Nokia N8 Dolby Kulaklık Desteği.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Dolby Kulaklık Desteği.
Arkadaşlar 701 700 603 gibi cihazlar için fp 1 güncellemesi ile dolby digital desteği geldi her türlü kulaklıkdan dolby kalitesinde ses alabiliyoruz ancak eski cihazlarımız N8 C7 C6 için bu destek refresh ile kesin olarak gelecek mi işlemcinin saat hızı filan değil sadece bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorum benim için önem arz eden bu yada bunun için bi cwf varmı yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler ...

catdog136

catdog136

Üye
cfw içinde dolby var eski cihazlar için, indirip kurabilirsiniz..

ANIL

ANIL

Admin
dolby portlandı ama pek etkili sayılmaz.

23palulu23

23palulu23

Üye
bence etkili ama ben daha fp1 dekini görmedim ama bayağı fark oluyor

cyber

cyber

Üye
n8 de zaten dobly vardı ki

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Dolby tam anlamıyla portlanmadı Stereo Genişletme üzerinde oynamalar yapmışlar Dolby diye yutturmaya çalışıyorlar. Dolby'de şahsen dinlerken baya fark olduğunu gördüm Dolby kendini farkettiriyor ama portlanan Dolby'lerin pek de kendini farkettirmediği söyleniyor forumda. Son olarak Belle Refresh ile bu özellik gelecek mi kimse bilmiyor. Belle Refresh gelecek mi o bile kesin değil resmi açıklama sadece Belle Refresh'i birinci nesil cihazlara getirmeyi düşünüyoruz şeklindeydi.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Dolby tam anlamıyla portlanmadı Stereo Genişletme üzerinde oynamalar yapmışlar Dolby diye yutturmaya çalışıyorlar. Dolby'de şahsen dinlerken baya fark olduğunu gördüm Dolby kendini farkettiriyor ama portlanan Dolby'lerin pek de kendini farkettirmediği söyleniyor forumda. Son olarak Belle Refresh ile bu özellik gelecek mi kimse bilmiyor. Belle Refresh gelecek mi o bile kesin değil resmi açıklama sadece Belle Refresh'i birinci nesil cihazlara getirmeyi düşünüyoruz şeklindeydi.
Teşekkürler dostum bu bilgiler için ...

azrock

azrock

Üye

+1

O çakma Dolby'leri dün 1. Nesil cihazımda denedim. Bence ses daha kötü oldu da, silmek mümkün olmadığı için Xplore ile phoenix, flaş falan uğraşmadım.

23palulu23

23palulu23

Üye
bence abartmayın sesin kötü olduğu falan yok.

punisher123

punisher123

Üye
Yazılımdan Çok,birde Kaliteli kulaklık kullanmak lazım,O zaman Çook daha fark eder :P Sennheiser Cx-300 fln olsa,Dolbye ne gerek :D

akinorta

Üye
dolby kadar kullandığımız kulaklık da önemli. Nokia nın kendi kutusundan çıkan kulaklığı normal kulaklık piyasasının çok çok üzerinde bir ses kalitesine sahip bass, stereo ve 3d ses açısından. Hatta en iyi kutu aksesuar kulaklıkları nokia nındır denilebilir. Bazı istisnai modeller dışında (htc nin dr beats i vs.)

Bu yüzden dolby i test ettiğiniz kulaklık ve dinlediğiniz müziğin kalitesi de önemlidir. 128 kbps müzik ile 320 kbps müzik arasında dağlar kadar kalite farkı vardır. Test aşamasında bunlar da göz önüne alınmalıdır

punisher123

punisher123

Üye
Nokianın hangi ceplerden çıkan kulaklıkları iyiki:hmmm N81le gelen şu Hs-45,ad-54 kulaklığı kullandım,birde 603le gelen kulaklığı kullandım ama,sonuçta 2side vasattı,Tamam 10 liralık kulaklıklardan iyiler ama yinede benim tavsiyem enazından 40 tl civarı olan sennheiser mx-270 veya sony mdr ex-50 gibi kulaklıklar kullanmak..

azrock

azrock

Üye
dolby kadar kullandığımız kulaklık da önemli. Nokia nın kendi kutusundan çıkan kulaklığı normal kulaklık piyasasının çok çok üzerinde bir ses kalitesine sahip bass, stereo ve 3d ses açısından. Hatta en iyi kutu aksesuar kulaklıkları nokia nındır denilebilir. Bazı istisnai modeller dışında (htc nin dr beats i vs.)

Bu yüzden dolby i test ettiğiniz kulaklık ve dinlediğiniz müziğin kalitesi de önemlidir. 128 kbps müzik ile 320 kbps müzik arasında dağlar kadar kalite farkı vardır. Test aşamasında bunlar da göz önüne alınmalıdır

Nokia'nın hala kulaklığı iyi?:D Beats ile karşılaştırmışsın birde. 2 liralık kulaklığa cok iyi diyor. :D

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia kulakqından kastı purty mi acaba yoksa onun dışında beats o kulaklıklara kafa atarda

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Bende Sennhizer mx-350 var ve dolby olayını denemedim konu kulaklık davasına dönmüş sanıyorum neyse aynen devam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt