Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

buraks38

buraks38

Üye
[ENGİN];5266407' Alıntı:

bağlantı yönetımınden gerektiğınde sor yap
yok öyle olsa mesela eskiden youtube downloaderi wifi ile kullanabiliyordum şimdi sadece internetle oluyor

buraks38

buraks38

Üye
s.a telefonum belle ve hackliydi. sonra belle refreshe güncelledim. hack gitmişmidir?

Dj-KaRuS

Üye
Nokia Belle yi Yükleyemiyorum. PC ye Nokia_Suite indirdim ama kuramıyorum galba win7 die çalışmıyor. tam kurarken bir hata geldi diyor ve duruyor. Çözümü bilen varmı acaba

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Nokia Belle yi Yükleyemiyorum. PC ye Nokia_Suite indirdim ama kuramıyorum galba win7 die çalışmıyor. tam kurarken bir hata geldi diyor ve duruyor. Çözümü bilen varmı acaba

virüs programı varsa pc de onu kaldır ve ayrıca kamera driverini kaldır ve kamerayı pcden söküp tekrar dene

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
benim sorunum hatsız tercihten hatlıya geçerken ''tercih değiştirilemiyor'' adlı bir uyarı..aynı sorun belle refresh ile başıma geldi..foursquare ile check in yaparken bağlantı zayıftı..sonra konumu bulmak için uğraştı epey ama ben kapadım yarıda.eve geldiğimde telefonun int. e bağlanmadığını farkettim..tabi hemen hatsıza alma ardından genel tercih seçiminde ''tercih değiştirilemiyor'' uyarısı..bellede de yapıyordu ara sıra. refreshte de yaptı bugün. karttan diyeceğim ama daha 2 yıllık kart hiç tak çıkar yapmadım 128 kb lik kart.

Dj-KaRuS

Üye
[ENGİN];5272328' Alıntı:

virüs programı varsa pc de onu kaldır ve ayrıca kamera driverini kaldır ve kamerayı pcden söküp tekrar dene

Yaptım ama gene aynı bi gelişme yok. :(

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
benim sorunum hatsız tercihten hatlıya geçerken ''tercih değiştirilemiyor'' adlı bir uyarı..aynı sorun belle refresh ile başıma geldi..foursquare ile check in yaparken bağlantı zayıftı..sonra konumu bulmak için uğraştı epey ama ben kapadım yarıda.eve geldiğimde telefonun int. e bağlanmadığını farkettim..tabi hemen hatsıza alma ardından genel tercih seçiminde ''tercih değiştirilemiyor'' uyarısı..bellede de yapıyordu ara sıra. refreshte de yaptı bugün. karttan diyeceğim ama daha 2 yıllık kart hiç tak çıkar yapmadım 128 kb lik kart.

benim sorunu da es geçmeyelim lütfen :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
herzaman kullandığım uygulama sürekli yapmıyor en son mayısta olmuştu sanırım.

macit29

Üye
arkadaşlar belle kurarken 3. bölüme geldiğinde pin kodunu girdim sonra dokunmadım telefona o şekilde uyarıyo zaten ama 1 saati geçti kaldı aynı bölümde telefon c7

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar belle kurarken 3. bölüme geldiğinde pin kodunu girdim sonra dokunmadım telefona o şekilde uyarıyo zaten ama 1 saati geçti kaldı aynı bölümde telefon c7

virüs programı varsa pc de onu kaldır ve kamera driverını kaldırıp kamerayı pc den sök ve tekrar dene

Dj-KaRuS

Üye
Bir Hata Meydana Geldi
an eror accurred during the installation of assembly
'Microsoft.VC80.MFC,processorArchitecture="x8
6",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",version="8.0.50727.4053",type="win32"'.Please refer to Help and Support for more information.

Yazıyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bir Hata Meydana Geldi
an eror accurred during the installation of assembly
'Microsoft.VC80.MFC,processorArchitecture="x8
6",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",version="8.0.50727.4053",type="win32"'.Please refer to Help and Support for more information.

Yazıyor.

ne yapıyordun ki?

CYCLONETR

CYCLONETR

Üye
Arkadaşlar symbian da film izleme programı varmı

.xanax.

Üye
C7 telefonumun yazılımı güncellendiğinde ingilizceye dönüyor, phoenix ile düzeltmek gerekiyor ve oldukça uğraştırıyor. Dili Türkçe kalarak refresh yüklememin bir yolu var mı ?

eren1236

Üye
telefonumu hackledim ovi mağazayı açmıyor :( yardım edebilirmisiniz

bkocum

Üye
Nokia c6 telefonda "arama engelleme" özelliğini aktifleştiren "şifre" bloke oldu diyor,
çözemedim bu konuda yardımcı olacak arkadaşalar teşekkür ederim
selamlar

Üst Alt