Bu normal mağaza programı gibi duruyor aynısı değil mi ?![]()
bendeki sürüm daha iyiymiş ama olabilir. Bakalım yüklüyorum inşallah olur ya[ENGİN];5243672' Alıntı:
nokia betalabs sitesinden QML STORE CLİENT SYMBİAN UYGULAMASINI İNDİR TELE sonra tekrar yüklemeyi denersin

kimse bana cvp vermeyecekmi dostlar
(merhaba arkadaşlar c6-01 im refresh güncellemesinden sonra kendi internet tarayıcısından internete girdiğim zaman telefon donuyo bataryayı sökmek zorunda kalıyorum soft format attım olmadı , hard format attım yine olmadı , acaba hackli diyemi böyle oluyo dedim yine format attım hacklemeden denedim yine kilitlenip donuyo bunun bi çözümü varmıdır yardımcı olursanız sevinirim
bellede html5 desteğide yüklemiştim ne güzel gidiyodu nerden yükledim bu refreshi
bu refreshi silmenin bi yolu yokmu(
arkadaşlar telefonun hafızası dolu boşaltamıyorum 3 tane oyun indirdim hafızaya silemiyorum
Annayı pc kullanmadan belleye yükseltme şansım varmı? Telefon hiç bir bilgisayarı görmüyor...
Telefonum C6-01 belle ve belleye geçtikten sonra bazı uygulamalar wifi ile çalışmamaya başladı telefonun kendi internetiyle çalışıyor ama wifi ye gelince olmuyor. Bu düzeltilebilirmi?????