ANIL
Admin
ha pc ye indrcm nokia suite ı ... Pki snra
Nokia suite/araçlar/yazılım güncelleştirmeleri bölümüne gir. Karışına belle güncellemesi gelecektir oradan yükleyebilirsin.
ha pc ye indrcm nokia suite ı ... Pki snra
tşkkrler deneyeceqim buqün=)
Nokia suite/araçlar/yazılım güncelleştirmeleri bölümüne gir. Karışına belle güncellemesi gelecektir oradan yükleyebilirsin.
yazı tipi değişmiyor? Belle n8
tşkkrler deneyeceqim buqün=)
nokia ovi yi indrdm pc ye tlfnuda pcye baqldm fakat hangi modda baqlnmam gerekiyo pcye ... Pc var nokia ovi var depolama var ... Hpsni denedm ama grnce araçlarda güncllştr çkmyo=(
Nasıl değiştirmeye çalışıyorsunuz? Yazılımın içine gömerek ve program ile değiştirilebiliyor...
Selam,Ben dun telefon rahatlasın dıye *#7370# yaptım 5 10 dakka nokıa yazısı çıktı sonra sorunsuz açıldı.Önceden uygulama yuklerken veya kaldırırken nerden baksan 1 dakika beklıyodu bende normali öyle sanıyordum.Ama bugun formattan sonra bi baktımki hemen annda yuklıyo siliyo sizdede öylemi
Nokia C7 Telefonumun dili ingilizce :S Nasıl türkçeleştirme yapabilirim ?
acill yardım edin c6-01 de çekilen fotoğraflar hafıza kartına katdedilio ama hafıza kartında bulamıyorum yardımm plsss![]()
Arkadaşalr bildiğiniz üzere n8 ve bazı telefonlara nokia belle refresh geldi bende n8 kullanıcısıyım 2gündür telefonumu suite olsun telefondan olsun güncellemeye çalışıyorum ama güncelleme yok diyor bunu nasıl çözebilirim?
Hocam yardımınıza ihtiyacım var.Yaklasık 2.5 hafta önce 0 C6 01 telefon aldım orjinal yazılımının üstüne son çıkan sürüm nokia belle refresh kurdum ve sorunsuz calısıyordu.Bir kaç güncellemeden sonra yeni programlar geldi yalnız söyle bir sorunum oluştu.Oturum üzerinden mesajlaşırken mesajı gönderirken ekranda anlık bir beyazlama gelip gidiyor bunu neden yapar sorunu nasıl halledebiliriz?Telefonu aldığım yerle konuştum ve garantiye göndrebileceklerini yazılımdan kaynaklandığını söylediler buda benim işime gelmedi kendileri belli bir ücrek karşılığı yazılımı tekrar yükleyeceklerini söylediler sorun ortadan kalkarmı?bu durum 0 alınmış bir telefon için benim açımdan baya can sıkıcı hale geldi yardımcı olursanız sevinirim