Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

mukogs13

Üye
Mass memory içindeki dosyalar telefonda gözükmüyor görme şansımız yokmu yığın dosyası olduğundan mı gözükmüyor benmi cahilim.:))

ihsanxx

ihsanxx

Üye
Arkadaşlar bendede n8 siyah var 2 ay önce servisten geldi orjinal belle refresh yüklemişlerdi çok güzel çalışıyotrdu telefona virüs bulaşınca hard format attım atmaz olaydım 5800 gibi herşey yerli yerinde kalır sandım ama nafile birkaç programım gitti oviyi ve haritaları bi şekilde yükledim ama resim ve video düzenleyici sizlere ömür.telefonu bisüre kullandım sorun yoktu son bi haftadır kafayı yedi kendi kendine reset atıyor şebeke varken internete girmek istediğimde şebeke tamamen gidiyor v.s... Tekrar hard format soft format fabrika ayarlaını denedim ama sonuç nafile yazılımı tekrar yüklemek istiyorum suite de bu seçenek yok navifirmde telefona ait product code yok product code değiştirmek istedim ama maalesef n8 de değişmiyor servise göndermek istemiyorum zaten bazı arkadaşlar hard formatın servis dışı bıraktığını söylüyor bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımınıza muhtacım... rm 596 ürün kodu 059b6d7

- - - Eklendi - - -

Mass memory içindeki dosyalar telefonda gözükmüyor görme şansımız yokmu yığın dosyası olduğundan mı gözükmüyor benmi cahilim.:))

x-plore programını telefona kur ordan görebilirsin hatta dosyalarını istediğin gibi yönetebilirsin çok faydalı bir program tavsiye ederim.

newbdestiny

Üye
İyi akşamlar arkadaşlar nokia n8 kullanıyorum, telefonun güvenlik kodunu unuttuğumdan dolayı telefonu açtığımda pin kodundan sonra kilit kodunda takılıp kalıyor aklıma gelen tüm şifreleri denedim fakat bir türlü sonuç alamadım. Telefonu usb ile pcye bağlamayı denedim o da olmadı. Konuya hakim olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

smh60

smh60

Üye
İyi akşamlar arkadaşlar nokia n8 kullanıyorum, telefonun güvenlik kodunu unuttuğumdan dolayı telefonu açtığımda pin kodundan sonra kilit kodunda takılıp kalıyor aklıma gelen tüm şifreleri denedim fakat bir türlü sonuç alamadım. Telefonu usb ile pcye bağlamayı denedim o da olmadı. Konuya hakim olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Hard format at cfw flasla

scenic52

Üye
S.a Arkdşlar ben nokıa c6-01 kullanıcısıyım ben bazen ovıden bırseyler ındırıyorum bazıları çalısıyor sorunsuz fakat bazılarıda sıstem hatası dıor ve bunlar telefonumu cok kasıyor bır bılgınız varmııı???

hemmat_21

Üye
merhaba nokıa c6-01 e fotmat attım video ve fotoğraf düzenleyicisi gitti ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz

uaykutgs

Üye
Yaw benim c7 var tel dondu sonra açmaya çalıştım nokia yazısı gözüküyor yüklenirken donuyor tekrar kapanıyor hard format atmaya çalıştım olmadı ne yapabilirim lütfen acil yardım edin :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hemmat sen Flash at yada hackle ve forumdaki düzenleyicileri yükle.
Lumia920'den Gönderildi.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
C7 kullanan arkadaşım cihaz açılmıyorsa dead flashtan başka çaren yok.
Lumia920'den Gönderildi.

artar

artar

Üye
benim sorunum şu geçen n8 de yazılım güncelle programından bir tane dosya görünüyordu 11mb dosyayı indirdir güncelleme yaptı belle refresh oldu acaba sadece belle ye dönebilirmiyim flash falan atmadım deatphone ile de atmadım sadece telefonda güncelleme yaptım her şey iyi sadece talking ted yükledim onda donuk oluyor ondan dolayı belle ye geçme k istiyorum yardımcı olursaniz sevinirim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
benim sorunum şu geçen n8 de yazılım güncelle programından bir tane dosya görünüyordu 11mb dosyayı indirdir güncelleme yaptı belle refresh oldu acaba sadece belle ye dönebilirmiyim flash falan atmadım deatphone ile de atmadım sadece telefonda güncelleme yaptım her şey iyi sadece talking ted yükledim onda donuk oluyor ondan dolayı belle ye geçme k istiyorum yardımcı olursaniz sevinirim
Bu konuyu bi incele; http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...-c6-x7-vb-guncelleme-29-02-2012-a-586501.html

cates94

cates94

Üye
yerleşik bileşen hatasını nasıl çözebilirim?

kahramanlc

Üye
selam arkadaslar bana N8 icin winrar lazim ne kadar symbian oyunu indirdiysemde acamiyom yardimci olursaniz sevinirm

memu1

Üye
selam bende c6-01 var sorunum ise telefonu usb kablosu ile ovi suite bağlayınca görüyo ama depolama ve medya aktarımında tanımıyo c6-01 için sürücü yazılımı yok kod28 hatasını veriyo nasıl çözebilirim?

sinanaltas

Üye
nokia C7 telefonum var ağırladı diye tuşlara
basarak format attım. fotmattan sonra
programların bazıları silindi örneğin
ovi mağzası felan. birde fotograf
düzenlecisi ve video düzenleyicisi
yok .s bunları nasıl yükliye bilirim. kod ile format attım ovi mağzası geldi
fotograf düzenleyicisi gelmedi 1 aydır
uğrasıyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
selam bende c6-01 var sorunum ise telefonu usb kablosu ile ovi suite bağlayınca görüyo ama depolama ve medya aktarımında tanımıyo c6-01 için sürücü yazılımı yok kod28 hatasını veriyo nasıl çözebilirim?
Nokia suite kaldırıp linkten indirerek tekrar kurulum yap sürücüler yüklenecektir.

- - - Eklendi - - -

nokia C7 telefonum var ağırladı diye tuşlara
basarak format attım. fotmattan sonra
programların bazıları silindi örneğin
ovi mağzası felan. birde fotograf
düzenlecisi ve video düzenleyicisi
yok .s bunları nasıl yükliye bilirim. kod ile format attım ovi mağzası geldi
fotograf düzenleyicisi gelmedi 1 aydır
uğrasıyorum
Format attığında bunlar siliniyor, böyle durumlarda hard format değilde soft atmanı öneririm, Bunları tekrar yüklemek için iki seçeneğin var.

1.Telefonu hackleyerek yükleyeceksin, bilgi için
[/URL] ziyaret edebilirsin;
İlgili programlar için link;

2.Telefona flash atarak.

Yardımcı olabilecek bir konu; http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...kleme-flas-ve-dead-flas-islemleri-664512.html

CYCLONETR

CYCLONETR

Üye
Arkadşlar c6-01 e nokia drop yükledim bağlanılıyor yazıyo ama o yazı hiç gitmiyo napacam acaba :hmmm

uaykutgs

Üye
arkadaşlar benim c7 dondu bataryayı cıkardım taktım nokia yazısı geliyor tel yüklenirken tekrar kapanıyor açılmıyor lütfen yardımcı olun :(

Üst Alt