OPC
Üye
teşekurler ilginiz için başa gelen çekilir ne yapalm mecburen atacaz![]()
Bence onu yapacagınıza gerekli şeyleri yedekleyip flash atın
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html
teşekurler ilginiz için başa gelen çekilir ne yapalm mecburen atacaz![]()
Mass memory içindeki dosyalar telefonda gözükmüyor görme şansımız yokmu yığın dosyası olduğundan mı gözükmüyor benmi cahilim.)
İyi akşamlar arkadaşlar nokia n8 kullanıyorum, telefonun güvenlik kodunu unuttuğumdan dolayı telefonu açtığımda pin kodundan sonra kilit kodunda takılıp kalıyor aklıma gelen tüm şifreleri denedim fakat bir türlü sonuç alamadım. Telefonu usb ile pcye bağlamayı denedim o da olmadı. Konuya hakim olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Bu konuyu bi incele; http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...-c6-x7-vb-guncelleme-29-02-2012-a-586501.htmlbenim sorunum şu geçen n8 de yazılım güncelle programından bir tane dosya görünüyordu 11mb dosyayı indirdir güncelleme yaptı belle refresh oldu acaba sadece belle ye dönebilirmiyim flash falan atmadım deatphone ile de atmadım sadece telefonda güncelleme yaptım her şey iyi sadece talking ted yükledim onda donuk oluyor ondan dolayı belle ye geçme k istiyorum yardımcı olursaniz sevinirim
Nokia suite kaldırıp linkten indirerek tekrar kurulum yap sürücüler yüklenecektir.selam bende c6-01 var sorunum ise telefonu usb kablosu ile ovi suite bağlayınca görüyo ama depolama ve medya aktarımında tanımıyo c6-01 için sürücü yazılımı yok kod28 hatasını veriyo nasıl çözebilirim?
Format attığında bunlar siliniyor, böyle durumlarda hard format değilde soft atmanı öneririm, Bunları tekrar yüklemek için iki seçeneğin var.nokia C7 telefonum var ağırladı diye tuşlara
basarak format attım. fotmattan sonra
programların bazıları silindi örneğin
ovi mağzası felan. birde fotograf
düzenlecisi ve video düzenleyicisi
yok .s bunları nasıl yükliye bilirim. kod ile format attım ovi mağzası geldi
fotograf düzenleyicisi gelmedi 1 aydır
uğrasıyorum