Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

bugra8060

Üye
arkadaşlar ben de c6-01 var belle sürümüne güncelledim güncelledikten sonra wifi aglarina baglaniyor ama web e girince wifiden hata aliyor hangi wifi agini denediysem olmadi hepsinde ayni hata oluyor. Wifi agina baglanildi diyor web e giriyorum ama baglanmiyor wifi ile internete neden acaba bi çözümü var mi?

efes03102010

Üye
n8 için batak oyunu kullanan var mı lütfen yardım edin

riley

Üye
Bi kısa vaktiniz varsa bakın telefona çağrı geldiği zaman kitleniyo veya çağrı atarken çözüm lütfen :(

alpaslan5832

Üye
web tarayıcısının varsayılan bulma sağlayıcı seç hatası var.ne google ne bing yok.nokia c7 belle.arama servisleri bu bölge için kullanılamıyor diyor.widget te çalışmıyor.Bilem arkadaşlar varsa onlardan ricam çözümü varsa sölesinler.teşekkürler.

kemalettin3

Üye
Nokıa N8 ıcın Shazam bulamadım arkadaslar lınk atabılırmısınız?

ytghan21

Üye
evet o programda olabilir ya da benim aklımda o şekilde kalmış olabilir. Teşekkür ederim
tp://www.maxicep.com/maxipda-turkce-uygulamalar/lanternsoft-slide-to-unlock-v1-01-0-symbian-3-unsigned-turkce-maxipda-576446.html unsıgned ama :(

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
tp://www.maxicep.com/maxipda-turkce-uygulamalar/lanternsoft-slide-to-unlock-v1-01-0-symbian-3-unsigned-turkce-maxipda-576446.html unsıgned ama :(

Hay Allah razı olsun tel hackli çok teşekkürler noka 700 fp1 tık demeden çalışıyor.

safak768

Üye
Arkadaşlar bildiğiniz üzere C6-01 telefonlarda ram bulunuyor. video felan izlenilince de muhtemelen ram üzerinden izleniliyor. ben telefonda uzun bir video izlediğim zaman ya da ard arda farklı videolar izlediğim zaman yeterli hafıza yok uyarısı veriyor. Normalde android telefonlarda ram'i gösteren ve ram'i boşalt gibisinden seçenekler var. Acaba diyorum ki bu seçenekleri bize sunacak bir Symbian yazılımı var mıdır?

adanali1978

Üye
n8 de sosyal paylaşım yapamıyorum yardım edermisiniz lütfen

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sosyal ağlar'mı yok face twitter falan

karatay_denizli

Üye
benim c6-1 var 2 günden beri usb kablosunu cihaza takın diyor usb yi takınca usb uyumlu degil diyor napmam gerekiyor

ardaturan51

Üye
arkadaşlar benim sorunum nokia c6-01 de normal google den film izle diye yazıyorum siteye girmek için tıklıyom siteye girmeden google kapanıyor ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ederim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tarayıcı geçmişini temizlemeyi denedin mi?

123ozan1

Üye
Nokia c6 01 telefonum var. BElle nin ilk çıktıgı günlerde telefonu pc suite ilee güncelledim.Yalnız telfon açılırken SSOUI diye bi widget açılıyor nokia kullanıcı adı şifre falan istiyor ben bu uygulamayı kaldırmak istiyorum kaldırılmıyor
Diğer bir sorunum ise signed utygulamaları kurarken unsigned uygulamalar sertifika hatası veriyor
telfon birden bire donuyor ve dokunmatik işlemiyor telefonu kapatıp yeniden açmak zorunda kalıyorum
telefonun orjinal ayarlarından veri sil ve geri yükle desem bu SSOUI ve diğer sorunlar çözülür mü ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

murder_liable

Üye
Kolay gelsin iyi günler.
Bende c7 belle var mif uzantıli dosyaları açmıyor ne yapmak lazım şimdiden tskler..

adanali1978

Üye
n8 den face ye resim yükleyemiyorum

tmac21

Üye
anna da kasma yoktu,belle yükleyince menüde ve oyunda kasmaya başladı, ne yapmalıyım ?

tmac21

Üye
bunu yüklersem garanti gitmez mi ?,anna yamı dönsem acaba

Üst Alt