de flash bellek talabilmek mümkün olabiliyormu,
bilen varsa yazsın
ben baktım n8 in flash takılacak kablosunun girişi farklı c7 lerde yok
c lere uygun yapmışlarmı yaparlarmı sizce telefon desteklermi oda önemli bilen varsa yazsın memnun olurum

mdnhkn

mdnhkn

Üye
al süpercihaz

erkara_64

c7 lerede flash bellek takılabiliyor...benim kanka da c7 var denedik kesinlikle flash bellek çalıştırıyor...

ozggurr

ozggurr

Üye
N900'de harikadir...

the.yunus

the.yunus

Üye
    Konu Sahibi
c7 lerede flash bellek takılabiliyor...benim kanka da c7 var denedik kesinlikle flash bellek çalıştırıyor...

kardeşim n8in girişi farklı
senin dediğin kabloyu nerden buldun satılıyormu bende bulabilirmiyim. Öyle bir şey varsa çok mükemmel olur

intoman

intoman

Üye

okanbay

Üye
bende samsung innov8 yeğenımde n8 var...benım makıne daha ıyı cekıyo gıbı geldı....

sanırım bız n8in hakkını veremıyoruz.....ya da tel gercekten ahım şahım foto çekmiyo

birde arkadaşın biri çaybardağını çektiği makro çekimi göstermiş....telefonu methetmeye çalışırken rezil edecek bi resim koymuş...gerçekten berbat:ehe

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
bana göre nokia n8 ile bu konuda yarışabilecek tek marka sony ericsson. gsmarena sitesinin c905 modeli ile çektiği bir foto:

suat1111

suat1111

Üye
bana göre nokia n8 ile bu konuda yarışabilecek tek marka sony ericsson. gsmarena sitesinin c905 modeli ile çektiği bir foto:

iyimişş yA süper

Üst Alt