Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

mtnugur

Üye
Nokia N8 cihazıma flash atmayı öğrenmiştim, atıyordumda gayet güzel ama bi flashtan sonra telefon kapandı açılmadı sadece titriyor ve usb ile takıncada pcde görebiliyorum. Şimdi ben araştırdım baya fakat sorunun ne olduğunu bulamadım. Deadphone'da derseniz olmuyor ne yaptıysam olmadı yardımcı olun lütfen.

toprak00

toprak00

Üye
arkdslar bn tlfnuma nasıl nakıa belle atarm ..

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Keko bak telefondancguncellemeye gel belleye guncelle olmasa telin marlasina sole sana lin k atiyim flasla

• Beğen
Tepkiler: Toprak47

mtnugur

Üye
Nokia N8 cihazıma flash atmayı öğrenmiştim, atıyordumda gayet güzel ama bi flashtan sonra telefon kapandı açılmadı sadece titriyor ve usb ile takıncada pcde görebiliyorum. Şimdi ben araştırdım baya fakat sorunun ne olduğunu bulamadım. Deadphone'da derseniz olmuyor ne yaptıysam olmadı yardımcı olun lütfen.
Sorunuma cevap arıyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz .

şahin_yıldız32

Üye
arkadaşlar benim c6-01 telefonum var.ve telefonumun bluetooth sorunu var.kameraya girince otomatik bluetooth açıho şu cihaz bulma bölümü/ekranı geliyo ve bir sorun daha var bluetooth açılıyor cihazı buluyor tıklıyorum gönderiliyor diyor daha sonra cihaz bulunamadı diyor bunu bi kaç cihazda denedim sürekli böyle oluyor ve kimse bana bluetooth ile veride gönderemiyorum bluetooth u açıyorum karşıdaki beni buluyor gönder diyor bana soru gelmeden cihaz bulunamadı veya iptal edildi diyor bazende cihazı bulmuyor.

toprak00

toprak00

Üye
nokia n8 kardeşim ama şimdi işlet'n SISTEMIM NOKIA BELLE REFRESH ama ondan memnun değilim nokia belle lazım bana

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
aynen bende belleyi istıorum araştırıorum şuan bulursam paylaşırım

toprak00

toprak00

Üye
tamam hakan ulaşınca bi zahmet banada söylersin kardeşim :)

toprak00

toprak00

Üye
tamam kanka tskler :)downgrade yi bulamadım nerde ya

AмσηR@

AмσηR@

Üye
selam arkadaşlar, telefona format atmak istiyorum. ancak opera web tarayıcısında kayıtlı olan yerimlerini nasıl kaydedebiliriz.
----
sorumun cevabını buldum.
opera- ayarlar- opera link. siteye üye olunca eşleşiyormuş.

Son düzenleme:
bsqurt

bsqurt

Üye
n8-00 flash sonrası titreme ve beyaz ekran geliyor devamı yok 2-3 kez acılmaya calısıyor fakat acılmıyor dead phone denedim bu dosya ile denedim ama başarılı olamadım ne yapmalıyım acaba.. yardım edebilecek birileri var mıdır fb adresim birileri yardım edebilir mi n8 beyaz ekranda kaldı dead phone ile flashliyorm 2kez çıkarıp taktiğimda hata veriyor

Son düzenleme:

blsm_mr

Üye

Arkadaşlar Nokia C7 telefonumu Pc suite kullanarak 111.40.1514 sürümüne güncelledim.Ancak telefonum ingilizce oldu belle nin bu sürümü çok hızlı vekullanışlı olduğundan bırakmak istemiyorum türkçeleştirebilirmiyiz ... Şimdiden teşekkür ederim...:))

egemen ege

Üye
Arkadaşlar C6-01 çöktü yada ben yanılıyorum kısaca sorunu anlatayım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
telefonu açtığımda telefonun ekranı yanıp NOKİA yazısı çıkıyor ama sonrası yok okadar.
rm-718 yazılımlarını indirdim telefonu Pc ye usb ile bağladığımda telefon açılıyor tamamen ama bu seferde usb bağlantı hatası veriyor sürekli kabloyu çıkartıp takıyormuşsun gibi 2 saniyede bir usb hatası veriyor phoenix programıda telefonu görmeyince yazılımı atamıyorum bunu başka bir yolu varmıdır veya telefonumdaki problem ne olabilir... usb kablosunu değiştirdim kabloda problem olabilir diye ama gene aynıyokmudur bilgisi olan ?

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
hemen açıcılınca hard format at bunun sebebı şarjın dusukken fw yada format atmıs olman bence şarjın dolmasını bekle hemen açılınca format at derım

bsqurt

bsqurt

Üye
n8 belleden pr1 e dönmeye calısırken dead phone oldu ve phoenixle flashlıyorum fakat 25-24-23....1 dogru sayıp usb cıkarıp takınca hata veriyo ve devamı gelmiyo yardımlarınızı bekliyorm..tesekkurler

wheldown

Üye
S.a arkadaşlar telefona flash atıyordum.en son baktığımda 20 den geriye iniyordu saniye usb görmedi ve sonra hata verdi kapattım.Phoenixi sonra telefonun açma düğmesine bastığımda sadece titreme var açılma yok.Phoenixden dead phone seçeneğinide seçemiyorum.Navifirmden RM-675 dosyasınıda indiremiyorum.Telefonumu nasıl açabilirim yardımcı olurmusunuz

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
kardeş bunula ilgili binlerce konu var forumda aarar san bulursun

wheldown

Üye
telefon usb okumuyor etmiyor bana bi yardımcı olurmusun kardeş yoksa yollicam servise ya

Üst Alt