Nokia E7 ve N8

Sponsorlu Bağlantılar

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
yok arkadaş

çok büyük e7 türkiyeye ne zaman gelecek bilen varmı

telefonların görüntü kaliteleri arasında çok fark war resimde belli oluyor n8 daha keskin e7 biraz soluk kalmış oyun oynuyacaksan zevk almazsın e7 de

ve bu arada telefon modelin süper bune
N89797997 Yeni çıktı
:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Ekran çönürlükleri aynı o yüzden n8 daha iyidir diyorum bende :D
Dalga geçmek için yazdım onu telefon yerine...
Başka fikri olan yok mu?

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
var bide nokia n10 çıkmış destek bölümünde konu war yuh artık

berkayevs4

berkayevs4

Üye
bence e7 al daha kral bi şeye benziyo ben kamerayı n8de 9 mp ye düşürdüm çünkü 4000x3000 tam ekranı kaplamıyo
dostum şakamısın düşürülür mü o? pc ye at bakalım 12 ile 9 arasında ne kadar fark var.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
telefonda tam ekran gözükmüyor die yapmış arkadaş

[alikan]

[alikan]

Üye
Dostum sana ÇOOK önemli bir tavsiye ben önce ilk çıktığında n97 aldım kullandım sonra n97 mini çıktı onu kullandım sonra C6 çıktı sattım onu aldım kullandım ve kendime söz verdim C6 fiziksel klavyesi olan son kullandığım telefon olacak dedim ve çok pişman oldum. Neden mi çünkü o kadar övüyorlar ama fiziksel klavyeyi bide kullanmak var kullanma alışkanlığı senin işine ne kadar yarayacak bu çok önemli, 3 tane fiziksel klavyeli telefon kullandım doğru düzgün bir tane mesaj bile yazmadım onlarla qwerty klavyeye alışık olmak lazım ve ayrıca fiziksel klavyeli telefonların en büyük handikapları en büyük eksileri şu bu çok önemli bence fiziksel klavyeli telefon zamanla gevşiyor ilk günkü gibi durmuyor boşluklar oluyor ne kadar sağlamda olsa telefon klavyeyi aç kapa aç kapa biraz esneme olayı kaçınılmaz ve hafif bi boşluk çıkıyor ortaya 3 telefonda da yaşadım bunu ve çok tilt oluyor insan ben olsam sadece bu sebepten dolayı uzak dururum fiziksel klavyeden, N8 in sanal klavyesi bence fazla bile. Ayrıca söylendiği gibi ekran çözünürlüğü aynı ve arada 0.5 inç ekran farkı var o kadarcık yani. N8 in özellikleri daha güzel ve emin ol tek parça telefon uzun kullanımda her zaman avantajdır. Sürgülü ve kayar kapak açılır telefonlar her zaman handikap yani.

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
[alikan];3176479' Alıntı:
Dostum sana ÇOOK önemli bir tavsiye ben önce ilk çıktığında n97 aldım kullandım sonra n97 mini çıktı onu kullandım sonra C6 çıktı sattım onu aldım kullandım ve kendime söz verdim C6 fiziksel klavyesi olan son kullandığım telefon olacak dedim ve çok pişman oldum. Neden mi çünkü o kadar övüyorlar ama fiziksel klavyeyi bide kullanmak var kullanma alışkanlığı senin işine ne kadar yarayacak bu çok önemli, 3 tane fiziksel klavyeli telefon kullandım doğru düzgün bir tane mesaj bile yazmadım onlarla qwerty klavyeye alışık olmak lazım ve ayrıca fiziksel klavyeli telefonların en büyük handikapları en büyük eksileri şu bu çok önemli bence fiziksel klavyeli telefon zamanla gevşiyor ilk günkü gibi durmuyor boşluklar oluyor ne kadar sağlamda olsa telefon klavyeyi aç kapa aç kapa biraz esneme olayı kaçınılmaz ve hafif bi boşluk çıkıyor ortaya 3 telefonda da yaşadım bunu ve çok tilt oluyor insan ben olsam sadece bu sebepten dolayı uzak dururum fiziksel klavyeden, N8 in sanal klavyesi bence fazla bile. Ayrıca söylendiği gibi ekran çözünürlüğü aynı ve arada 0.5 inç ekran farkı var o kadarcık yani. N8 in özellikleri daha güzel ve emin ol tek parça telefon uzun kullanımda her zaman avantajdır. Sürgülü ve kayar kapak açılır telefonlar her zaman handikap yani.
teşekkür ederim benim için bu kadar uzun yazmışsın Artık ne e7 ne n9 artık n8 almaya karar verdim:bigstar:

deli oğlan

Üye
Utku™;3176528' Alıntı:
teşekkür ederim benim için bu kadar uzun yazmışsın Artık ne e7 ne n9 artık n8 almaya karar verdim:bigstar:
mükemmel bir seçim :oke:

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
nokıa x7 de war !!!

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
Ben e 7 kullaniyorum, simbyana donmeyecem dedim ama suan hic olumsuzlugunu yasamadim, kasa guzel klavye muhtesem. Ekran 4 klavyeyi ac masaya koy tek elle kullan sayfalarda gez klavyeyi kullan vs ayrica film izlemek baska guzel oluyo. Ben beyaz showu internetten youtub la indirdim onuda e 7 ile yaptim. Youtube downloder ile. Format flv ama telefon banamisin demiyorù

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
E7 de yasamazsin surgu deil kizakda deil ;)

Engin_ER

Engin_ER

Üye
E7 de pil sabit mi yoksa çıkarılabilir mi.

makarayeri

Üye
bende e7 kullanıcısıyım ama n8den daha iyi olduguna iddaya girebilirim tabi zevkmeselesi büyük ekran tercihliler iin ıphone 4le aynı ekran boyutuna sahip ve dokunmatik fonksuyonu hemen hemen aynı hassaslıkta. cidden yapan yapmış ayriyetde qwerty klavye ilk defa bi telefonda bu kadar hoş :)

atakan25

atakan25

Üye
bende e7 kullanıcısıyım ama n8den daha iyi olduguna iddaya girebilirim tabi zevkmeselesi büyük ekran tercihliler iin ıphone 4le aynı ekran boyutuna sahip ve dokunmatik fonksuyonu hemen hemen aynı hassaslıkta. cidden yapan yapmış ayriyetde qwerty klavye ilk defa bi telefonda bu kadar hoş :)

iphone 4 ün ekranı n8 ile aynı büyüklükte

Üst Alt