Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

cilginboce

Üye
bimeksten sıfır aldım ve kutunun jelatinini ben açtım

blackbatuhan

Üye
arkadaşlar c6-01 telefonu belleye güncelledim fakat telefon kendi kendine arama yapıyor ekran titriyor telefon bozulmuş durumda. annaya tekrar nasıl çeviricem garantisi gitmeden. veya nasıl düzelir telefon?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar c6-01 telefonu belleye güncelledim fakat telefon kendi kendine arama yapıyor ekran titriyor telefon bozulmuş durumda. annaya tekrar nasıl çeviricem garantisi gitmeden. veya nasıl düzelir telefon?

tele *#7370#ile soft format atıp hafıza kartını biçimlendir öncelikle

blackbatuhan

Üye
peki bunu yapınca resimler ve rhber silinirmi? rehber sime kayıtlı deilde

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

cheesefly

Üye
insanlar telefonumdan mesaj attığımda ya göndermiyor ya da göndermeyi 1-2 dk erteliyor bunun çözümü nedir bir yardım edin hele.Ben önce sorunun avea da olduğunu düşündüm ama türksel de de aynı şeyi yaptı napacauk şimdi ??

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
insanlar telefonumdan mesaj attığımda ya göndermiyor ya da göndermeyi 1-2 dk erteliyor bunun çözümü nedir bir yardım edin hele.Ben önce sorunun avea da olduğunu düşündüm ama türksel de de aynı şeyi yaptı napacauk şimdi ??

microsoft apps yüklümü?

cheesefly

Üye
- - - Eklendi - - -

[ENGİN];5229898' Alıntı:

microsoft apps yüklümü?

ya yüklü ama uzun basılı tuttuğumda sil seçeneği yok silemyom yani

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yùklemelerden yapıyorsun dimi?

cheesefly

Üye
orda gözükmüyo işte microsoft apps diye menüde var ordan silemiyom

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
pixel enables diye bir dosya varmı yüklemelerde

cheesefly

Üye
yok malesef yeni güncellmelerde microsoft apps gözüküyo kuruyummu onuda sonra silmeyi denerm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yok malesef yeni güncellmelerde microsoft apps gözüküyo kuruyummu onuda sonra silmeyi denerm

kur istersen sonra kaldırmayı dene ama kaldırmayla tel hafızasındakı yerıni yine tutar

cheesefly

Üye
tamam bi yere kaybolma yükleyip kaldırıp geliyom :D

CYCLONETR

CYCLONETR

Üye
Arkadaşlar telefonuma Effect Yüklemek istiyorum bütün konuları dolaştım ama bir türlü yapamıyorum telefonumu belle refresh yükledim ve hackladım yani nasıl yaparım teşekkürler.

ozguryozgat

Üye
mrb benim c0-01 telefonumun gelişmiş güncelleme var dedi telden ok dedim açılıp kapanıp beyaz ekran geldi sonra acılmıyor bir türlü ekranda nokia yazısı dondu kaldı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mrb benim c0-01 telefonumun gelişmiş güncelleme var dedi telden ok dedim açılıp kapanıp beyaz ekran geldi sonra acılmıyor bir türlü ekranda nokia yazısı dondu kaldı

batarya yı söküp tekrar tak

ozguryozgat

Üye
[ENGİN];5232940' Alıntı:

batarya yı söküp tekrar tak
denedim olmuyor valla napacam bilmiyorum nokia yazısı cıkıyo başka bişi yok

aksitman

aksitman

Üye
hafıza kartını n8 okuyor ama hafıza kartı okuyucusu ve mp3 okumuyo nasıl okutturabilirim

Üst Alt