buraks38
Üye
yok öyle olsa mesela eskiden youtube downloaderi wifi ile kullanabiliyordum şimdi sadece internetle oluyor[ENGİN];5266407' Alıntı:
bağlantı yönetımınden gerektiğınde sor yap
yok öyle olsa mesela eskiden youtube downloaderi wifi ile kullanabiliyordum şimdi sadece internetle oluyor[ENGİN];5266407' Alıntı:
bağlantı yönetımınden gerektiğınde sor yap
s.a telefonum belle ve hackliydi. sonra belle refreshe güncelledim. hack gitmişmidir?
Nokia Belle yi Yükleyemiyorum. PC ye Nokia_Suite indirdim ama kuramıyorum galba win7 die çalışmıyor. tam kurarken bir hata geldi diyor ve duruyor. Çözümü bilen varmı acaba
[ENGİN];5272328' Alıntı:
virüs programı varsa pc de onu kaldır ve ayrıca kamera driverini kaldır ve kamerayı pcden söküp tekrar dene

Yaptım ama gene aynı bi gelişme yok.![]()
benim sorunum hatsız tercihten hatlıya geçerken ''tercih değiştirilemiyor'' adlı bir uyarı..aynı sorun belle refresh ile başıma geldi..foursquare ile check in yaparken bağlantı zayıftı..sonra konumu bulmak için uğraştı epey ama ben kapadım yarıda.eve geldiğimde telefonun int. e bağlanmadığını farkettim..tabi hemen hatsıza alma ardından genel tercih seçiminde ''tercih değiştirilemiyor'' uyarısı..bellede de yapıyordu ara sıra. refreshte de yaptı bugün. karttan diyeceğim ama daha 2 yıllık kart hiç tak çıkar yapmadım 128 kb lik kart.

benim sorunu da es geçmeyelim lütfen![]()
arkadaşlar belle kurarken 3. bölüme geldiğinde pin kodunu girdim sonra dokunmadım telefona o şekilde uyarıyo zaten ama 1 saati geçti kaldı aynı bölümde telefon c7
Bir Hata Meydana Geldi
an eror accurred during the installation of assembly
'Microsoft.VC80.MFC,processorArchitecture="x8
6",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",version="8.0.50727.4053",type="win32"'.Please refer to Help and Support for more information.
Yazıyor.
telefonumu hackledim ovi mağazayı açmıyoryardım edebilirmisiniz