Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

anlmcn

Üye
nokia n8 im güncellemeleri görmüyor soft format atıyorum aynı durumda hard formatı zaten atmıyor.gerekli tuşlara bastıktan sonra bi titriyor bi kaç saniye sonra 3 kere daha tütrüyor öyle kalıyor.çözümü nedir?

mert_x47

mert_x47

Üye
Mrb arkadaşlar c6-01 e Belle yükledim fakat bir sorunum var.

Annadaki gibi bu yazılımda şarjımın birebir %kaç olduğunu göremiyorum? bunu nasıl görebilirim? yoksa gözükmüyormu ?

Birde belle yükledikten sonra telefon bir anlık kasıyor oyun oynarken oyunu, internetteyken tarayıcıyı kapatıyor sizce bunun sebebi ne olabilir..

saygılar..:)

anlmcn

Üye
bir sorun daha.telefon wlan a bağlandı olarak gösteriyor ama intertnete bağlanmıyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bir sorun daha.telefon wlan a bağlandı olarak gösteriyor ama intertnete bağlanmıyor.

önce ağ hedeflerınden wlanlari sil sonra üst bardan wifiyi aç tarat wlanı bulunca ok le ınternete baglanmaya çalış

anlmcn

Üye

önce ağ hedeflerınden wlanlari sil sonra üst bardan wifiyi aç tarat wlanı bulunca ok le ınternete baglanmaya çalış
yo gene olmadı.belle den önce de bazı problemler vardı ama bi şekilde giriyordum.şimdi wlana bağlandı yazıyor ama web den girince tarayıcı web sitesine bağlanamıyor çıkıyor.

zmnzbyr

Üye
merhaba iyi günler bende nokia c7 var nokia suitten güncelledim ve ingilizceye döndü.daha sonra sizin önerdiğiniz bir program ile türkçeleştirmeye çalıştım ancak işlem sırasında program hata verdi ve telefonum tamamen kapandı.ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yo gene olmadı.belle den önce de bazı problemler vardı ama bi şekilde giriyordum.şimdi wlana bağlandı yazıyor ama web den girince tarayıcı web sitesine bağlanamıyor çıkıyor.

tarayıcıdakı ayarlardan genele gır gerektıgınde sor yap tarayıcıdan cık sonra tekrar aç tarayıcıyı wlanı seç

anlmcn

Üye

tarayıcıdakı ayarlardan genele gır gerektıgınde sor yap tarayıcıdan cık sonra tekrar aç tarayıcıyı wlanı seç
bunu da yaptım fayda etmedi.başka çaresi yok heralde.servis yolu göründü.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

7370 le degilde fabrıka ayarlarından verı sıl ve gerı yukleyle format at ama oncesınde teli hatsıza al tel acılması uzun surer 5 6 dakika kadar sabret sonra ust bardan wlanını seçersin

anlmcn

Üye

7370 le degilde fabrıka ayarlarından verı sıl ve gerı yukleyle format at ama oncesınde teli hatsıza al tel acılması uzun surer 5 6 dakika kadar sabret sonra ust bardan wlanını seçersin
eyvallah kardeş.şimdi oldu.

aykutaktas_1989

Üye
arkadaşlar symbian belle ye efekt yapmak için illa telefonu hacklemek gerekmi hacklmeden efekt yapılamıyormu.

aslankaplants

aslankaplants

Üye
hayır

----------Eklendi @ 22:35:02 ---------- Yazıldı @ 22:31:09 ----------

hem de hackle
ben korkuyordum ama yeter deyip yaptım hiç sorun yok her şey rahat çalışıyor

caprice34

Üye
admin kardeş ben dün telefonuma yeni güncelleştirme yükledim ve yeni bi tema yüklendi tfl ve hiç begenmedim eski temayı yani ilk aldiğimdaki temayi nasil getiririm geri yada tekrar yüklerim model c6-01

alperentpl

Üye
c6-01e belle yüklediğimde sarj eskiye göre daha çok dayanıyodu fakat bugün şok oldum 3saatte batarya zayıf dedi.hep internetteydm.sarjda cok cabuk yüklendi gıbı geldı

caprice34

Üye
soruma cevap alamadım

ulusoy1

ulusoy1

Üye

opera mini yada mobile den birini yükle ayarlardan gelişmişe gir oradan her zaman soru seç sonrada vlanını seç internette bağlanırsa wep tarayıcında sorunvardır demektir ama girmezse vlanı kullandığın internette sorun vardir

----------Eklendi @ 14:06:01 ---------- Yazıldı @ 14:03:49 ----------

admin kardeş ben dün telefonuma yeni güncelleştirme yükledim ve yeni bi tema yüklendi tfl ve hiç begenmedim eski temayı yani ilk aldiğimdaki temayi nasil getiririm geri yada tekrar yüklerim model c6-01

tam dolum mu yaptın?

----------Eklendi @ 14:07:45 ---------- Yazıldı @ 14:06:01 ----------

c7 son guncellemesi belle de klosör içinde
klosör yapılmıyor bunun çözümü var mı?

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba uzun süredir forumda yoktum artık s3 telefonum yok pek yardımcı olabileceğimi sanmıyorum ama forumda ki arkadaşlar bu konuda da yardım ediyor. Konu kalabilir.

djserkan37

djserkan37

Üye
Arkadaşlar Nokia C6-01 tel. kullanıyorum.nokia belle sürümünegüncelliyordumki tam güncellemenin ortasında usb kablosu çıktı wegüncelleme yarıda kaldı.tel kapalı şekilde kaldı sizce ne yapmalıyım.garantiye göndermeyi düşünüyorum ama kullanıcı hatası diye ücret isterlermi we garaNtiden tahminen kaç günde gelir?????bde arkadaşlar navifirm dye bi programla kendin yapabilirsin dediler bu program hakkında ayrıntılı bilgi werebilecek olan warmı???

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım Dostnametr adlı arkadaşa özel meşaj at sana yardımcı olabılır

Üst Alt