Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

kartal199526

Üye
10 gün önce yeni c6-01 telefonu aldım ve sarjı çok çabuk bitiyordu bu gün bi deneme yaptım acaba kaç gün sarj gidecek diye deneme saat gece 03.30 da sarja koydum 12.30-13.00 da sarjı bitmişti kapanmıstı ve telefona hiç ellemedigim halde yani yaklasık 10 saat dayanıyor sarjı acaba bi bozukluk var mı?

ytghan21

Üye
10 gün önce yeni c6-01 telefonu aldım ve sarjı çok çabuk bitiyordu bu gün bi deneme yaptım acaba kaç gün sarj gidecek diye deneme saat gece 03.30 da sarja koydum 12.30-13.00 da sarjı bitmişti kapanmıstı ve telefona hiç ellemedigim halde yani yaklasık 10 saat dayanıyor sarjı acaba bi bozukluk var mı?

Evet malesef bi yerinde bi bozukluk vardır normalde çok az kullanmaya 3-4 gün arası gdiyor elinden düşürmezsen 1-2 gün gidiyor.

tufless

tufless

Üye
Merhaba arkadaşlar. Telefonum 603. Konu bşlığında yoktu ama yinede sormk istedim. Bn geçende FP1 güncellemesini yaptım. Önceki sürümde güç tasarruf modunu açtığımızda tercihlerde bazı değişiklikler yapabiliyoduk. Ama bu güncellemeyi yükledikten sonra yapılmıyo. Bunun bi çözümü varmıdır ? bilgisi olan yardımcı olabilicek biri vvarmı ?

bykyg

Üye
merhabalar. mokia c7 telefonum kullanırken şarjı bitti ve kapandı.açma tuşuna bastığım zaman titriyor ışıklar yanıyor ve ekran bi süre sonra kararıyor.yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hafıza kartını çıkarıp açmayı dene olmazsa hard format atman gerekecek.

ytghan21

Üye
bu kameranin flasi otomatik ya kapanmiyomu ayarinni bulamadim.foto cekerken

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kamerayı açıp yıldırım simgesı olanı seçip kapalı yap

ytghan21

Üye
[ENGİN];5101273' Alıntı:
kamerayı açıp yıldırım simgesı olanı seçip kapalı yap
saol ya bayadr ariyodum yok saniydm

ytghan21

Üye
[ENGİN];5101939' Alıntı:

belle ile simgeler değişince haliyle karışıklık oldu
yok ya bn anna kullanmadm hic :) 6 ay once aldigimda belle li geldi .ama videolarda iizliiyorum anna çokhos duruyor

u_cosar

u_cosar

Üye
Güncelleme var bildirimini nasıl kapatabilirim şebekenin yanında sürekli resmi çıkıp durması beni deli ediyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yazılım güncelleme+ayarlar +otomatik kontrolu kapalı yap

u_cosar

u_cosar

Üye
[ENGİN];5102174' Alıntı:
yazılım güncelleme+ayarlar +otomatik kontrolu kapalı yap

onu yaptım ama şebekenin yanındaki logosu halen orada birde teli kapatıp açayım bakalım gidecek mi

ibozi1771

ibozi1771

Üye
c7 telefonum var tüm güncelleştirmeler yüklü herşeyi tam fakat Ovi store hesabıma giriş yap veya oturum aç dediğimde lütfen tarih ve saat ayarlarını kontrol edip tekrar deneyiniz diyor tarih saat ayarlarında yapmadığım şey kalmadı fakat sorun hala devam ediyor pc den giriş yapabiliyorum ama anlamadım gitti yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

onu yaptım ama şebekenin yanındaki logosu halen orada birde teli kapatıp açayım bakalım gidecek mi

aynen gidecektir.

- - - Eklendi - - -

c7 telefonum var tüm güncelleştirmeler yüklü herşeyi tam fakat Ovi store hesabıma giriş yap veya oturum aç dediğimde lütfen tarih ve saat ayarlarını kontrol edip tekrar deneyiniz diyor tarih saat ayarlarında yapmadığım şey kalmadı fakat sorun hala devam ediyor pc den giriş yapabiliyorum ama anlamadım gitti yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

ayarlarını sıfırlayıp öyle dene birde

ytghan21

Üye
Signed tema efektleri yok mu ya acaba bilginiz varmı

ytghan21

Üye
... Annanin widgetleri ve secim tuslarini belleye yapabilirmiyiz madness görürsenn bu yaziyi yardimlarini bekliyorumm..

u_cosar

u_cosar

Üye
[ENGİN];5102302' Alıntı:

aynen gidecektir.

- - - Eklendi - - -

dün cevap b yazamadım teşekkürler gitt i
[FONT=

ibozi1771

ibozi1771

Üye
[ENGİN];5102302' Alıntı: