Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar benim c7 dondu bataryayı cıkardım taktım nokia yazısı geliyor tel yüklenirken tekrar kapanıyor açılmıyor lütfen yardımcı olun :(
Hafıza kartını çıkarıp açmayı dene, sonuç olumsuz olursa hardformat yada flash at.

alixxxxx

Üye
arkadaşlar bnm telfonum c6-01. Smsler bazen gelmyor tlfnu kapatp açmam gerekyor yada msjlrı silmeye çlşyrm yine tlfnu kapatp açmam gerekyor. Sorun ndn olblr

osmanosman...

osmanosman...

Üye
bn telefona (c6 01)hard format attim simdi de symbian evolsu yuklemek istiyorum nasil yapabilirim kardesim bi anlatabilir misin cok acil...pek anlamiyorum da/./.

uaykutgs

Üye
Yaptım hardda attım olmadı flash atmadım ama bugün telefoncuya götürdüm yazılım silinmiş dedi yeni yazılm yükledi şimdi çok iyi teşekürler

- - - Eklendi - - -

Flash nasıl atılıyor ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yaptım hardda attım olmadı flash atmadım ama bugün telefoncuya götürdüm yazılım silinmiş dedi yeni yazılm yükledi şimdi çok iyi teşekürler

- - - Eklendi - - -

Flash nasıl atılıyor ?

bu mesajının üstünde ANIL'ın mesajı var ordaki linke tıkla.

ab-24

Üye
merhaba arkadaşlar ve ustalarım benim n8-00 var 3g vidyo görüşmelerimin görüntülerini telefonumagörüşme esnasında kaydetmek iştiyorum denizci oldumdan acıldımda cocuğumu cektiği yerlerde arıyorum ama naıl kaydede bilirim bilmiyorum önceki telefon samsung montede oluyordu bunda bu imkanı nasıl sağlarım..

mehmetakgoz

Üye
Merhaba n8 e flash atarken kitlendi titriyor ama yükleme yapamiyorum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Merhaba n8 e flash atarken kitlendi titriyor ama yükleme yapamiyorum

http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/c6-01-dead-phone-ve-flash-resimli-anlatim-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-703180.html

konudaki anlatıma göre dead flaş atın

sanslcy1

sanslcy1

Üye
benim sorunum telefn hafızasna bir indirdm tarayıcı üzerndn filmi acıp izledm ama filmi hafızada bir türlü bulamyorum telefn hafızasını nerdeyse hepsini kaplamş durumda silmek icin arıyorum ama yok hafıza kartna baktm yok telefnu alt ust ettm butun klasrlere tek tek yok nasl bulabilirm yardmcı olabilrmsinz tel modeli c6.01

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
benim sorunum telefn hafızasna bir indirdm tarayıcı üzerndn filmi acıp izledm ama filmi hafızada bir türlü bulamyorum telefn hafızasını nerdeyse hepsini kaplamş durumda silmek icin arıyorum ama yok hafıza kartna baktm yok telefnu alt ust ettm butun klasrlere tek tek yok nasl bulabilirm yardmcı olabilrmsinz tel modeli c6.01

videolarda yokmu ?

cedit52

cedit52

Üye
arkadaşlar bende fm radyo dinliyor'un kulaklık'la seçeneklerden hoparlör le çal bölümü yok bende yani sesi dışarı veremiyorum bu normal mi bu kadar basit bir özellik olmaması garip geldi bana yada sesi dışarı verecek bir yama varmı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Radyo dinlerken Seçenekler/Hoparlörü etkinleştir - Hoparlörü kapat gibi seçeneklerin olması gerekir.

volkanik38

volkanik38

Üye
C6-01 de lets golf 2 açılırken ”özellik desteklenmiyor„ diyor.

yasal420042

Üye
selamin aleykum bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim ben nokia aldım dün iphone kullaniyordum nokia n8_00 olması lazım şimdi elimde ki telefon YANLIZ ACAR AÇMAZ BELLE GÜNCELLEMESI ISTEDI ŞIMDI BELLE YE GEÇECEĞIM FAKAT BILGISAYAR ŞART MI ¿ EKRAN KORUYUCU KILITLI IKEN IŞIK KAPANMIYOR NEDEN ¿ Belle mi iYI ANNA MI BIRDE FACEBOOK UYGULAMASI ÇOK KÖTÜ BANA IYI BIR UYGULAMASI LAZIM IPHONE GIBI MESELA YOĞ MU VAR MI KONU AÇMAK ISTEMEDIM BURDA SORU CEVAP TEŞEKKÜR EDERIM

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
selamin aleykum bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim ben nokia aldım dün iphone kullaniyordum nokia n8_00 olması lazım şimdi elimde ki telefon YANLIZ ACAR AÇMAZ BELLE GÜNCELLEMESI ISTEDI ŞIMDI BELLE YE GEÇECEĞIM FAKAT BILGISAYAR ŞART MI ¿ EKRAN KORUYUCU KILITLI IKEN IŞIK KAPANMIYOR NEDEN ¿ Belle mi iYI ANNA MI BIRDE FACEBOOK UYGULAMASI ÇOK KÖTÜ BANA IYI BIR UYGULAMASI LAZIM IPHONE GIBI MESELA YOĞ MU VAR MI KONU AÇMAK ISTEMEDIM BURDA SORU CEVAP TEŞEKKÜR EDERIM

belle daha iyi güncelle sonra face için birşeyler ayarlarız.

Scemsengul

Üye
Telefona hafıza kartı takmadığımda gayet iyi çalışıyor. Hafıza kartını takınca açılıp kapanıyor.( Hafıza kartını biçimlendirdim) neden olabilir servise 2 kere yolladım sorun yok diye geri yolladılar

hatap

Üye
arkadaşlar ben n8 imi güncelledim ingilizce oldu türkçe yapmak için flash attım ama yapamadım çünkü flashlamadan sonra telefonu usb den çıkardıktan sonra telefonum açılmadı lütfeen acele yardım telefonsuz kaldım güç tuşuna basıyorum sadece titreşim oluyor ekran simsiyah

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Telefona hafıza kartı takmadığımda gayet iyi çalışıyor. Hafıza kartını takınca açılıp kapanıyor.( Hafıza kartını biçimlendirdim) neden olabilir servise 2 kere yolladım sorun yok diye geri yolladılar
Telefona yüklediğin her hangi bir uygulama sebep olabilir, soft format atıp denedin mi?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben n8 imi güncelledim ingilizce oldu türkçe yapmak için flash attım ama yapamadım çünkü flashlamadan sonra telefonu usb den çıkardıktan sonra telefonum açılmadı lütfeen acele yardım telefonsuz kaldım güç tuşuna basıyorum sadece titreşim oluyor ekran simsiyah
Telefonuna bilinen en son sürümü tekrar flash at.

Üst Alt