Nokia N8 Fiyatı Ne Zaman İnecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haliloz95

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Fiyatı Ne Zaman İnecek?
slm arkadaşlar abilerim ablalarım :) ben bu n8 in hastası oldum :) günaşırı olarak cevahire gidiyorum nokia shop ta kullanıyorum :D artık rüyalarıma giriyor. yoğun uğraşlar sonucu babama 15 tatilde aldırmaya ikna ettm :D 999 tl idi şimdi 1050 ye çıkmış yeniden... diyeceksiniz ki 999 u veren 1050 yi de verir :D ama ben inmesini bekliyordum sizce ne zaman iner?:hmmm:hmmm:hmmm

firstclass34

firstclass34

Üye
tam olarak bir bilgim yok ama fiyat gayet uygun bende şu anda N70 var ben de N8 almayı düşünüyorum yalnız kafamda soru işareti kaldı o konu da işlemci işlemcisi bayağı düşük ama 999 tl halen fiyatı onuda söyleyeyim

haliloz95

Üye
    Konu Sahibi
bencede iyi fiyat ama bunu büyüklere anlatamıyorum :) daha 1.30 saat önce baktım 1049 tl yazıyo

celibar

celibar

Üye
farklı elektronik mağazalarına bak.daha ucuzu vardır belki....

haliloz95

Üye
    Konu Sahibi
Okee. Peki yıl başında bir indirim gelecek mi?

boldboy

Üye
ben üreticilerle görüsürüm indirttiririm kardes :):)
kardesim tamamen ufak tefen inis cikislar € ile alakali ve yeni modellerin piyasaya sürülmesiyle alakali.

yorgunazrail

Üye
konuyu acan arkadaş öncelikle tşk benim hislerime tercüman olmuşsun.nerdeys bende hergün cevahir teknosadayım.umarım kısa zamanda fiyat düşer.birde yurtdışı fiyatını bilen arkadaşlar varsa yazabilirmi

besir06

Üye
mayısa kadar ineceğini sanmam çünkü piyasaya o zamana kadar cihaz geleceği yok açıklama yapan şirket göremedim ben birde simdi o cihaza göre fiyat zaten uygun onunla denk cihazlara bakarsan fiyatlar baya oynama var döviz kuru düşerse fiyat düşer ancak su anda euro dolar almış başını gidiyor yurtdışındada ebaydan baktım sıfırları 700 felan

haliloz95

Üye
    Konu Sahibi
ben üreticilerle görüsürüm indirttiririm kardes :):)
kardesim tamamen ufak tefen inis cikislar € ile alakali ve yeni modellerin piyasaya sürülmesiyle alakali.

teknosadada mı war :D iiymiş ya :D önce oraya bkrm snra aşşa iner orda bkrm bndn snra :D

yorumlarınız için teşk :D ben şubatta alıcam kısmetse napalım artk 1000 tl feda olsn :D

bay kıytırık

bay kıytırık

Üye
yeni n8 modelin 10parmak cıkarsa ucuzlar n8:P:

bay kıytırık

bay kıytırık

Üye
önemli deil:P:

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
Keşke ucuz olsa

uPPsCa

Üye
ben fiyat sormaya gitmiştim..yılbaşından sonra iner demişlerdi..

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
bende gri n8 var 1 2 haftalık makine satmak istiorm. isteyn ulaşsı[email protected]

linkinpark53

Üye
kaç hemen oradan android telefon al htc desire falan

jeshogh

jeshogh

Üye
n8 daha yeni çıktı 1-2 ay civarı inmez bence fiyatları kullanıcılar yeni yeni kesfediyor kimilerine kamerası çok cazip geliyor v.b özellikler..ama kullanmadan bilemeyiz....

silver021

silver021

Üye
yarın bekle nokianın fiyatı çabuk düşer. atele maldan ne beklenirki. 2 yıl sonra 500 TL birden düşer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt