Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

by.frozen

by.frozen

Üye
Navifirm den yazılım inmiyo server kapatmıs i*neler :( c6-01 belle güncel orjinal yazılım nerden indirebilirim yardım lütfen..

(mrcrab. net/ HARİÇ)
forumda mevcut
http://www.maxicep.com/s-3-orjinal-...orijinal-fw-dosyalari-direk-indir-688129.html

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar c601 de fchat yüklü ama kimse aktif gözükmüyor.başka bir programdan bakınca bissürü kişinin aktif olduğunu görüyorum ama.ne yapmalıyım.kaldırıp tekrar yükledim sorun devam ediyor.teşekkürler

sadece sohbet için ise orjinal face uygulamasını dene. Anlık iletilmesinde ve online durumlarda sıkıntı yok

blsm_mr

Üye
S.a.
____________________________________________________________________________________
çok acil rm-675 nokia c7 111.40.1514 türkçeleştirmem gerekiyor yardimci olurmusunuz?

#############################

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
nokia bellede wifi hospot nasıl etkileşir

barisdedeoglu76

Üye
slm.
telefonumun güvenlik kodunu hatırlayamıyorum. bi kaç siteden imei ile master code alıyorum hepsi aynı numarayı veriyor fakat telefon kabul etmiyor. varmıdır bunun başka bir yolu. yardımcı olursanız sevinirim. saygılar..

not: Nokia C7 Bellemaxicep yetkilileri tatildemi acaba???

by.frozen

by.frozen

Üye
slm.
telefonumun güvenlik kodunu hatırlayamıyorum. bi kaç siteden imei ile master code alıyorum hepsi aynı numarayı veriyor fakat telefon kabul etmiyor. varmıdır bunun başka bir yolu. yardımcı olursanız sevinirim. saygılar..

not: Nokia C7 Bellemaxicep yetkilileri tatildemi acaba???
flash atman lazım başka yolu yok. Ayrıca bahsettiğin konu forumda mevcut.
nokia bellede wifi hospot nasıl etkileşir
https://www.maxicep.com/forum/konu/...00-1185-symbian-3-signed-resmi-turkce.590774/

EliteHunting

EliteHunting

Üye
n8 : varsayılan tarayıcı nasıl değiştirilir?

blsm_mr

Üye
// S.A. //

purposeless55

Üye
Merhaba,
Benim Nokia C7-00 telefonum var, birisi aradığımda ekran simsiyah oluyor kimin aradığını göremiyorum. Onu nasıl ayarlayabilirim, cevapla reddet ve kimin aradığını göremiyorum.

• Beğen
Tepkiler: by.frozen

worldcafe

Üye
indirdiğim oyunların %80 ninde serfitika hatası veriyo bunun bi çözümü warmı ?

serseçil

serseçil

Üye
c601 de fotoğraf çekiyorum ama videoda sorun yaşıyorum bir sorun oluştu telefonu kapatıp tekrar açın diyor ama sorun devam ediyor ne yapmam gerek yardim eder misiniz?

TroLL28

TroLL28

Üye
c6-01 html5 desteği varmı veya programmı yüklemem gerek html5 desteği olsun istiyorums.a arkadaşlar nokia mağazaya giriyorum bi uygulamaya basıyorum ordan indire basıyom inmiyor hiç bi hareket olmuyor oturumu aç deyincede aynısı oluyor lütfen yardımcı olunnnnn

kralveben

kralveben

Üye
arkadaşlar bend arama geldıgınd ve arama yapcagm zaman tuş kılıdı devreye gırıyor nedendır ve cozumu nedır bılen varmı tlf c6 01

TroLL28

TroLL28

Üye
arkadaşlar işaretlediğim yerin ikonlarını nasıl değiştire bilirm telefonu hacklediğim zaman böle oldu hatta başka bişiler de ekleye bilirmiyiz yani resimdeki yeri kendi tercihimize göre düzenleye bilirmiyiz böle bir program varmı bilen varsa yardımcı olabilrmi (c6-01) telefonum

yusufgiderim

Üye
tel model c6-01 kamerasında sorun mu var yakın çekimlerde yani yazıları çekerken bulanık çekim yapıyor ama kamerası 8 mpix samsung var arkadasimda onunki ayna gibi hemde 5 mpix kamerası var sorun neden kaynaklanıyor çözümü varmi
Merhaba,
Benim Nokia C7-00 telefonum var, birisi aradığımda ekran simsiyah oluyor kimin aradığını göremiyorum. Onu nasıl ayarlayabilirim, cevapla reddet ve kimin aradığını göremiyorum.
biri aradığı zaman elini telefon üzerinden çek ön kamera yanında lazer var onun önünde engel olursa ekranı siyah yapar belkide üzerine jelatin geçirdin o yüzden lazer ekranı kilitliyor siyah yapıyor

BuharaliFM

BuharaliFM

Üye
meraba c6-01 telefonuma format attım video ve resim düzenleme programları silindi. dosyaları navifirmden indirecektim fakat navifirm heryerde hata veriyor nokıa firmware editor kurdum nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olun lütfen

mavi505

mavi505

Üye
konu düzeltimi

Son düzenleme:
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
yav bu symbinda nasıl uçak modu etkinleştirilir s40'da tercihlerde hemen uçak modu etkinleştiriliyo du

yusufgiderim

Üye
Multi-touch da uçak modu yok

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Arkadaslar bende n8 kamera modu vardi yerlesik bilesen diodu rompacherdan o hatayi kaldirdim sonra yukledim kamera giriom kamera b sorundan acilaadi tekrar deneyin veya teli baslatin uazior yapiom kamerayi yin killanamiom

Üst Alt