bir sorun daha.telefon wlan a bağlandı olarak gösteriyor ama intertnete bağlanmıyor.
yo gene olmadı.belle den önce de bazı problemler vardı ama bi şekilde giriyordum.şimdi wlana bağlandı yazıyor ama web den girince tarayıcı web sitesine bağlanamıyor çıkıyor.
önce ağ hedeflerınden wlanlari sil sonra üst bardan wifiyi aç tarat wlanı bulunca ok le ınternete baglanmaya çalış
yo gene olmadı.belle den önce de bazı problemler vardı ama bi şekilde giriyordum.şimdi wlana bağlandı yazıyor ama web den girince tarayıcı web sitesine bağlanamıyor çıkıyor.
bunu da yaptım fayda etmedi.başka çaresi yok heralde.servis yolu göründü.
tarayıcıdakı ayarlardan genele gır gerektıgınde sor yap tarayıcıdan cık sonra tekrar aç tarayıcıyı wlanı seç
eyvallah kardeş.şimdi oldu.
7370 le degilde fabrıka ayarlarından verı sıl ve gerı yukleyle format at ama oncesınde teli hatsıza al tel acılması uzun surer 5 6 dakika kadar sabret sonra ust bardan wlanını seçersin
eyvallah kardeş.şimdi oldu.
admin kardeş ben dün telefonuma yeni güncelleştirme yükledim ve yeni bi tema yüklendi tfl ve hiç begenmedim eski temayı yani ilk aldiğimdaki temayi nasil getiririm geri yada tekrar yüklerim model c6-01