[ENGİN] Üye ıslak mendille simkartın çipli bölumunu temizleyıp kurula kart yuvasını uzunca bır fırçayla temızleyip dene oksit veya tozlanmiş olabilir
ıslak mendille simkartın çipli bölumunu temizleyıp kurula kart yuvasını uzunca bır fırçayla temızleyip dene oksit veya tozlanmiş olabilir
barış36197 Üye Konu Sahibi işe yaramadı bugun servise vericem kesin olarak canımı sıkmaya başladı tekrar saolun +
[ENGİN] Üye rodrower' Alıntı: Canım kardeşim bataryasıni değiştirip denersen umarım sorunu çözersin. Genişletmek için tıkla ... arkadaşın teli n8 batarya değistırme olayını unut dostum
rodrower' Alıntı: Canım kardeşim bataryasıni değiştirip denersen umarım sorunu çözersin. Genişletmek için tıkla ... arkadaşın teli n8 batarya değistırme olayını unut dostum
barış36197 Üye Konu Sahibi telefon da batarya sabit olmasa çoktan değiştirmiştim zaten ama malesef işte zaten suan serviste telefonum hafta sonu verdim lumia 900 türkiye ye gelene kadar beni idare etsin yeter zaten artık
telefon da batarya sabit olmasa çoktan değiştirmiştim zaten ama malesef işte zaten suan serviste telefonum hafta sonu verdim lumia 900 türkiye ye gelene kadar beni idare etsin yeter zaten artık