turkercix
Üye
[ENGİN];5185195' Alıntı:tema efektini kapat ve başka bir tema seçerek deneme yap
işe yaramadı hocam
acill yardım edin c6-01 de çekilen fotoğraflar hafıza kartına katdedilio ama hafıza kartında bulamıyorum yardımm plsss![]()

dcim var ya loooo onun icnde![]()
Arkadaşalr bildiğiniz üzere n8 ve bazı telefonlara nokia belle refresh geldi bende n8 kullanıcısıyım 2gündür telefonumu suite olsun telefondan olsun güncellemeye çalışıyorum ama güncelleme yok diyor bunu nasıl çözebilirim?
merhaba arkadaşlar.. c6-01 telefonuma aylar önce koydugum kilit kodunu unuttum. kapandığında tekrar açamadım. yuzlerce kez denedim bi sürü kombinasyon. phoenix ile flash atmak istedim. usb rom sıkıntısından dolayı program tlfnu görmedi. telefoncuya verdim halletti. dun akşam aldım kurcaladım biraz. öncede versiyon symbian belle idi. telefoncu symbian belle refresh kurmuş. titreşim berbat. ayrıca en önemli sıkıntım c: hafızası konusunda. önceden tlfnda 2000 mesajım varken bile 100 mb küsür boş yer vardı c: hafızası üzerinde ayrıca bi sürü uygulama ve oyun da kuruluydu extra olarak. telefoncudan aldıktan sonra telefonu ilk açtıgımda ekranda c:hafızası az bazı öğeleri silin diye uyarı verdi. o kadar baktım ama silinecek bi dosya da yok c: üzerinde. hepsi boş görünüyo.oyun ve uygulama bile kurmadım daha halbuki. şu an boş yerim 2 mb sadece. elimde symbian anna yazılım var şu an phoenix tlfnumu da görüyo. acaba anna ya yukseltme ye yapsam sorun düzelir mi. ya da hiç yukseltme yapmadan başka bi çözüm var mı c: üzerinde yer açmak için? şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar ben yeni aldığım n8 i kurcalarken batarya şarjını gösteren yerin yan tarafına mesaj işareti çıktı. Ve hep yanıp sönüyor. Kapanmıyor napmam gerek yardım.
[ENGİN];5205859' Alıntı:
yuklemelerde neler var?
yüklemeler derken ?? c: içindeki önceki yuklemelerim mi ? yoksa şu andaki yüklü uygulamalar mı ?