Arkadaşlar yazılım hakkında bi sorum olcak c7 ye phonenixle belle yüklerken neyi yanlış yaptıysam telefon çöktü servise yolladım 2 haftadır telefonum serviste yapılamıyo telefon programa baglanmıyo diyolar böyle çöken telefonların geri dönüşü oluyomu yoksa benim makine yalan mı oldu beni bi bilgilendirirseniz sevinicem acayip strese girdim bu telefonun yüzünden
Benzer sorun nedeniyle bir arkadaş servise verdiğini ve telini değiştirdiğini yazmıştı bir ara, üstelik belle yüklüymüş ... Ama içiriği göremediklerinden bilemiyorlar, dua ette giremesinler telin içine, yeni telefonun hayırlı olsun derim ...
----------Eklendi @ 13:10:06 ---------- Yazıldı @ 13:04:15 ----------
ŞİMDİ de benim bir sorum olacak USTALAR !
PR 1.2'de ekran koruyucu olarak C7 ve N8'lerde kenarları çizgi şeklinde, içi boş olan ve ekranda bir aşağı bir yukarı zaman zaman yer değiştiren HARİKA görünümlü bir dijital saat vardı. Bu saati eski Cfw'den Belle'ye Cfw ile uyarlanamaz mı ? yada tema olarak böyle bir saat var mı ? YAW Allah rızası için hele bir deyiverin, vazgeçilmezlerimdendi, ekran koruyucu saat bellede de var ama PR 1.2'deki SÜPERDİ Yaaaa ! Sırf onun için kol saatimi takmamaya başlamıştım ... Bilen birileri varsa PM atabilirler, şimdiden tşk ...
----------Eklendi @ 13:14:39 ---------- Yazıldı @ 13:10:06 ----------
SON olarak ise Bellede SKYPE sorunu yada VOIP sorunu çözüldü mü Acebaaa ? Yada Bellede SKYPE çalıştıran var mı ? ARKADAŞLAR diyin gaaariii ...