Forumda Var? Denedinmi OnlariBenim tel. Nokia c6_01e hard format attım resim ve video düzenleyiciler silindi sonra internette bi kaçtane buldum ama onlarda uygun deil benim orjinal c6 nın düzenleyicilerini nerde bulabilirim.Eğer bilginiz varsa bir yardım etseniz güzel kardeşim.
Dead Flash Atbir tanesi olmadı diyerinde indiremedim link yoktu
Forumda Mevcut Araştir AtDead flash nasıl oluyor?
Pcde Virüs Var Biçimlendirmen Lazımn8 ı bılgısayara depolama modunda baglamıstım telefondakı ve hafıza kartında kı dosyalar ornegın musıcler exe dosyası oldu nasıl duzeltebılırım bı yardım edın
Vaslm Telefona Dead Flash ATacaksın O Zaman Türkçe Olurselamun aleykum arkadaşlar yurtdışından n8 hediye geldi bana telefonun türkçe dil desteği yok ve uygun türkçe flash dosyalarını bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
rm kodu : RM-596 111.040.1511 059D9Z4
+imailemle görüntülü görüşebileceğim uygulama var mı ada sesli de olur symbianda öle bir uygulama var mı skyp tarzı
+im
nimbuzz
ABuddy
Agile messenger
Paltak
Bunlari araştır biri iyi çıkar belki
Ve fring
Fring de görüntü konuşma var diye biliyorum forumda konuları vartşkler ama bunlarla sadece mesaj atılıyor bana konuşma lazım
786 yi Kur Telefonda Sıkıntı VardirArkadaşlar Nokia C6-01 kullanıyom. 609 sürümünde sonraki yüklediğim tüm sürümlerde whatsapp kasıyor. Çözümü var mı bunun?