Nokia n8 e iphone klavyesi

Sponsorlu Bağlantılar

oviahmetovi

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n8 e iphone klavyesi
arkadaşlar geçen youtube ta bir video gördüm nokia n8 de iphone klavyesi kullanıyor o klavye bir proğramın içinde heralde.ben baya araştırdım ama bunu nasıl kendi n8 imde kullanacağımı hangi programla yapacağımı bilmiyorum.
yardımcı olursanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler...
videoya bakmak isterseniz:

• Beğen
Tepkiler: orcusss

pRime.

pRime.

Üye
o gravity programıdır. twitter uygulamasıdır. uygulamalar bölümünde bulursun. klavyeyi de sadece programda kullanabilirsin.

oviahmetovi

Üye
    Konu Sahibi
bir program bunu yapabiliyorsa demekki tek başınada yapılabilir eğer olurda yapılırsa veya varsa burda bekliyor olacağım teşekkürler.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce n8 in klavyesi güzel iphone klavyesine grek yok

oviahmetovi

Üye
    Konu Sahibi
n8 in sanal klavyesinde harfler arası neredeyse hiiç boşluk yok ayrıyetten dik tuttuğunda normal tuş takımı çıkıyor.çok kullanışsız bence.

• Beğen
Tepkiler: rowel35
pRime.

pRime.

Üye
n8 in sanal klavyesinde harfler arası neredeyse hiiç boşluk yok ayrıyetten dik tuttuğunda normal tuş takımı çıkıyor.çok kullanışsız bence.

Dik klavye yakında gelecek diye biliyorum. Belki bu çok konuşulan firmware güncellemesiyle gelebilir.

ziya68

ziya68

Üye
dik konumda ki hos degil ama yan konumda iken süper bence oviahmetovi memleket aksaray yani topragiz aksarayin neresinden

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
arkadaşım baiduinput 5th v1.2_1000 olanın dene

marsoy

marsoy

Üye
bende var dediğin program arkadaşım ama nasıl uplod etceğimi gerçkten bilmiyorum sanırım bu

frezby1

frezby1

Üye
arkadasim var ole bi program hatta suan telefondan o klavye programi ile cewap veriyorum sana programin ismi swype zeta version suan cepten yazdigim icin program linkini veremiyorum
[email protected] bu benim mail adresim proyu bulamassan bana meil adresi yolla programi upload edip vereyim sana ok kib