Nokia N8 - Dark Grey (Siyah) - Her Şey Dahil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 1876985

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia N8 - Dark Grey (Siyah) - Her Şey Dahil
Merhaba arkadaşlar,

Nokia N8' i burada sizlere tanıtmaya çalışmayacağım zaten hepimiz her şeyini biliyoruz :) Eklemek istediklerim:

* Telefonu Nokia Cevahir' den aldım.
* Telefonu ilk aldığım zamanlarda bir kereliğine Nokia' nın Cevahir' deki yerine servis için vermiştim. Başka da herhangi bir sorunu olmadı. Bunun dışında hiçbir telefon bayine göstermedim telefonu.
* Fotoğraflarda da göreceğiniz üzere her şeyi tamdır. (Fatura, garanti belgesi, aksesuarlar vs.)
* Telefonda herhangi bir çizik yoktur.
* Telefonun şarjı ortalama 3 gün gidiyor.

NOT: İşlerim gereği devamlı maillerim ile haşır neşir olmam gerektiği için satıyorum, Blackberry filan alacağım. İstanbul içi için elden teslim edebilir veya dilerseniz kargoyla da yollayabilirim.

Fiyat : 700 TL

Fotoğraflar :

3131hasan

Üye
istersen 7 ay garantili kutulu sıfır gibi 5800 veririm üste ne kadar istersin anlaşırsak tabi....

volkanuysallar

Üye
nakit 650 ye bırakırsan alıcıyım arkadasım

serkanoloji

serkanoloji

Üye
black berry curve istermisin takasa

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

Silinen Üye 1876985

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Mesajımda klavyesi olan bir telefon almayı planladığımı belirtmiştim bu da muhtemelen Blackberry' nin üst modellerinden biri olacaktır. İlanı zaten 750 TL' den vermeyi düşünüyordum ama 700 TL' yi kendimce son fiyatı olarak belirledim. Bu nedenle son fiyat olarak 700 TL verirseniz telefonu satabilirim.

hsyn_57

Üye
bende samsung s3353 var istersen onu ve ustune 400 tl verebilirim baska param yok cunku

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt