Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

xelat

Üye
Slm arkadaslar, 24.001 anna sürümü için yeni varyantlar yüklenmiş. Acaba Fransa yada hollanda varyantlarında Türkçe dil desteği olurmu? Teşekkürler...

eneserkes

Üye
telefonumun markasını vererek başlayayım ızdıraba :D "Nokia N8"
telefondan hiç şikayetim yoktu herşey güzel gidiyordu fakat dün ovi store'a girerken güncelleme istedi bende güncellemeyi onayladım ama indirme bittiğinde hata veriyordu :/ telefonda son zamanlarda biraz kasıyordu fabrika ayarlarını yükleyim dedim ilk aldığım günkü gibi sakince kullanayım dedim :P hem böyle yaparsam düzelir belki ovi store dedim :D ama öyle olmadı işte bütün güncellemeleri yaptı onu yapamadı neyse araştırdım internetten buldum çözümünü falan phoenix fln yükledim yapmaya çalıştım bi yerde hata yapmışım pc orda hata verdi telefonda ondan sonra hiç açılmadı açma tuşuna basıyorum titriyo telefon ama açılmıyor 7 saniye basılı tutuyorum 3 kere titredikten sonra tekrar acmaya calısıyorum ama yok hiç açılmıyo telefon kapandı öyle kaldı bugünde servise vercektim bayramdan dolayı tatiller pazartesi günü gel dediler bende okey dedim ama şimdi kim bekleyecek :/ telefon kapalıyken usb çalışsa yapacamda yok işte olmuyor usb kabloyu takıyorum o bile çalışmıyor kapalıyken :/ (bi yerde yazı okudumda orda nokia n8ler kapalıykende usb depolama calıstırıyor diyodu ondan dedim :P) ufak bi fikri olan varsa yardım edebilirmi :P

h_ive3

h_ive3

Üye
İyi akşamlar arkadaşlar, bir ay önce nokia c6-01 aldım ve burda konuşulan konuların hiç birini bilmiyordum, okuyunca çok şaşırdım. Şimdi söylemek istediğim şu, ben bu telefona bazı programları yüklemeye çalıştığımda (örneğin "talking cat") qt versiyonu eski gibi bir sorunla karşılaşıyorum. Forumunuzda yaptığım araştırmalarda telefonuma uyacak ve sorun çıkarmayacak bir "qt" dosyası bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

veliahht

veliahht

Üye
admin ve diğer arkadaşlar merhebe ben tele anna güncellemesi atmak istiyorum lakin alta gördüğünüz program bi türlü açılmıyor hata kodları da bunlar bana yardım eden olursa çok memnun kalırım şimdiden saolun...
:sarıl:bende aynı hatayı alıyorum hiç açılmıyor hatta sonra dosya konumuna gidip oradaki Phoenix_Service_Software yi tıkladım oda kuruldu sonra açıldı lakin ilk verilen hata bu HRESULT 0x80070057 (-2147024809) ikincisi Error initialising Phoenix menu
HRESULT 0x80070057 (-2147024809)
This means:
Parametre hatalı.

Could not find the CLSID/Prog ID: "NMP.CommonMenu.1";Phoenix Menu Extension Manager=0x80070057

deadlydesire

deadlydesire

Üye
arkadaşlar merhaba burası yeri mi bilmiyorum ancak şöyle bir sorunum var: Telefonum c6-01 ovi suite den laptopla nete bağlanıyorum...dün itibariyle yeni aylık cepnet paketi aldım vodafonedan ve nete bağlandığımda yaklaşık bi 10sn sonra yüklemeler duruyor, ve kendini yeniden başlatıyor telefon...bu zamana kadar böle bi sorun yaşamıyordum nedendir acaba?

jeki01

jeki01

Üye
N8 telefona Anna sürümünü indirdim;
1- 14 sürümünde çalışan bazı programlar çalışmıyor,
2- kablosuz ağ otomatik bağlanmıyor ve bazen de bağlanti kopuyor
sorun nedir acaba?

ikoooo

ikoooo

Üye
Salam Aleykum.Ben C7 ime 14 cu surum yuklemishdim shimdi 24.001 i yuklemek istedim phoneix proqrami ile ama proses giderken 20% olandan sonra error verdi proses tam bitmedi.2-3 kere tekrar etmek istedim yine ayni problem oldu.Ama telefonu achandan sonra gordum ki 24.001 surum yuklenib her shey iyi..Bu problem yarata bilirmi bilmiyorsunuz?Bu yonde yardim ede bileceyiniz bir shey var?Lutfen.

erdognn

Üye
ben nokia c6-01 kullanyorum yeni aldım ama bir türlü kablosuz ağı kullanarak internete bağlamayı başaramadım sürekli boş sayfa gösteriyo yada avea internet ile bağlanıyo

fredy_bella

Üye
slm ben nokıa n8 telefonum hack lıyor dum yanlıs bir işlem yap simdi telefon acılmıyo ne yapmam gerek yardım edersenız sevınırım...

jeki01

jeki01

Üye
sorunlar artıyor ama cevaplar azalıyor.

KadirCakir

Üye
Ben E7 kullanıyorum mailde gelen bir resmi zoom yapınca görüntü bozuluyor. Aynı resim diğer cihazlarda sorunsuz anlaşılabiliyor ama E7 de hiç anlaşılmıyor acaba Anna ya da Belle yükleyenlerde durum nedir?

