Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

pesimist27

Üye
teşekkürle engin sağol :)

biber10dd

Üye
mrb netten dizi yada video izlenmio flashh istiyo nasıl bulcaz cok denedim calısmıyo flashlar uygun yok

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
herkeste bu sorun var arkadaşım yalnız değılsın

ege009

ege009

Üye
Nokia c7 belle kullaniyom dungeon hunter 2 nin hangi versiyonunu indircem bazi arkadaslar oyundan atiyor dediler bu yuzden indirmedim

bagerhk

Üye
Nokia c6-01 anna kullanıyorum. Videolar klasörümde movie teasers, e! , nat geo, cnn video uygulamalarını silmeye çalıştığımda kaldırma iptal edildi diye hata mesajı veriyor, bu uygulamaları nasıl silebilirim? Ayrıca beep sesi olmayan ve signed olan programı kullanan varsa paylaşılırsa çok makbule geçecektir...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Nokia c6-01 anna kullanıyorum. Videolar klasörümde movie teasers, e! , nat geo, cnn video uygulamalarını silmeye çalıştığımda kaldırma iptal edildi diye hata mesajı veriyor, bu uygulamaları nasıl silebilirim? Ayrıca beep sesi olmayan ve signed olan programı kullanan varsa paylaşılırsa çok makbule geçecektir...

yüklemelerden kaldırabilirsın dostum

saintcty

Üye
engin kardeş daha ev bilgisayarında denemedim ama acaba telefon hack yaptım ondan bağlantı kesiyor olabilirmi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tam bilemiyorum ama hack i kaldırip dene birde etkısı olabilir belkide

myzeus007

Üye
yahu neden kimse yardımcı ollmuyor:(((((((((((((

Arkadaşlar benim de bir sorunum var yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim 5800 xm garmine giriyorum harita acılıyor buraya kadar hiç bir sorun yok fakat harita uzak görünümle yaklaştırma ikonundan yakınlaştırsamda yaklaşmıyor harıtayı sılıp tekrar yükledim yine aynı uzak görünümde olduğu içindekeyifli bir sürüş keyfi yaşatmıyor, nasıl ayarlıycam ????? şimdiden teşekür ederim​

Violonist

Üye
merhaba arkadaşlar. Bir sorunum var yardımcı olursunuz umarım. C6-01 belle telimde uygulamayı kaldırmama rağmen widgeti hala widgetslerde görünüyor. Komple nasıl silebilirim? Teşekkürler...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hangı uygulama

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yüklemelerden mi kaldırdın?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım uygulamanın birkaç dosyası olabilir yüklemelerde iyice kontrol et

Violonist

Üye
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o degil istersen uygulamayı tekrar yukle tele ve sonrasında yüklemelerden kaldır

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bir bak yinede hafıza kartına öyle bir dosya varmı

Üst Alt