Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

egemenciki

egemenciki

Üye
arrkadaslar genel olarak interete baktim ama bulamadim baskasinin whatsapp ina gelen mesajlari okumanin bir yolu var mi?

aytaces7

Üye
nokia c6-01 telefonum foto düzenleyici silinmiş bilen varsa yorum

lelifip

Üye
arkadaşlar iyi geceler. symbian belle refresh son sürümü arıyorum ama bulamadım forumda. sanırım gözümden kaçtı. yardım edebilecek olan var mı ?

sgpkjmr

Üye
arkadaşlar merhaba bana acill yardımmm edin lütfenn yaaa n8 telefonuma ne yaptıysam düzeltemedim depo hafızası kullanılıyor diyor we telefon donuyor hep orjinal fw attım gene olmadı ne yaptıysam düzelmedi yardım edin lütfen ..

carizma.632

Üye
film izleme sitelerindeki vk player ve diğer playerla oynatılan filşmleri izleyemiyorum bir kaçgündür siz hangi tarayıcıdan izliyorsunuz problem ne olabilir. sunucuya bağlanılamıyor. bağlantı zaman aşımına uğradı diyor sürekli?

nıcolahı

Üye
Modifiyeli cwf yüklediğim c6-01 video kaydı yaparken donuyor orjinal cwf ye dönmek istiyorum nsitede veriliyordu orjinal cwf ler nerden indirebilirim

serseçil

serseçil

Üye
sis UZANTILI widget yüklerken BAZILARINDA önce temel paketi yükleyin diyor Bazilarinda da temel bir bileşik değil diyor.nasıl yüklemem gerek yardımcı olur musunuz.teşekkürler.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
sis UZANTILI widget yüklerken BAZILARINDA önce temel paketi yükleyin diyor Bazilarinda da temel bir bileşik değil diyor.nasıl yüklemem gerek yardımcı olur musunuz.teşekkürler.

temel paketi yukleyin diyorsa, asıl orjinal uygulamayı yukleyin demek istiyor. bu genelde modlanmış widget uygulamalarında olur yada angry birds yuklerken

serseçil

serseçil

Üye
önceki soruma verilen cevap için teşekkür ederim.yükleyemedim ama uğraşmadim da zaten.peki c'yi biraz olsun temizlemek için geri yükleme yapmadan kullanılabilecek bir program varmıdır (klon dosya bulucu gibi vs.).

SerKanTTK

SerKanTTK

Üye
Merhabalar..

Nokia C2-01 Marka Telefonuma, MoBaoBei.FlashSms.v2.00-Signed Kuramıyorum Sis Uzantılı Desteklemiyor.

İlgili Program (Mesaj Attığımızda Gönderilen Mesaj Karşı Ekranda Direkt Çıkıyor.) Bu Telefonum İçin İlgili Uygulamanın Benzeri Var mı?

Çok Teşekkür Ederim Yardımcı Olacaklara.

thurq123

Üye
fotoğraf ve video düzenleyiciye girdiğimde açılıyor diyor ve sonra siyah ekranda kalıyo yardımcı olabilir misiniz?

isooom

Üye
nokia sutie ile alınan yedekte sonradan yüklediğim uygulamalarıda yedeğe alıyomu almıyorsa butarz bi program varmı tam sistem yedeği alan telefon n8

bilgin6134

Üye
nokia c7'de video izlerken wifi kopması sorunu yaşıyorum. ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz?

ozgurozkan90

Üye
slm bende c6-01 var tlf müzik çalar çalışmıyor sürekli hata veriyor yenileme yapmıyor son eklenen müzikleri ekletmiyor ne yapmam lazım tşkler..

oktyn

Üye
slm nokıa c6-01 cihazımın kamerasında sorun var çekim yapmak için bastığımda telefon kilitleniyor telefon kapalı konumda gibi oluyor ama bataryayı sökmeden açılmıyor. ayrıca şarja takılı iken bu sorun olmuyor. yazılımı güncelledim hard format attım düzelmedi başka ne yapabilirm

coumaphe

coumaphe

Üye
herkese k.g. Öncelikle bnm nokia c6 01 i hacklemek istiyorum ama yapamıyorum söylenen şeyleri eksiksiz yapıyorum hiç bir sorun yok ama unsigned uygulama yükleyemiyorum sertifika hataso veriyor 2 defa soft format attım ama olmadı birde pyton yükleyemedim ayrıntılı anlatırsanız çok memnun olurum iyi günler :)

Agent17

Üye
Salam...mende n700 camera sorunu var...camera giririm siyah okur ekran..haa bide gallery acmiyor..lutfen yardim edin

Üst Alt