EXTREMELLY

Üye
Arkadaslar ben sıtenızde anlatılan gıbı n8 telefonuma flash attım fakat acılmadı deap phone yatım yıne acılmıyor ne olur yardım edın bana

morgion233

Üye
Merhaba cihan abi ben yeni c6-01 aldım ve oyun falan oynuyorum sana bir kaç sorum olacak;
1-Telefon sürekli kendiliğinden Turkcell Wap-Turkcell MMS-Turkcell Internete falan bağlanıp duruyor neden olabilir sence?
2-Telefonun şarjı çabuk bitiyor bu oyun oynadığımdan olabilir mi? Şarjın daha fazla dayanmasını nasıl sağlayabilirim?(güç tasarrufu sürekli etkin.)
3-Sürekli İnternet açık olmadığı halde bildirim geliyor şu kadar byte kullanıldı şu kadar tuttu diye ama internet açık değil kapandıktan sonrada değil durup dururken geliyor abi sence neden olabilir? :hmmm şimdiden teşekkürler...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Merhaba cihan abi ben yeni c6-01 aldım ve oyun falan oynuyorum sana bir kaç sorum olacak;
1-Telefon sürekli kendiliğinden Turkcell Wap-Turkcell MMS-Turkcell Internete falan bağlanıp duruyor neden olabilir sence?
2-Telefonun şarjı çabuk bitiyor bu oyun oynadığımdan olabilir mi? Şarjın daha fazla dayanmasını nasıl sağlayabilirim?(güç tasarrufu sürekli etkin.)
3-Sürekli İnternet açık olmadığı halde bildirim geliyor şu kadar byte kullanıldı şu kadar tuttu diye ama internet açık değil kapandıktan sonrada değil durup dururken geliyor abi sence neden olabilir? :hmmm şimdiden teşekkürler...

Kamera ayarlarından GPS bilgilerini kapat. :oke:

sarı88

Üye
c601 e google map sisx yukledım dosya bicımı desteklenmiyor dio yardımcı olurmusunz

hosgoru

Üye
arkadaslar ben c7 kullaniyorum ovi magazadan quick office i satin aldim bi sure sonra baska nedenlerden telefona 7370 ten format attim. bundan sonra magaZADAN OFFICE tekrar yukledim. ama lisansi gitti. her yeni belge ac dedegimde bu ozellik icin lisansiniz yok satin al diyor ama satin aldim ovi magazada sadece indir diyor. yani satin alinmis gorunuyor ama kullanirken lisans istiyor. bu konuda bilgisi olan varmi

Nashhh

Nashhh

Üye
İyi günler. Ben N8 i alalı 2 ay kadar oldu. İlk zamanlar hiç bir sorunla karşılaşmadım. Bir ara gelen arama esnasında arayan kişi gözüktükten hemen sonra ekran sanki sensör kulağa götürmüşsünde kararmış gibi karardı. Tabiki ekrandan hiç bir işlem yapmadı bende tuş kilidinden denedim ekran geldi ve görüştüm sonra ben arama yapmak istedimsede tüm denemelerimde ara tuşuna basınca ekran karardı ve ancak tuş kilidi ile ekranı açabildim. Bulunduğum ortam dışarıda gölge bir yerdi ortamımı değiştirmeden yapılabilecek tüm ekran ve sensör ayarlarını değiştirerek denedim hep sonuç aynı ekran karardı.Şarjım %70 gösteriyordu.İlk ayarlarıma geri döndüm. Aradan 1 saat kadar geçmedi aynı ortamda sorun kendiliğinden düzeldi. Şimdi ise ara sıra yine aynı şeyi yapıyor ama tekrar etmiyor. Bazende gelen aramayı kabul edemiyorum ne yaparsam yapayım ekran cevap vermiyor. Ancak arayan kişi kapatınca ekran düzeliyor ben geri arayabiliyorum. Buda 2 kez başıma geldi. Telefon çizilmesin diye Clear - Coat marka polimer film kaplı. Sürekli yapsa filmden diyeceğim ama belki 100 aramada sadece 2 kez... İlgine ve cevabına şimdiden teşekkürler.

dtz

Üye
arkadaşlar c6-00 kullanıyorum hiç bişi yükleyemiyorum desteklemiyo diyo.. mesela yapmak istediğim şeylerden birisi msj geldiğinde ileri sallayınca msjı açıyo sola sallayınca siliyo sağa sallayınca cwplıyo.. gbi ama kurmak istediğimde olmuyo önce ne kurmam gerekiyo bunun olması için yardımcı olurmusunz ? ;)

burak_4242

Üye
Ufak bir sorun için bile konu açan arkadaşlar c6 01'e flashcast yüklenirmi?

----------Eklendi @ 23:51:08 ---------- Yazıldı @ 23:44:41 ----------

arkadaşlar lütfen yardım c6 01'e flashcast yüklenirmi?

xxxcanerxxx

xxxcanerxxx

Üye
ben c6-01 imi symbian anna ya güncellemek istiyorum , güncelleme geldi fakat ovi suite programın da bu hatayı alıyorum, ne yapabilirim?

Üst Alt