Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

rapstar_bg

Üye
Sorun o değil onu biliyorum mesela 'cep' yazmak istiyorum 2,3,7 ye bastın beş yazdı boşluk bırakıp geçtin bunu düzeltmek istediğinde geri gelirsen kelimeyi tekrardan t9 gibi algilamior.. O kelimeyi silip tekrardan yazman lazım önceki versiyon symbian kullananlar bilir direk tutuyo kelimeyi

he şimdi anladım Evet eskiden silme tuşuna basınca da t9 gibi algılıyordu altı çizili oluyordu ama bunda böyle değil aynen :)

ezgiozgur

Üye
Arkadaşlar merhaba.. Ben nokia c7 kullanmaya başladım. telefon bana hediye ve ben hiç bişey anlamıyorum. belle yi yükledim. dil ingilizce oldu. forumdaki yazıları hep inceledim herkes anlatmış bi çok şey Türkçeye cevirmek için ama inanın hiçbi şey anlamadım. firmwire ne cfw ne euro2 ne bunlar nasıl yapılıyo nerden yükleniyo flast atmak ne demek lütfen bana yardım edin. şimdiden çok teşekkür ederim. en kısa sürede yanıtınızı bekliyorum..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arkadaşlar merhaba.. Ben nokia c7 kullanmaya başladım. telefon bana hediye ve ben hiç bişey anlamıyorum. belle yi yükledim. dil ingilizce oldu. forumdaki yazıları hep inceledim herkes anlatmış bi çok şey Türkçeye cevirmek için ama inanın hiçbi şey anlamadım. firmwire ne cfw ne euro2 ne bunlar nasıl yapılıyo nerden yükleniyo flast atmak ne demek lütfen bana yardım edin. şimdiden çok teşekkür ederim. en kısa sürede yanıtınızı bekliyorum..

Öncelikle hayırlı olsun.Bahsettiğiniz terimler telefonun işletim sistemi ile alakalı.Öncelikle aşağıda verdiğim linklerdeki konulara göz atınız.Eğer yine sıkıntı çekerseniz tekrardan yardımcı oluruz.

http://www.maxicep.com/modifikasyon...vice-software-2012-36-001-48629-a-704427.html
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...asil-flash-atilir-resimli-anlatim-568733.html
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/c7-symbian-evols-fp1-01-10-2012-a-672169.html

ezgiozgur

Üye
teşekkürler :) şimdi uğraşıyorum yapamazsam yardımınızı isticem =)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
s.a arkadaşlar n8 kullanmaktayım telefon hafızası gün geçtikçe dolmaya başlıyor bende sosyal prgramlarını kaldırdım az da olsa yer açıldı 83Mb kaldı yalnız kaldırma başarısız olan 2 uygulamaya takılı kaldım SSOUI , SSOUsernamaWidget bu ikisini kaldıramıyorum Ovi ile alakalı bi dosya mı bu ? kaldırma işlemini nasıl yapabilirim ...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Rofsa gömülen uygulamalar kalkmaz udadakiler kalkar sadece.

agit_cudi

agit_cudi

Üye
merhaba arkadaşlar nokıa x7 kullanıyorum yurtdışından aldım pasaport kayıtlı internette dolaşırken bir anda dondu ne yaptıysam bır turlu ne kapandı nede çalıştı acıl yardım lutfen ekranda sadece site resmi var o kadar hiçbir tuş çalışmıyor...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
merhaba arkadaşlar nokıa x7 kullanıyorum yurtdışından aldım pasaport kayıtlı internette dolaşırken bir anda dondu ne yaptıysam bır turlu ne kapandı nede çalıştı acıl yardım lutfen ekranda sadece site resmi var o kadar hiçbir tuş çalışmıyor...

bataryayı çıkarıp tak eğer çıkmıyorsa telefonu yeniden başlat.

• Beğen
Tepkiler: agit_cudi
agit_cudi

agit_cudi

Üye
x 7 nin bataryası yok o nyuzden yardım ıstedım..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
açma kapama tuşuna 8 saniye kadar basılı tut tel titreyip kapanıp açılması gerekir

ab-24

Üye
merhaba arkadaşalar n8 benim klitlendi kilit kodunu bilmiyorum 12345 -00000 vb. denedim ama acamadım phoneix i kurdum oda telefonu görmüyor lütfen yardım...

qwerty1997

Üye
rkadslr ben c6-01 kullaniyorum telefonu belleye guncelledim cok memnundum ancak internet paketi yaptim turkcellin 250mb.face + 20mb. internet paketini yaptim 20mb. internet ve face paketi bitti. fakat faceye.girmek hala ucretsizdi intrnet her 100kb. icin 1 kurus gidiyor ve asil sorunu telefon durup dururken 1 kurus 1 kurus harciyir yani 20kb. felan harciyor bu genellikle faceye girdigimde felan oluyor
m.facebook'a giryorum face paketinden gidiyor ama 1 kurusta int paketinden gidiyor. yani durup dururken int paketinden yni kontor gidiyor 1 kurus gide gide 6-7 tl oldu herhangi bir widgettte yok yardim lutfen

- - - Eklendi - - -

rkadslr ben c6-01 kullaniyorum telefonu belleye guncelledim cok memnundum ancak internet paketi yaptim turkcellin 250mb.face + 20mb. internet paketini yaptim 20mb. internet ve face paketi bitti. fakat faceye.girmek hala ucretsizdi intrnet her 100kb. icin 1 kurus gidiyor ve asil sorunu telefon durup dururken 1 kurus 1 kurus harciyir yani 20kb. felan harciyor bu genellikle faceye girdigimde felan oluyor
m.facebook'a giryorum face paketinden gidiyor ama 1 kurusta int paketinden gidiyor. yani durup dururken int paketinden yni kontor gidiyor 1 kurus gide gide 6-7 tl oldu herhangi bir widgettte yok yardim lutfen

tarxhn

tarxhn

Üye
turkcell musteri hizmetlerini ara yada internet ayarlarını boz yada yeniden net paketi al

Dumbledore

Dumbledore

Üye
C6-01de belle iken biri ararken veya ben ararken arka plan hep siyah mı oluyor ? Annada duvar kağıdı görüntüsü vardı ? Hep siyah olmasın ya bellede çözümü yok mu ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
var temalar bölümünden arama ekranı görüntüsü olması lazım

Dumbledore

Dumbledore

Üye
[ENGİN];5357389' Alıntı:
var temalar bölümünden arama ekranı görüntüsü olması lazım

Zaten tema görüntüsü işaretli orada.

Üst Alt